- Konu Sahibi speedy-gonzales
Benim de dikkatimi çekti, ciddi bi indirime girmiş ama pek kullanan yok sanırımArkadaşlar bebek arabası ebebekte lelebaby markası indirime girmiş gördünüz mü acaba , hakkında bi fikri olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de dikkatimi çekti, ciddi bi indirime girmiş ama pek kullanan yok sanırımArkadaşlar bebek arabası ebebekte lelebaby markası indirime girmiş gördünüz mü acaba , hakkında bi fikri olan var mı ?
Benim de dikkatimi çekti, ciddi bi indirime girmiş ama pek kullanan yok sanırım
Cevremde kullanan yok ama kayserideki 100 anneden 85i onu kullaniyo canim. Heryerde goruyorum. Memnunlar ki o kadar kisi almisArkadaşlar günaydın, Kraft ın Twist modeli için ne dersiniz? Dün baktık , baya pratik , 360 derece dönebiliyor puset kısmı , fiyat biraz yüksek ama malzeme kalitesi çok iyi geldi bana, çevrenizde kullanan tanıdığınız var mı?
Aynen ben de yolda orda burda çok görüyorum. Twist XLX modeldi baktığımız ,iyi herhalde .Cevremde kullanan yok ama kayserideki 100 anneden 85i onu kullaniyo canim. Heryerde goruyorum. Memnunlar ki o kadar kisi almis
Gecen sefer de soylenistin ucmus kafadan valla.Yok canım. Sıfonyer almadım
Patx pax gibi bir şeydi zaten her şeyini kendin tasarliyorsun ya ikea dan kulptan sepet çekmece ye kadar ben dolap icine 2 sepet 2.çekmece yaptırınca yeter dedim ama bakacağız artık
Gecen sefer de soylenistin ucmus kafadan valla.
Hemen not alayim bunu.
Sagol canim
Kizlar hazirliklara baslamissiniz bile hepsi de birbirinden guzel, gule gule giydirin, kullanin insaallah saglikla, huzurla. Ben daha bir corap, bir onluk bile almadim.
Bir liste olusturdunuz mu kendinize, yoksa oyle karsiniza ne cikarsa, akliniza ne gelirse, o anki duruma gore mi aliyorsunuz? Şoyle bebek ve anne icin detayli bir ihtiyac listesi elinde olan, oradan tik atip eksiklerini tamamlamaya calisan duzenli anneler var mi aramizda? Alacaklar listenizi paylasabilir misiniz?
Ay ne güzel üşenmeden listeni hazırlamışsın bizde faydalanalım ellerine sağlıkCanım benim şöyle bir listem var gördüğün gibi 3 sarı var (birini arkadaşım verecek zaten almayacağım)
gayet basit minimalist bir liste :) umarım sadık kalırım :) ekleme mutlaka yaparım ama :)
Eki Görüntüle 2031580