anladım canım güzel günlerde bolca uyku ilke uyusunlar inşşlah
Bu deşiklerimin çoğunu almadım Emzirme sütyeni almadım Mesela sadece o fiyata şaşırdım Öyle dükkan falan değildi kutu içinde satıyordu aldım hemen girişten
Kesinlikle canım deneyip göreceksin benim hep söyledim kendi deneyimim Emin önüne gitmeden önce mutlaka detaylı bir araştır çok karışık değişik bir yer mesela tekstil ürünleri havuzlu han da ucuz kısmet bebe ve babycity vardı hatta babycity akrabamız. Böyle süsler de var orada kapı süsleri Hediyelikler babycity yanındaki süsçü de akrabamız ama oradan almanı önermem. En alt katta bebek arabası yatak örtüsü park yatak gibi büyük eşyalar var
Bu grup açıldığından beri hep söyledigim şey bu ilk kez alırken Travers sistem mükemmel geliyor böyle dışarı çıkıp onla yürümek gezmek dolaşmak sonuçta ilk çocuğun keyif alayım istiyorsun ama sonrası tam da arkadaşının söylediği gibi bir süre sonra maksimum bir yaş diyorum puseti ya da başka bir arabaya geçiş yapıyorsun
Okul işi aya göre hesaplanıyor ya kaybetmiş olmuyor şöyle söyliyim bu senede verebilirdik okula ben istemedim ayı tutuyordu ama seneye tam olacak