- 30 Ocak 2017
- 359
- 515
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tatlislar canim saglikla Güle gule giyer insaAllah bende dün erkek cicislerine baktım ama secenek cok az yaKızlar dayanamadım bunları aldımmmm :) Geçen hafta Trendyol - Carter's ta indirim vardı, bir de çocuk haftası mıymış neymiş, ordan da indirim gelince almak farz oldu. :)
yesa Canım bende park yatak almaya karar verdim katlanip tasimasida kolay istersem annemlere getiririm kvye kendi evime falan bebisim kendi yataginda yatmis olur dusuncesiyle model baktiginda hosuna giden olursa bende bilgilenmis olurum ben boyu 120 olanlara bakicam biraz daha uzun süre gitmesi icin
Aynen canım birde renk olarak unisex bir renk tercih edicem nasip olursa eger 2.yede kullanırm gerci evde duran seyin rengi ne olsa farketmezde ne biliym ama mor rengi cok severim mor ve guzel görürsem erkek bile olsa tercih ederim sanırımÇok mantıklı bir karar canım
Güzel beğendiğimiz olursa paylasalim.:)
Ulusta die bi konu gecmisti die hatirliorum topikte. Aceleye mahal yok kuzum. Daha cok zaman var bende 2 3 aydan once gelmem galibaUlus ta mi canım bu distributor
Biz gideriz ama işte zaman konusunda emin değilim çok acele Etmeyeceğiz yine de o zamana kadar almazsan sorarım ben
Ulusta demisti birisi kim hatirlamiorum ama.evet hamılelıkte 16. haftandasın dıyo gebelıkte 15. hahah ıyıce kafamı karıstırıyorlar
bende Ankaradayımda bebısımın ılk esyasını alıcam hacı bayramdan. nerdekı o dist lalaylay
Ulusta die bi konu gecmisti die hatirliorum topikte. Aceleye mahal yok kuzum. Daha cok zaman var bende 2 3 aydan once gelmem galiba
Ayy unutma etiketle beni. Arada kaynamasin. Cok uzulurumTamam canım. Ben yazarım. Kesin
Kizlarrrrrrrrrrrrrr ulus gidiyorum isim verin fiyat sorayım. Diye :)
Ayy unutma etiketle beni. Arada kaynamasin. Cok uzulurum
Eki Görüntüle 2024153 Eki Görüntüle 2024154
Bebisime bunları aldım bugün bana kalsa her gün birsey alırım zor tutuyorum kendimi cok güzel şeyler var
Erkek dedi ama net değil kordonla karisabilir diye de ekledi canım 10 agustosta netlestiricez senin belli miCanım çok güzeller. Cinsiyet belli oldumu ??
Heh sagol canım iyi oldu bulman ben hatırlayamadim arkadaşı insaAllah güzeldir kalitesi fiyatlari uygun piyasaya göre
Ben tedirgin oluorum. Acaba uzerine ne doktuler. Ya bebeklerin bulasici bi hastaligi varsa falan dieKizlar bebek arabasini internetten letgo gibi 2. El olarak almaya nasil bakiyorsunuz, ben biraz baktim magaza fiyatindan bayagi uyguna gelmis oluyor.