2018 Ocak Annelerinin Alışveriş Paylaşımları

Mamacim sitesi guvenilir midir? Gelen urunlerde son kullanma tarihi nasil oluyor mesela ve ayrica sampuan gibi seylerde akmis, patlamis gibi sorunlar oluyor mu acaba?


Canım ben şampuan almadım, genelde Bioderma misel solüsyon alıyorum, sıvı bir ürün, öyle bir sorun yaşamadım, bir de vichy krem alıyorum, o da cam ama kırılma falan olmadı şimdiye kadar. Son kullanma tarihi sorunu da yaşamadım. Birkaç arkadaş daha sormuş, ben ve L Lilyumm_ bildiğimiz kadarıyla cevap verdik, ben yine alışveriş yaptım, indirimi görünce sizlere de haber vermek istedim.
 
kauçuk model mi cnm 0+ ile başlayacağız değilmi bnde kızımda ikisinde kullanmadım hiç tecrübem yok
çok fazla çeşit var ama her modelin
 
Ben yararlandim indirimli fiyatlardan valla cok tsk ederim
 
kauçuk model mi cnm 0+ ile başlayacağız değilmi bnde kızımda ikisinde kullanmadım hiç tecrübem yok
çok fazla çeşit var ama her modelin

Canım benim ilk bebeğim, ben önerilenleri baya inceledim, emzik olarak bunu aldım 0-6 ay

https://www.babymall.com.tr/urun/ph...silikon-emzik-kiz-0-6-ay-a-avn-720086-2-pembe

Biberon da bunu aldım, başlığı değişebiliyor diye, bu da 0+ yavaş akışlı ama 1.ayda başlığı mı değişecek ondan tam emin değilim, yaşayarak görürüm artık diyip aldım.

https://www.babymall.com.tr/urun/philips-avent-scf67117-natural-cam-biberon-120-ml-avn-9430196
 
Ben aksam veremedim ya mobilden tlf numarami yaziyorum ekranda cikmiyo sabah kalkinca pcden verdim oldu bakalim ne zaman gelir :)

Mesaj geliyor canım kargoya verildi diye, hemen verirler umarım seninkini de. :) Numara ekranda çıkmayınca basılı tutarak dene canım, benim telefonumda öyle oluyor, belki senin de öyledir.
 
bana bugün nst yapan bayan korse külot şeklinde almamı tavsiye etti bende daha bakamadım siz nasıl modeller aldınız........? bir de ne zaman takılıyor?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…