• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İpek huzursuz diyordum ya
Memede ağlayıp duruyor çıkıp duruyor diye bugün doktora gittk dedim bu bebe de bsy var belki de idrar yolu enfeksiyonu tekrar etti
Gittik ki Boğaz kızarık
Doktor nezle grip olmuş biriyle temas etmiş dedi
2 gün Ateş kontrolü yapalım ona göre karar veririm asiyi erteleyin suan icin 2 gün dedi
Boğaz’ı gıcıklanıyordur ondan emmek istemiyordur huzursuzluğu ondan dedi
İşin garibi hasta kimse de yok
Acaba @-nemesis- bizim ki de mi saman nezlesi gibi bsy polenlerden falan mi Boğaz’ı kızardı ki
Çok hapşırıyor çünkü dışarı çıkınca

Soguk hava nemlensiricisiyle odayı nemlendirin 2 saate bir 10 15 dk çalıştırın dedi su verin dedi ayni oranda bizde durumlar boyle
Kolik sancısı gibi ağlayarak uyaniyor gözleri kapalı sakinlestiremedim gözler kapalı katılarak ahladı emmiyor da beni tutuyor deli gibi sonra uykuya dalıyor
Yavrusunu kaybetmiş kedi gibi öyle içten agliyor ki boguk boguk boyle
Cidden anneden ayrılık korkusu mu basladi
Arkadaşmın doktorunun dediği anneden ayrılma rüyaları annenin öldugu ruyalari görürler demis
O olayı mi yaşıyoruz acaba

İki üç yemek kaşığı hindistan cevizi yağı ve iki tatlı kaşığı karbonat, direk karıştır, ben aromatik yağ da damlatmıştım güzel koksun diye. hindistan cevizi yağı biraz daha eklenebilir, göz kararı yapmıştım ben ama aşağı yukarı bu ölçü diyebilirim canım
Çok sagol canim yarın deneyim bakalim portakalı bulamam da içine koku icin ne yapsam acaba

Ben de yapamam yaa ver memeyi gitsin napcam iki yaşına gelince zaten düzene giriyor en kotu ihtimal aglatinca güveni de sarsılmaz mi anneye ihtiyacı var ve sen yanımda degilsin
Aynen vicdanım
El vermez
Ama ısın garibi sahan gibi zengin bi adama hangi uyku eğitimcisi bu eğitimle bebeğinin uyumasını önermiş ona sasırdım
Yanı bu tarz zenginlerin tuttuğu eğitimciler son moda eğitimleri kullanır genelde daha pozitif seyler çıkar ortaya
Bu çok sert olmuş sasırdım doğrusu

İpek huzursuz diyordum ya
Memede ağlayıp duruyor çıkıp duruyor diye bugün doktora gittk dedim bu bebe de bsy var belki de idrar yolu enfeksiyonu tekrar etti
Gittik ki Boğaz kızarık
Doktor nezle grip olmuş biriyle temas etmiş dedi
2 gün Ateş kontrolü yapalım ona göre karar veririm asiyi erteleyin suan icin 2 gün dedi
Boğaz’ı gıcıklanıyordur ondan emmek istemiyordur huzursuzluğu ondan dedi
İşin garibi hasta kimse de yok
Acaba @-nemesis- bizim ki de mi saman nezlesi gibi bsy polenlerden falan mi Boğaz’ı kızardı ki
Çok hapşırıyor çünkü dışarı çıkınca

Soguk hava nemlensiricisiyle odayı nemlendirin 2 saate bir 10 15 dk çalıştırın dedi su verin dedi ayni oranda bizde durumlar boyle
Kolik sancısı gibi ağlayarak uyaniyor gözleri kapalı sakinlestirmedim emmiyor da beni tutuyor deli gibi
Cidden anneden ayrılık korkusu mu basladi
Arkadaşmın doktorunun dediği anneden ayrılma rüyaları annenin öldugu ruyalari görürler demis
O olayı mi yaşıyoruz acaba
Bizde bogazda kizariklik yoktu.hapsuruk ve burun akintisi vardi sadece.
1 gun sonra yaptirmanin sakıncasi yok ama saglik ocagina haber vermelisin bebegine gore degisiyor biz ateslenmistik baya zor gecti.

Antalya merkeze gelcekmisin demistim ama gormedin sanırım :KK43:
Efsun güçlü kız ateşsiz atlattı. Bizim paşa süründüydü resmen :)

Aksilik olmazsa yuzde 90 geliriz. Gecen senede gelmistik cunku. Orada antalyamall muydu neydi favori bi avmiz var :)

Sahan Gökbakar bebesine öyle vermiş su en sert olan uyku eğitimi koyuyorsun istediği kadar agliyor elemiyorsun
Benim vicdanım kaldırmaz ya
Cocuk çaresizlikle uyuyir gibi ya da ağlamaktan helak olup da uyuyor gibi geliyor
Maşallah bebişe, gülücüğünü sevsinler :) o aşırı ağlamalarda bırakmak bana da tuhaf geliyor. Yazık yavruya. Doğrusu ne ola ki :/

