- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #5.421
Kızlar mamacım.com'da Lansinoh 40 gr 26.90 TL, Uni Baby Yenidoğan Islak mendil 12li paket 59 TL, bakabildiğim kadarıyla diğer sitelerden daha uygun, haberiniz olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ben anladım canım dediğin yeri pendige giderken yani sağdaYok canım Pendik'e giderken olacak yönü yani sağ tarafta :) eşime baktırırım bu hafta ben de bebek arabası, ev tipi ana kucağı vs vs vs alacağım çünkü :) ay giderken sağda dönerken solda gibi oldu yol tarifim ama tam olarak öyle
yok ben anladım canım dediğin yeri pendige giderken yani sağda
saç fırçası alicam bebek için tirnaknseti alicam mesela chicconun saç tarafı 30 tl tırnak bakım şeyi 55 diyorum az daha bekle e bebek açılacak ordan al ama dayanamıyorum da
Lansinosh Krem, otri bebe, sudocream, mustela ürünleri aldım dediğin gibi diğer sitelere göre çok uygun fiyatları sağol canımKızlar mamacım.com'da Lansinoh 40 gr 26.90 TL, Uni Baby Yenidoğan Islak mendil 12li paket 59 TL, bakabildiğim kadarıyla diğer sitelerden daha uygun, haberiniz olsun.
Lansinosh Krem, otri bebe, sudocream, mustela ürünleri aldım dediğin gibi diğer sitelere göre çok uygun fiyatları sağol canım
Ben de tirnak bakim setinden almak istiyoruuuum ama bayagi yuksek fiyati var chicco'nun. e-bebek'te hediye ceki dediginiz ne oluyor?yok ben anladım canım dediğin yeri pendige giderken yani sağda
saç fırçası alicam bebek için tirnaknseti alicam mesela chicconun saç tarafı 30 tl tırnak bakım şeyi 55 diyorum az daha bekle e bebek açılacak ordan al ama dayanamıyorum da
Ben de tirnak bakim setinden almak istiyoruuuum ama bayagi yuksek fiyati var chicco'nun. e-bebek'te hediye ceki dediginiz ne oluyor?
Hahaha zaten ben açılışı bekleyemiyorum ki hergun bir ihtiyacımı alıyorum bir sürü kampanya yapsalar bile büyük ihtiyaç kalmadı nerdeyseAl benden de o kadar hediye çeki rüyalarımı süslüyor
Düşünsene mağaza açılırmış şansımıza çek vermezlermiş insta hesaplarından açıldıkları gün şu mağazamız açıldı şeklinde duyuru yapıyorlarmış ablama takipte kal dedim canım
Geçen e bebek ankara da bir mağaza açtı burda Ankaradaki arkadaşlar ( ornek verecek olursak yesa ) talan etti bizde ağzımızın suyu aka aka onların hunharca alışverişine şahit olduk ayarımız kaçtı bizimde aynı açılışı bekliyoruzBen de tirnak bakim setinden almak istiyoruuuum ama bayagi yuksek fiyati var chicco'nun. e-bebek'te hediye ceki dediginiz ne oluyor?
İdolümsün beybiAnkarada bi mağazasını açtı e bebek.
150 tl lik alışveriş yapana 50 tl hediye verdi
Ki ürünler de indirimdeydi
Biz chicco lite way plus 2 duo bebek arası 950 ye aldık 300 tl de hediye çeki aldık
canım mamacım güvenilir mi? Alışveriş yapan oldu mu ben ilkyapacağım da?Kızlar mamacım.com'da Lansinoh 40 gr 26.90 TL, Uni Baby Yenidoğan Islak mendil 12li paket 59 TL, bakabildiğim kadarıyla diğer sitelerden daha uygun, haberiniz olsun.
Geçen e bebek ankara da bir mağaza açtı burda Ankaradaki arkadaşlar ( ornek verecek olursak yesa ) talan etti bizde ağzımızın suyu aka aka onların hunharca alışverişine şahit olduk ayarımız kaçtı bizimde aynı açılışı bekliyoruz
İdolümsün beybi
Daha önce yapmıştım güvenilir site :)canım mamacım güvenilir mi? Alışveriş yapan oldu mu ben ilkyapacağım da?
canım mamacım güvenilir mi? Alışveriş yapan oldu mu ben ilkyapacağım da?
guvenilir bi sitemi canim daha once alisveris yaptinizmi bende bakayim bi iki eksigim varLansinosh Krem, otri bebe, sudocream, mustela ürünleri aldım dediğin gibi diğer sitelere göre çok uygun fiyatları sağol canım
Yaptım canım geçen yaz hatta normal boy tester ürün de yollamışlardı fiyatları uygun, kargo sınırına denk gelmezse aldıkların kargo ücreti de 1.80 mi ne canımguvenilir bi sitemi canim daha once alisveris yaptinizmi bende bakayim bi iki eksigim var
Ay canim saol okudum sonradan simdi almaya calisiyorum bende burun aspiratoruyle gogus kalkanini alicam.insallahta telefon numarami girmekte sikinti oldu tamamlayamiyorum suan onla ugrasiyorumYaptım canım geçen yaz hatta normal boy tester ürün de yollamışlardı fiyatları uygun, kargo sınırına denk gelmezse aldıkların kargo ücreti de 1.80 mi ne canım
Hastane cantalarinizi ne zaman hazirlamayi dusunuyorsunuz kizlar? İcerigi nasil olacak? Cantaniz valiz mi yoksa o kadar buyuk bir seye gerek yok mu? Ben daha hem bebek kiyafetlerini hem kendi giyecegim pijamami yikama utuleme kismina gecmedigim icin henuz cantaya ne koyarim diye dusunmeye de baslayamadim. Ama siz kendinize bir liste yaptiysaniz burada paylasin lutfen, bana da pratik olur, fikir edinmis olurum.
Günaydın arkadaşlar aranızda doğum sonrası için korse alan veya almayı düşünen var mı
Nasıl bişey tavsiye edersin acaba fotoğrafını gönderebilir misinBEn çok oldu hazırlayalı.
Rutin sitede yazanların daha azını koydum herşeye genelde gerek yok deyip koymadım.
O yüzden hiç listemi hiç paylaşmayım eksik gelebilir.
küçük bavula koydum hepsini bana oğluma bide kızım yanıma kalacak ona eşyalar koydum.
Öncesinde almıştım Doğum sonrasında da kullanacağım.
medikal modeller var ama alırken tek başınıza takahileceğin bir şey al mutlaka.