- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #1.741
Kesinlikle farketmistiiir benim de salı gunu bakalım ne kadar büyümüş tospiiiiiiim
oooo senşn daha az güzel haberlerle gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle farketmistiiir benim de salı gunu bakalım ne kadar büyümüş tospiiiiiiim
Kızlar su an hangi sitede bezlerde indirim var ben baktım ama geçen tanesi 35 kuruşlardan bahsediliyordu benim bulduğum 46 kuruşlara denk geliyor. Aldığınız siteyi söyler misiniiiz :)
Ste diildi sanirim yesa kipadan almisti yanlis hatirlamiosam
oooo senşn daha az güzel haberlerle gel
Hepsine bayıldım canım güle güle kullansın kuzucuk canım his a boy yazan hastane çıkışı mı yoksa nevresim takımı mı anlayamadım? Özellikle onu çok beğendim
kışa denk gelecek nasılsa doktor kontrolüne falan anca giderken sadece pusetle taşırız sonra arabaya geçeriz demiştik ama ondan da vazgeçiyorum sanırım cadillac güzel gibi geldi. ben travel sistemin parçalanıp toplanmasından şikayet ediyodu herkes. Ama cadillacta hepsi bir arada toplanabiliyo. Normalde kararsızım herhalde arabayı almak çok zor olacakBebek arabasına monte olabilecek mi ki yoksa ikisini de mi tasıyacaksınız canım
Pompayı duruma göre alırım düşüncesi bende de var aslında.. Ama çevremde de önden al muhakkak diyenler de var, bilemedim ben de işte.. Manuel ve elektrikli arasında da ikiye ayrılmış bir grup var, bir kısmı Manuel yorucu, uğraşamazsın diyor, bir kısmı da sakın elektrikli alma göğüs ucunu fazla büyütüyor diyor.. Ama eğer süt gelmesinde çok bir zorluk yoksa en çok önerilen lansinohun Manuel i.. En çok aklıma yatan o benim de galiba..
projeksıyon mu canım bu netım yavas acamadım bende ıstıyrummhttps://www.e-bebek.com/todizoo-isikli-yildizim-p-ins-0707nl
Bu çok hoşuma gitti annemlere gecince stokta varsa bakicam cantalarada bakicam yakından parası uygun gelirse alırım belki ya da indirimi beklerim onda kararsızım
10 aylıkken kızımı bıraktım işe başladım ve kalan 13 ay boyunca manuel kullandım süt geldikten sonra manuel daha rahat oluyor.
elektrikli de ilk başlarda kullandım arasındaki tek fark birisinde sen kuvvet uygulamıyorsun üstelik kullandığım madela çiftli ( en iyisiydi) manuel almakla iyi yapmışsın. inşallah bol bol olur buzluğa atarsın bu arada manuel pompam avent alt kısmı biberon altı içinden biberon ucu da çıkıyore mesela biberon almak isteyen varsa böyle alıp hem biberon hem süt sağma 1 taşla 2 kuş yaapbilir
@pinkbrain sana da fikir olsun diye etiketledim.
projeksıyon mu canım bu netım yavas acamadım bende ıstıyrumm
Artemiss_ Bu arada kıyafet konusunda da hediye geleceklere güvenemiyorum ben hiç.. Hem çoğu doğumdan sonra gelecek.. Hem de insanlar genelde beden - mevsim uyumunu tutturamıyor pek.. Ama yine de alırken çok abartmamak lazım tabi, gerekirse bebişlerle de çıkarız alışverişe, eve kapanacak değiliz ya..
kız neye nereye bakıyoruz bende bakayım hemen :)Canım bi yer varmış
Bebek arabalarinin toptancisi denir böyle ilk dağıtım yapıldığı yer mi denir diğer mağazalar da oradan alıyormus çok uygunmuş o yüzden fiyatlar diyorlar ama görmedim daha gitmedik de. Yeri de sanırım cikrikcilar yokusunda ya da onun bittiği yerde emin degilim:)
ya bende projeksıyon tarzı oyuncaklar var ya ondan ıstıyorum gece uyanınca tavana bakarmıs falan heves ıste:)Yok canım normal oyuncak aynaliEki Görüntüle 2048841
Canım ulusta gurolcan bebe mi dediler Özcan bebe mi dediler sallamayim bebek arabası toptancisi o yüzden uygun diyorlar ama ben gidip bakmadımkız neye nereye bakıyoruz bende bakayım hemen :)
araba ıcınse bende alabılırım valla ucumuz ındırımlı alırız :)Ayyyy süper özelcan bebe Hemen not alıyorum. :) aynen 2 tane alalım indirim olsun:)
araba ıcınse bende alabılırım valla ucumuz ındırımlı alırız :)
cok uygunmus kızBen Terzi den 1 metre mermerşahi kestirdim 4 tl odedim:) anacigim kenarına cekecek nasıl derler anladınız siz bebeto banyodan çıkınca bununla kurulayacagiz :) sonra havlusu da var ya da ağız bezi de yapabiliriz bilmiyorum.ne yaparsa artık :)
ulus konya sokakta özelcan bebe var orası baby mall un toptancısı ve sahibiymiş aynı zamanda, o yüzden araç gereçler daha uygun diyorlar:))Canım ulusta gurolcan bebe mi dediler Özcan bebe mi dediler sallamayim bebek arabası toptancisi o yüzden uygun diyorlar ama ben gidip bakmadım
bende karar veremedım ya deneyıp alalım obur ay bası cıddıyım sıze de uygunsa olmadı bulussalım alalım bı arkdas var ıs yerınden belkı o da alır :)Ay süper olur
Karar verdiniz mi peki
Ben hala karArsiz bakıp duruyorum
İstediğim özellikler belli de araba belli değil
bısey dıyım de gulun bız bu depend ı can bebe yı ne zaman gıycez dogum sonrası mı anlamadım ::)Vayyy depend bende yazayım
Can bebe demişlerdi ikisini karşılaştırırim artık çok sağol canim:)
sen ınanır mısın kuzum bılmıyorum ama ben bıraz batıl ınanclıyım ılk kırk gun yıkama en azından melek oldugu ıcın ugrasırlarmıs dıyorlarBen canasir kurutma makinesini calistirip bitirdikten sonra banyoda yikicam bebegi. Banyo sicacik oluo