Aynen vicdanım
El vermez
Ama ısın garibi sahan gibi zengin bi adama hangi uyku eğitimcisi bu eğitimle bebeğinin uyumasını önermiş ona sasırdım
Yanı bu tarz zenginlerin tuttuğu eğitimciler son moda eğitimleri kullanır genelde daha pozitif seyler çıkar ortaya
Bu çok sert olmuş sasırdım doğrusu
Ama yabancılar bu şekilde eğitim veriyor diye biliyorum ben oda ayrı karnını doyur kapıyı çek çik. O da öyle yabancı hayranı biridir herhalde

Çok sagol canim yarın deneyim bakalim portakalı bulamam da içine koku icin ne yapsam acaba
Sonradan da katabilirsin aktardan alırsın, lavanta da olur, nane yağı da. Uçucu yağ olması gerekiyordu sanırım. Ama canım teri çok önlemez doğal olduğu için. Bi yere kadar idare ediyor. Zaten önlememeliymiş, terlememiz lazım. Benim de hoşuma gitmiyor terli olmak ama... Napalım :/

Alın size İpek yine çok mutlu serisi :D :D

Eklentiler

• 97190282-64D7-4996-8987-42B5F2B87D36.webp
    97190282-64D7-4996-8987-42B5F2B87D36.webp
    12 KB · Görüntüleme: 147
  • 1A87305E-98B0-490A-B895-C19BCE5E7D21.webp
    1A87305E-98B0-490A-B895-C19BCE5E7D21.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 148
  • 81BE3F36-519B-4C4A-A801-FC3C5A008A1A.webp
    81BE3F36-519B-4C4A-A801-FC3C5A008A1A.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 146
  • 9B862A18-F1B9-46DE-9249-EC8ABA951C6B.webp
    9B862A18-F1B9-46DE-9249-EC8ABA951C6B.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 140
Sonradan da katabilirsin aktardan alırsın, lavanta da olur, nane yağı da. Uçucu yağ olması gerekiyordu sanırım. Ama canım teri çok önlemez doğal olduğu için. Bi yere kadar idare ediyor. Zaten önlememeliymiş, terlememiz lazım. Benim de hoşuma gitmiyor terli olmak ama... Napalım :/
Ben zaten yazın sabah akşam alırım duş Önceden de bu şekildeydi
Kokmasın yeter bana :) denerim kuzum
Cok teşekkürler

Ben de yapamam yaa ver memeyi gitsin napcam iki yaşına gelince zaten düzene giriyor en kotu ihtimal aglatinca güveni de sarsılmaz mi anneye ihtiyacı var ve sen yanımda degilsin

aynen pedagoglar onermiyor zaten cnm 6 aydan önce . terkedilmislik duygusu oluşuyormuş. ileride daha buyuk problemler olabiliyormuş.

Kanguru çok rahat. Değişiklik olur kötü düşünme Eşini de düşün, o da seni düşünüyorsa sıkıntı yok :) birbirimizi düşünelim ki sevgiler tazelensin :KK66:
Eşim daha çok oğlunu düşünüyor ben arka planda kalmışım artık . Kanguru da rahatsız olur sanki bebek diye geliyor aama rahatmış biraz kullandım . Ama bırakamadım elimi çocuk düşecek gibi geldi :-)

Ben bu karışımı yapıyorum, bir de portakal yağı damlattım hoş bir koku versin diye. Tavsiye ediyorum. Bi de az önce aklıma geldi burada yazayım, benim 7-8 sene önce meme ile koltukaltı bağlantısı bir yerde feci bişey olmuştu ağrı vs gibi. Ben de koltukaltı deodorant ve rolonlarına yordum Çok kullanırdım kokmamak için ve çok zararlı olduğunu duymuştum rolonların. Kestim kullanmayı. Bi sene olmadan geçti ağrılarım.tişörtüme parfüm sıkıyorum koltuk altı tarafına. Bir senedir de bu hindistan cevizi yağı karbonat karışımını kullanıyorum. Memnunum. Kızlar aklıma gelen şey şu, acaba bu meme reddi olan bebeler, bu rolonlar süt kanallarına olumsuz mu etki ediyor kullanmayı bıraksanız düzelir mi?? Bi umut ..
Canım nasıl kullanmayım ki zaten kokusuz alıyorum deo.kullanmıyorum parfüm kullanmıyorum. Duş jeli bile kullanmıyorum benimki hemen alıyo kokuyu kucağımda uyumuyo ozaman. Onu da kullanmazsam bu seferde ter kokusundan uyumaz bence :)

Ben normalde de çok su içerim simdi de öyle 3/4 gidiyor
mudodan gidiyorsun 500 ml bardak alıyorsun 10 liraya sebil önüne koyuyorsun 1 saate 2 saate bir içiyorsun bacim :)
Oglumu şimdi daha iyi anlıyorum xorla bisey yemek içmek ne zor bişey.. Neyse icmeye calisiyorum datlim bakalim :)

Back
X