- 16 Haziran 2016
- 727
- 1.004
- 23
İnsallah canım güzel bol haneli rakamlar görürsün. Yeni bi maraton bakalım insallah yüzüm gülücek bukez,, kansulandırıcı iğneye lüzum görmedi doktorlar bikaç fikir aldım coraspin kullanıyorm sadece ,, günlerini değerlendirdiyseniz erkenden bakmakta fayda var ilaçlarımı daha düzenli içtim erken öğrenince,, kendine beslenmenede daha bi dikkat edersin canım insallah güzel sonuçlar alırsınSenin adına çok sevindim sende benim gibi pıhtılaşmadan bebeğini kaybetmişsin görmüştüm seni bende bu Cumartesi kan vericem inşallah 0 ları görmem :)
evet canım adanaEvet canım Adanadayım birlikte büyüsünler istedim sende mi Adana mısın
Negatif canımKızlar günaydın. Nasılsınız bakalım bugün? Bende çaktırmadan yavaş yavaş mide bulantısı yokluyor sankibu arada Benbirdost burada mı. Bugün dr a gidecekti ne yaptı acaba. Umarım hamile çıkar çünkü çok inandırmış gibiydi kendini güzel haberlerle gelir inşallah
[/QUOTE]2018 OCAK ANNE ADAYLARI
[tr][td]
ANNE ADAYI YAŞ ŞEHİR SAT TAH. DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK KALP ATIŞI TAH. CİNSİYET CİNSİYET BEBİŞİN İSMİ @MeIodi
29
Adana 10.04.2017
15.01.2018
2
- - @Veson
35
Tarsus 07.04.2017
12.01.20178
2
- - @kivircikkuzu
29,5
İstanbul
25.03.2017
3 - @speedy-gonzales
27
İstanbul
05,04,2017
11,01.2018
2
-
[td] @Kuebak
[/td]
[td]24
[/td]
[td]İstanbul
[/td]
[td]09.04.2017
[/td]
[td]14.01.2018
[/td]
[td]1
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[td] @Nhnbtn
[/td]
[td]27
[/td]
[td]Bursa
[/td]
[td]28.03.2017
[/td]
[td]06.01.2018
[/td]
[td]1
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[td] @gogo7_
[/td]
[td]29
[/td]
[td]İzmir
[/td]
[td]30.03.2017
[/td]
[td]05.01.2018
[/td]
[td]1
[/td]
[td][/td]
[td]-[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/td][/tr][td][/td][/tr]
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 15-01-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla...
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.[/td][/tr]
Hayırlısı olsun inşallahben dayanamadım test yaptım wcde negatif
merhaba sizinle tarihlerimiz ayni.gecen hafta pazartesi doktora gitmistim yarin icin keseyi gormeye cagirdi bakalik.cok heycanverici ve stresli.sizde durumlar nedir?keseyi gordunuz mu?Merhabalar :)
İlk çocuk
İzmir-29
SAT 30.03.2017
T.Doğum T. 05.01.2018
Beni de eklerseniz sevinirim.
Hımm güzel kaç gün var canım adetine kırmızılar gelmeden umut kesilmezevet canım adana
Amin inşallah canım tüm gebelerimizin doğurana kadar kalsın inşallah güzel sohbetler edelimLİsteye ismim eklenmiş doğurana kadar kalsın inşallah:)ellerine sağlık melodi:)
merhaba sizinle tarihlerimiz ayni.gecen hafta pazartesi doktora gitmistim yarin icin keseyi gormeye cagirdi bakalik.cok heycanverici ve stresli.sizde durumlar nedir?keseyi gordunuz mu?
bende 9 ay bouinca hic odem olmadi.. Ama olan arkadaslardan hatirladigim kadariyla daha ileri zamanlardaydi. Odem icin simdilik erken diye dusunuyorum.Arkadaşlar sabah kalktığımda ellerim şiş oluyor, yüzüğüm olmuyo resmen gün içinde düzeliyor. Normal mi? Çok mu tuzlu tükettim acaba 2. Ve 3.bebeği olacak arkadaşlarım biz ilk bebek bekleyenlerin size epey sorusu olabilir
kan mi verdin canim.Negatif canım
Kizlar gece karin agrisiyla uyandim.. Her ay ole olur du hemen bi majezik ictim ped koydum ve yattim.. Veee ben hala adet olmadim.. İlk defa bole bisi yasiyorum.. Karnim agrimissa benim bi kac saate adet olurdum. Hatta majezigi ilk agriyi hissettigimde icmezsem sonrasinda etki etmiyor..saskinimm.. Hamile olanlarda bole oldu mu adet sancilariniz devam etti mi
bende 9 ay bouinca hic odem olmadi.. Ama olan arkadaslardan hatirladigim kadariyla daha ileri zamanlardaydi. Odem icin simdilik erken diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?