2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Kızlar su an hangi sitede bezlerde indirim var ben baktım ama geçen tanesi 35 kuruşlardan bahsediliyordu benim bulduğum 46 kuruşlara denk geliyor. Aldığınız siteyi söyler misiniiiz :)

Ste diildi sanirim yesa yesa kipadan almisti yanlis hatirlamiosam

Aynen kızlar kipadan almıştım.


Ama şu an en ucuz joker de sanırım uygulamasıni da indirebilirsiniz :)
 
Bebek arabasına monte olabilecek mi ki yoksa ikisini de mi tasıyacaksınız canım
kışa denk gelecek nasılsa doktor kontrolüne falan anca giderken sadece pusetle taşırız sonra arabaya geçeriz demiştik ama ondan da vazgeçiyorum sanırım:KK45: cadillac güzel gibi geldi. ben travel sistemin parçalanıp toplanmasından şikayet ediyodu herkes. Ama cadillacta hepsi bir arada toplanabiliyo. Normalde kararsızım herhalde arabayı almak çok zor olacak :işsiz:
 
Pompayı duruma göre alırım düşüncesi bende de var aslında.. Ama çevremde de önden al muhakkak diyenler de var, bilemedim ben de işte.. Manuel ve elektrikli arasında da ikiye ayrılmış bir grup var, bir kısmı Manuel yorucu, uğraşamazsın diyor, bir kısmı da sakın elektrikli alma göğüs ucunu fazla büyütüyor diyor.. Ama eğer süt gelmesinde çok bir zorluk yoksa en çok önerilen lansinohun Manuel i.. En çok aklıma yatan o benim de galiba..

Bende aynı o düşüncelerle manuel aldım. Umarım memnun kalırım hayırlısı :)
 
10 aylıkken kızımı bıraktım işe başladım ve kalan 13 ay boyunca manuel kullandım süt geldikten sonra manuel daha rahat oluyor.
elektrikli de ilk başlarda kullandım arasındaki tek fark birisinde sen kuvvet uygulamıyorsun üstelik kullandığım madela çiftli ( en iyisiydi) manuel almakla iyi yapmışsın. inşallah bol bol olur buzluğa atarsın :dua: bu arada manuel pompam avent alt kısmı biberon altı içinden biberon ucu da çıkıyore mesela biberon almak isteyen varsa böyle alıp hem biberon hem süt sağma 1 taşla 2 kuş yaapbilir
@pinkbrain sana da fikir olsun diye etiketledim.

Hadi bakalım inşallah. Bol bol olup buzluğa atmak demişken, bir yakınımın vardı bol bol attı bir gün elektrikler kesilmiş işteyken bütün sütler gitmiş dolapta. Allah kullanabilmeyi de nasip etsin :)
 
projeksıyon mu canım bu netım yavas acamadım bende ıstıyrumm

Yok canım normal oyuncak aynali
Screenshot_2017-09-25-09-36-00.png
 
Artemiss_ Artemiss_ Bu arada kıyafet konusunda da hediye geleceklere güvenemiyorum ben hiç.. Hem çoğu doğumdan sonra gelecek.. Hem de insanlar genelde beden - mevsim uyumunu tutturamıyor pek.. Ama yine de alırken çok abartmamak lazım tabi, gerekirse bebişlerle de çıkarız alışverişe, eve kapanacak değiliz ya..

Bence de öyle ama babalar da çok alma da alma gerginliği var nedense. Anlayamıyorlar ne gerekli neyi ne kadar almak lazım. Bende aman işten çıkmadan tüm eksiklerini alayım sonra tek maaşa düşünce eksik bir şey kalmasın zorlanmayalım telaşı var. Babamızda amaaan ne olucak yea doğduktan sonra lazım olursa alırız modu var :)
 
Canım bi yer varmış

Bebek arabalarinin toptancisi denir böyle ilk dağıtım yapıldığı yer mi denir diğer mağazalar da oradan alıyormus çok uygunmuş o yüzden fiyatlar diyorlar ama görmedim daha gitmedik de. Yeri de sanırım cikrikcilar yokusunda ya da onun bittiği yerde emin degilim:)
kız neye nereye bakıyoruz bende bakayım hemen :)
 
Canım ulusta gurolcan bebe mi dediler Özcan bebe mi dediler sallamayim bebek arabası toptancisi o yüzden uygun diyorlar ama ben gidip bakmadım
ulus konya sokakta özelcan bebe var orası baby mall un toptancısı ve sahibiymiş aynı zamanda, o yüzden araç gereçler daha uygun diyorlar:))
 
Ay süper olur

Karar verdiniz mi peki

Ben hala karArsiz bakıp duruyorum

İstediğim özellikler belli de araba belli değil
bende karar veremedım ya deneyıp alalım obur ay bası cıddıyım sıze de uygunsa olmadı bulussalım alalım bı arkdas var ıs yerınden belkı o da alır :)
 
X