- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi cheesecake17
-
Canım sende yazmışsın 2 aydır düşünüyoruz diye. Şöyle diyeyim düşün ki 2 aylık evlisin. Yine böyle der miydin moralini hiç bozma bence. Ha söylediğin sıkıntılarında çaresi var pcos olup hamile kalan çok kişi var istersen topikleri araştırBen de istiyorummmm gebe kalmakkkkÇok moralim bozuk! Kendimi nerelere atsam bilmiyorum 2016 Nisan'da evlendim, 2017 Ekim sonuna kadar korunduk. 2 aydır korunmuyoruz ama olmuyor Bende PCOS, eşimde morfoloji sıkıntısı var
Çok üzülüyorum! İnşaallah bu sene bebek gelir kucağıma
Ben de soğan kuru yapıyordum. Bu ay yumurtlama günümde lekelenmem oldu. Değerlendirdik o günleri. Bu ay da hamile kalamazsam ben de testere dişli aslan pençesini yapacamİşte doktorların da dedikleri uymuyor birbirine benim de 40 çıktı ama ilaca gerek yok dedi. Bende testere dişli aslan pençesi çayını içiyorum bakalım fayda eder mi. Bide düşünmüyorum akışına bıraktım
Hadi bakalım o lekeler yumurtlamadır inşallah çatlamış tutmuştur bebekBen de soğan kuru yapıyordum. Bu ay yumurtlama günümde lekelenmem oldu. Değerlendirdik o günleri. Bu ay da hamile kalamazsam ben de testere dişli aslan pençesini yapacam
Amin canım inşallah. 10 gün var adetime. Bir belirtim yok henüzHadi bakalım o lekeler yumurtlamadır inşallah çatlamış tutmuştur bebek
Benimde 14 gün var bakalım hayırlısı olsunAmin canım inşallah. 10 gün var adetime. Bir belirtim yok henüz
Aynen. Inşallah bu ay biz de hamiş oluruz :)Benimde 14 gün var bakalım hayırlısı olsun
Ayy inşallah ya bende çok istiyorum.Aynen. Inşallah bu ay biz de hamiş oluruz :)
Inşallah canım.Bende soğan suyu yapıyorum pcosum var. İnşallah şifa olur
Aynen canım altı ayda bir. Ama istersen incir havuç kürü var o yumurtaların gelişimi için iyi diyo İbrahim Saraçoğlu.Ben soğan kürünü 3 ay önce yapmıştım . Tekrar yapmak zararlı galiba 6 ayda bir yapmak gerekiyor bilginiz var mı
Ben ıncırle havucu gunde bıtane cıg yıyorum cnm gecen ay yumurtlamam olmamısto ıns faydalı olurAynen canım altı ayda bir. Ama istersen incir havuç kürü var o yumurtaların gelişimi için iyi diyo İbrahim Saraçoğlu.
Kür olarak da deneyebilirsin. Öyle daha etkili olur Allah'ın izniyleBen ıncırle havucu gunde bıtane cıg yıyorum cnm gecen ay yumurtlamam olmamısto ıns faydalı olur
Buay olmassa denıcem cnm bakalım ıns olur 5 6 guneKür olarak da deneyebilirsin. Öyle daha etkili olur Allah'ın izniyle
Evet birde onu deneyelim bakalım ne zararı olacak ki kimyasal değil sonuçta teşekkür ederim canım cevap verdiğin içinAynen canım altı ayda bir. Ama istersen incir havuç kürü var o yumurtaların gelişimi için iyi diyo İbrahim Saraçoğlu.
Ne demek canım şifa vesilen olur inşallahEvet birde onu deneyelim bakalım ne zararı olacak ki kimyasal değil sonuçta teşekkür ederim canım cevap verdiğin için
Size inanmıyorum iki ay olmuş daha kaç sene olmayanlar var iyi misiniz gerçekten siz?Ben de istiyorummmm gebe kalmakkkkÇok moralim bozuk! Kendimi nerelere atsam bilmiyorum 2016 Nisan'da evlendim, 2017 Ekim sonuna kadar korunduk. 2 aydır korunmuyoruz ama olmuyor Bende PCOS, eşimde morfoloji sıkıntısı var
Çok üzülüyorum! İnşaallah bu sene bebek gelir kucağıma
8 aydır mı deniyorsunuz daha yeni sayılır olur inşalah siz neşeli olun moraliniz iyi olsun ilişkiyi de iki üç günde bir olduktan sonra inşalah adetin 10.günğnden sonra özellikle bence olucak Allah’ın izniyle güzel haberlerinizi alıcam..Oo maşallah doğmuş mu kuzucuk.Allah bağışlasın. İnşallah bekleyenlere de bize de nasip etsin. Canım ben 8 aylık evliyim prolaktin yüksek çıktı diğerleri normalmiş hormonlar. Doktor ilaç yazmadı bende araştırdım stresten yükseliyormuş bugün yumurtlama günüm olmasına rağmen takmıyorum. Stresten olmuyorsa bizde stres yapmamaya çalışırız öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?