- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
Ay ne güzel üşenmeden listeni hazırlamışsın bizde faydalanalım ellerine sağlık
Yesacim listeni simdi gordum hemen favorilerime ekleyeyim.Canım benim şöyle bir listem var gördüğün gibi 3 sarı var (birini arkadaşım verecek zaten almayacağım)
gayet basit minimalist bir liste :) umarım sadık kalırım :) ekleme mutlaka yaparım ama :)
Eki Görüntüle 2031580
Yesacim listeni simdi gordum hemen favorilerime ekleyeyim.
Gayet hos olmus temel ihtiyaclari icermis. Isteyen ekler zaten ama ilk etapta gereken herseyi iceriyor zaten
harika hepside super allahim güzel allahim giydirmeyi nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2032155 Eki Görüntüle 2032152 Eki Görüntüle 2032154 Eki Görüntüle 2032155 Eki Görüntüle 2032152 Eki Görüntüle 2032154
Biz de bunları aldık bugün :) pembeli kat kat takım 8li hastane çıkışı niyetine aldık bi de kış bebegi malum cift taraflı alt ust takım da var icinde o yuzden hosuma gitti :)
Bayıldım listene gayet makul ve gerekli olan her şey var içinde :) sağol canım birçoğumuzun işine yarayacak bu liste :)Canım benim şöyle bir listem var gördüğün gibi 3 sarı var (birini arkadaşım verecek zaten almayacağım)
gayet basit minimalist bir liste :) umarım sadık kalırım :) ekleme mutlaka yaparım ama :)
Eki Görüntüle 2031580
Tam teşekküllü liste olmuş ekran resmî alınmıştır :)
Bende havuzlu hana gideceğim hastane çıkışı için,diğer tulum vb aldım yaz dönemi olduğu için hastane çıkışı kışlık penyeler çıkmışmıdır emin olamadım avm mağazalarda ince tulumlar aldıklarıma ince dediler genelde bende bekliyorum karnım şişmedende almak istiyorum 6 aylık gibi duruyorum şimdiden ayaklarımda ödem yapıyor daha fazla şişmeden hazır olsun diyorum kış dönemi için havuzlu handa kıyafetler vb ihtiyaçlar var mı
Eki Görüntüle 2032155 Eki Görüntüle 2032152 Eki Görüntüle 2032154 Eki Görüntüle 2032155 Eki Görüntüle 2032152 Eki Görüntüle 2032154
Biz de bunları aldık bugün :) pembeli kat kat takım 8li hastane çıkışı niyetine aldık bi de kış bebegi malum cift taraflı alt ust takım da var icinde o yuzden hosuma gitti :)
Valla ben kafama gore aldım aylarına dikkat ederekKizlar hazirliklara baslamissiniz bilehepsi de birbirinden guzel, gule gule giydirin, kullanin insaallah saglikla, huzurla. Ben daha bir corap, bir onluk bile almadim.
Bir liste olusturdunuz mu kendinize, yoksa oyle karsiniza ne cikarsa, akliniza ne gelirse, o anki duruma gore mi aliyorsunuz? Şoyle bebek ve anne icin detayli bir ihtiyac listesi elinde olan, oradan tik atip eksiklerini tamamlamaya calisan duzenli anneler var mi aramizda?Alacaklar listenizi paylasabilir misiniz?
Kızların herseyı cok tatlı ya ah ahEki Görüntüle 2032155 Eki Görüntüle 2032152 Eki Görüntüle 2032154 Eki Görüntüle 2032155 Eki Görüntüle 2032152 Eki Görüntüle 2032154
Arı Maya benzerinden ben de aldım
Cinsiyet belli değil ama kız da giyer erkek de demi yaaaaa:)
Tabi canım malum arıların cogu erkek zaten bu yönden bakalım.
Bende havuzlu hana gideceğim hastane çıkışı için,diğer tulum vb aldım yaz dönemi olduğu için hastane çıkışı kışlık penyeler çıkmışmıdır emin olamadım avm mağazalarda ince tulumlar aldıklarıma ince dediler genelde bende bekliyorum karnım şişmedende almak istiyorum 6 aylık gibi duruyorum şimdiden ayaklarımda ödem yapıyor daha fazla şişmeden hazır olsun diyorum kış dönemi için havuzlu handa kıyafetler vb ihtiyaçlar var mı