- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.401
Göğüs pompası da varmış o zaman sana şart canım al bir tane ben hiç kullanmadımCanım şimdi mesela 2 3 biberon olsa tabi sıkıntı yok ama birde göğüs pompasıni sterile etmek gerekecek. o da yok hortumu parçaları derken ona zarar vermek daha büyük sıkıntı. birde tencerede kaynattıktan sonra onları kurutmasi var yine sürekli temiz utulenmis havlu ile iclerini silicez falan birden bebekle zor geldi gözüme açıkçası :)
Hadi ya elle sağmak daha pratik bence belki benimde sutum bol olursa evdeyken o sekilde sağarım . Ben işe başladığım da lazım olacak nasılsa diye aldım ama temizlemesi gözümde büyüdü :)Göğüs pompası da varmış o zaman sana şart canım al bir tane ben hiç kullanmadım
Ben sağmak zorunda kalınca elle sağıyorum hiç pompa kullandım
Çalışanlara pompa poşet kullanmayı onaylamam cam kavanoz var süt saklama için ve dediğin gibi sterilizasyon şart canım bize bakma sen nasıl kolayına gidiyorsa öyle yap zaman senin için önemliHadi ya elle sağmak daha pratik bence belki benimde sutum bol olursa evdeyken o sekilde sağarım . Ben işe başladığım da lazım olacak nasılsa diye aldım ama temizlemesi gözümde büyüdü :)
Hımm ben de bilmiyorum ki dikkat etmedim kurutucu özelliği var mı diyeAventin kurutucu özelligi var mı cnm. ben bugun internetten baktim ama goremedim aciklamalar kisminda. Kafama weewell in hem kurutuculu hemde biberon ısıtıcılı olanı yattı arkadasım da bunu kullanmış çok memnun kalmış. Fiyatı aventle neeredeyse aynı ama aventte kurutucu özelliği var mı onu anlayamadım.
Neden facia olsun kız yorgunluktan diyorsan netten alıver gelsin ayaklarınaAllaaaah benim bacım ne güzel haberle gelmişgratisfaciasından sonra bir de e bebek misss B Belkibiumut
Mağazanın yerini gördün mü peki canım? Kartal'dan Pendik'e gidiş yönünde. Bu İdil maminoya falan gelmeden önce olması lazım yanılmıyorsam. Olmadı bu hafta baktıracağım eşime :) kocaman ilan vardı belki daha tadilat aşamasındadır
Hastane cantalarinizi ne zaman hazirlamayi dusunuyorsunuz kizlar? İcerigi nasil olacak? Cantaniz valiz mi yoksa o kadar buyuk bir seye gerek yok mu? Ben daha hem bebek kiyafetlerini hem kendi giyecegim pijamami yikama utuleme kismina gecmedigim icin henuz cantaya ne koyarim diye dusunmeye de baslayamadim. Ama siz kendinize bir liste yaptiysaniz burada paylasin lutfen, bana da pratik olur, fikir edinmis olurum.
Günaydın arkadaşlar aranızda doğum sonrası için korse alan veya almayı düşünen var mı
Valla kartala doğru gelirken maltepe parkın orda sanki e bebek alt katta gibi e 5 üzerinde giderken tabela gördüm ama sen daha ilerisinden bahsediyorsun anladığım kadarıyla. nette de baktım hic bilgi yok kaçırmayalım açılışıMağazanın yerini gördün mü peki canım? Kartal'dan Pendik'e gidiş yönünde. Bu İdil maminoya falan gelmeden önce olması lazım yanılmıyorsam. Olmadı bu hafta baktıracağım eşime :) kocaman ilan vardı belki daha tadilat aşamasındadır
Hayırlı olsun Can'ım Linkini gönderebilir misinBen aldım ama gelmedicanim aliexpress den aldim
Hayırlı olsun Can'ım Linkini gönderebilir misin
Yok canım Pendik'e giderken olacak yönü yani sağ tarafta :) eşime baktırırım bu hafta ben de bebek arabası, ev tipi ana kucağı vs vs vs alacağım çünkü :) ay giderken sağda dönerken solda gibi oldu yol tarifim ama tam olarak öyleValla kartala doğru gelirken maltepe parkın orda sanki e bebek alt katta gibi e 5 üzerinde giderken tabela gördüm ama sen daha ilerisinden bahsediyorsun anladığım kadarıyla. nette de baktım hic bilgi yok kaçırmayalım açılışı
Hastane cantalarinizi ne zaman hazirlamayi dusunuyorsunuz kizlar? İcerigi nasil olacak? Cantaniz valiz mi yoksa o kadar buyuk bir seye gerek yok mu? Ben daha hem bebek kiyafetlerini hem kendi giyecegim pijamami yikama utuleme kismina gecmedigim icin henuz cantaya ne koyarim diye dusunmeye de baslayamadim. Ama siz kendinize bir liste yaptiysaniz burada paylasin lutfen, bana da pratik olur, fikir edinmis olurum.
Ben kullanmadım hiç canım kv esarpla sar belini yoksa göbek kalır dedi hiç uğraşamam dedim o kan revan halindeGünaydın arkadaşlar aranızda doğum sonrası için korse alan veya almayı düşünen var mı