• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 te hamile kalmak isteyenler

Kizlar bende de vajinal kuruluk var bunun için bana onereceginiz bişey var mi :110:
Bebek düşüncen olduğu için dışardan herhangi bir şey kullanma bence canım . O işi yaparken sırf bebek için değilde biraz kendi isteğinde olmasını sağla inan işe yarayacak . Yoksa görev gibi yapınca baya zor oluyor . Çok açık konuşmadım buraya uygun olmaz diye ama anladığını düşünüyorum :KK66:

Bebek isteyen herkese merhaba...imkansız gibi geliyordu bana da artık olmucak heralde diyodum oysaki 1,buçuk senedir deniyorduk iki senelik evliydik inofolic kıllandım ama bence çatlama iğnesi olmamın da etkisi oldu o ay gebe kaldım.şimdi tek isteğim hiç çocuğu olmamış olanların özellikle bu duyguyu tatması...ben hiç inanmıyorken gebe kaldım çok şükür dualarım kabul oldu çabucak ne kadar şükretsem az. Umarım sizler de yakın zamanda kavuşursunuz ama o zamana kadar kendinize zehir etmeyin hayatı ben çok yıprattım kendimi. Zamanı varmış demekki. Herkes hemen gebe kalıcak diye bişey yok gerçekten geç de olsa güç olmasın diymi ☺️..

Buraya biri yazmıştı stres yaptım. Prolaktinim 23 çıktı. Nette 2-29 arası normal yazıyor. Aranızda bu konuda bilgili biri var mı?

Bebek isteyen herkese merhaba...imkansız gibi geliyordu bana da artık olmucak heralde diyodum oysaki 1,buçuk senedir deniyorduk iki senelik evliydik inofolic kıllandım ama bence çatlama iğnesi olmamın da etkisi oldu o ay gebe kaldım.şimdi tek isteğim hiç çocuğu olmamış olanların özellikle bu duyguyu tatması...ben hiç inanmıyorken gebe kaldım çok şükür dualarım kabul oldu çabucak ne kadar şükretsem az. Umarım sizler de yakın zamanda kavuşursunuz ama o zamana kadar kendinize zehir etmeyin hayatı ben çok yıprattım kendimi. Zamanı varmış demekki. Herkes hemen gebe kalıcak diye bişey yok gerçekten geç de olsa güç olmasın diymi ☺️..
Öncelikle seni ve eşini tebrik ederim Rabbim sağlıklı uzun yıllar nasip etsin size yavrunuzla. Evet haklısın vakti saati diye birşey var bende çok inanıyorum . Elimizden geleni yapıp allaha bırakalım o bize zamanı gelince sağlıklı evlat nasip edecek biliyorum .

Bebek düşüncen olduğu için dışardan herhangi bir şey kullanma bence canım . O işi yaparken sırf bebek için değilde biraz kendi isteğinde olmasını sağla inan işe yarayacak . Yoksa görev gibi yapınca baya zor oluyor . Çok açık konuşmadım buraya uygun olmaz diye ama anladığını düşünüyorum :KK66:
Anladim canim cok saol boyle denicem :KK49:

Buraya biri yazmıştı stres yaptım. Prolaktinim 23 çıktı. Nette 2-29 arası normal yazıyor. Aranızda bu konuda bilgili biri var mı?
Canım doktorun ne dedi bence yüksek değil sınır gibi geldi. Evet stres hormonu diyorlar stres yaptıkça yükselirmiş ne yazık ki.
İçini ferah tut takma bence hatta

Maşallah ya ne kadar sevindim sizin adınıza. İşte Allah herşeye bi zaman vermiş ama biz bişeyi isteyince hemen olsun diyoruz. Sabretmiyoruz. İnşallah sabredip karşılığını alanlardan oluruz
Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :KK200::nazar:

Merhaba kızlar ben de bebek istiyorum 4 Aydır deniyoruz inşallah tez zamanda hepimiz hamile oluruz

Maşallah ya ne kadar sevindim sizin adınıza. İşte Allah herşeye bi zaman vermiş ama biz bişeyi isteyince hemen olsun diyoruz. Sabretmiyoruz. İnşallah sabredip karşılığını alanlardan oluruz
Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :KK200::nazar:
Teşekkür ederim sağlıkla aldım kucağıma çok şükür 4aylık oldu ..☺️ Tek dileğim sizlerin de bebeklerinize kavuşmanız dualarım sizlerle...sorunuz olursa ben burdayım

