• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

8 aydır mı deniyorsunuz daha yeni sayılır olur inşalah siz neşeli olun moraliniz iyi olsun ilişkiyi de iki üç günde bir olduktan sonra inşalah adetin 10.günğnden sonra özellikle bence olucak Allah’ın izniyle güzel haberlerinizi alıcam..
İnşallah evet yeni sayılırız dua ederken hep yıllarca bekleyenlere Allahım sabır ver nasip et diyorum sonra biz yenilere dua ediyorum. Az da olsa onların psikolojisini anlıyor insan.
Bakalım dün piki yakaladık yalnız bu ay gün aşırı değilde her günü değerlendirdiriyoruz çünkü ani bişey çıkıyor ben annemlere gidiyorum bide risk almayalım diyoruz tutar mı bakalım

Adetime son 8 gün. Belirtim yok ama :KK43: sadece ağızda metalik tat oluyor diyenler olmuştu. Bu sabah o başladı hala da var. Inşallah tutmuştur :KK43:
Evet metal tadı da belirtilerden bu 8 gün geçmez şimdi. :) ama içini ferah tut gün nolur nolmaz çalışmaya devam edin bence canım geç çatlama yada çift yumurtlama dönemi olabiliyor diyorlar

Evet metal tadı da belirtilerden bu 8 gün geçmez şimdi. :) ama içini ferah tut gün nolur nolmaz çalışmaya devam edin bence canım geç çatlama yada çift yumurtlama dönemi olabiliyor diyorlar
Vallahi geçmez. O kadar tatlı yedim metal tadı hala var. Keşke olsa. Ne kadar zormuş

Size inanmıyorum iki ay olmuş daha kaç sene olmayanlar var iyi misiniz gerçekten siz?

Daha kaç sene olmayacak korkusundan yaşıyorum zaten bunu. Eşimle ikimiz de problemsiz olsak tabiki telaş yapmam. Bir de onu yazdığım gün 3 aylık evli çok yakın bi tanıdığımın 4 haftalık hamile olduğunu öğrendim ve kendime üzüldüm. Onlar da istemeden kalmış, aldıralım mı diye düşünüyolar. Allah büyük, herkese farklı farklı nasip ediyo işte :(

Hamile olsam adete 1 hafta önceden belirti olurdu değil mi :( bende bir şey yok. Ağzımda tatsızlık var o kadar

Hiç belirti olmadan çoğu kişi gebe kaldığını öğreniyor . Hatta 2 aylık öğrenen bile oluyor içini ferah tut canım herseyin hayırlısı
Aynen hayırlısı olsun. Allah isteyen herkese tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir bebiş versin :)

Aminnnnn. Ben soğan kürü yaptım. Adetime az kaldı bekliyorum heyecana. Bir belirtim de yok :(

Merhaba arkadaşlar, ben 2017 hamile kalmak istedim nasip olmadı. Hiç bir problem olmadığı halde olmuyo. Geçen ay doktorum klomen ve folik asit verdi. Hamile kaldım. Ve yeni yıla düşük yaparak girdim malesef. Bu ayda klomen ve folik asit aldım. Beklemedryim inşallah hepimiz 2018 201de Hamis kalıp dogururuz.

Merhaba arkadaşlar, ben 2017 hamile kalmak istedim nasip olmadı. Hiç bir problem olmadığı halde olmuyo. Geçen ay doktorum klomen ve folik asit verdi. Hamile kaldım. Ve yeni yıla düşük yaparak girdim malesef. Bu ayda klomen ve folik asit aldım. Beklemedryim inşallah hepimiz 2018 201de Hamis kalıp dogururuz.
Öncelikle geçmiş olsun canım . İnşallah 2018 biz isteyenlerin bebek yılı olsun .

merhabalar arkadaslar bende hamile kalmak istiyorum fakat yumurtalarim cok ama buyumesinde sorun var klimen kullandim ama buyutmedi igne kullandim sonuc iyidi ama hamile kalanadim simdi adetimi bekliyorum yumurtlama takibi icin acaba incir kurunude uygulasammi nedersiniz

Mrb bende polikistik ower hastasiyim iki dusugum var biri tup bebek digeri normal gebelik rahim agzi yetmezligi yuzunden birini 5 aylik hamileyken otekini 6 aylık ken kaybbetim ve cok istiyorum tekrar gebe kal

Back