Öncelikle seni ve eşini tebrik ederim Rabbim sağlıklı uzun yıllar nasip etsin size yavrunuzla. Evet haklısın vakti saati diye birşey var bende çok inanıyorum . Elimizden geleni yapıp allaha bırakalım o bize zamanı gelince sağlıklı evlat nasip edecek biliyorum .
Teşekkür ederim. İnan’ın zamanı var gerçekten. Sizin hamile kalıcağınız ay şu an yazılı ama siz bilmiyorsunuz ne zaman olucağını. Tabi elinizden geleni yapıp Allah a bırakmak en iyisi. Ben bacaklarımı havaya dikip beklediğim aylar gebe kalmadım bi amuda kalkmadığım kaldı neler yaptım.oysaki gebe kaldığım ay öylece uyudum sadece hiçbirşey yapmadım. Hatta ağlamıştım bu ay da çöpe gitti diye. Ama olmuş işte..yumurtlama zamanı önemli. Ben 12.gün yumurtlamışım hep 14.güne takılıyoruz.çatlama iğnesi de yaptırın bence faydası olabilir

Canım doktorun ne dedi bence yüksek değil sınır gibi geldi. Evet stres hormonu diyorlar stres yaptıkça yükselirmiş ne yazık ki.
İçini ferah tut takma bence hatta
İlaçlık bir şey yok dedi ama birine de 18in üstünde ise gebelik olmaz denmiş

Ben de istiyorummmm gebe kalmakkkk:dua: Çok moralim bozuk! Kendimi nerelere atsam bilmiyorum :( 2016 Nisan'da evlendim, 2017 Ekim sonuna kadar korunduk. 2 aydır korunmuyoruz ama olmuyor :( Bende PCOS, eşimde morfoloji sıkıntısı var :(
Çok üzülüyorum! İnşaallah bu sene bebek gelir kucağıma :(

Ben de istiyorummmm gebe kalmakkkk:dua: Çok moralim bozuk! Kendimi nerelere atsam bilmiyorum :KK43: 2016 Nisan'da evlendim, 2017 Ekim sonuna kadar korunduk. 2 aydır korunmuyoruz ama olmuyor :KK43: Bende PCOS, eşimde morfoloji sıkıntısı var :KK43:
Çok üzülüyorum! İnşaallah bu sene bebek gelir kucağıma :KK43:
Pico varsa önce dahiliyeye git hormon ve insülin direncin olup olmadığına baktır. Bende d vitamini eksik çıktı. O da yumurta fonksiyonunu bozan bir durum. Pico olanlarda genelde eksik oluyormuş. Adetin duzensizse kürler var ondan yapabilirsin. Ben soğan kurunun faydasını gördüm. Yumurtlama döneminde lekelenmem oldu. O günleri değerlendirdik. Adetime 10 gün kaldı bir belirtim yok ama inşallah tutmuştur. Prolaktinim 23 çıktı. Doktor ilaçlık bir şey yok demişti. Burda birine de bir doktor 18 üstü gebeliği zorlaştırır demiş. Tek sıkıntım bu şimdi :( bu ay da gebe olmazsam testere dişli aslan pençesini deneyecem. Prolaktini düşürüyormuş o. Biraz uzun oldu ama dediğim gibi hormonlarına baktır ona göre yol izle :) Allah hepimize nasip eder tez zamanda inşallah bebiş :(

Teşekkür ederim sağlıkla aldım kucağıma çok şükür 4aylık oldu ..☺️ Tek dileğim sizlerin de bebeklerinize kavuşmanız dualarım sizlerle...sorunuz olursa ben burdayım
Oo maşallah doğmuş mu kuzucuk. :nazar: Allah bağışlasın. İnşallah bekleyenlere de bize de nasip etsin. Canım ben 8 aylık evliyim prolaktin yüksek çıktı diğerleri normalmiş hormonlar. Doktor ilaç yazmadı bende araştırdım stresten yükseliyormuş bugün yumurtlama günüm olmasına rağmen takmıyorum. Stresten olmuyorsa bizde stres yapmamaya çalışırız öyle değil mi :KK49:

İlaçlık bir şey yok dedi ama birine de 18in üstünde ise gebelik olmaz denmiş
İşte doktorların da dedikleri uymuyor birbirine benim de 40 çıktı ama ilaca gerek yok dedi. Bende testere dişli aslan pençesi çayını içiyorum bakalım fayda eder mi. Bide düşünmüyorum akışına bıraktım

Back