4 yaşını bitirdi canım.ah bazen kafamı vuruyorum duvarlara dört sene nasıl geçti anlamadım diye.ama sonra düşünüyorum oğlumun her anını doya doya yaşadım.ikincisi de bunu yaşasın.annesiyle babasıyla abisiyle .hakkımızda hayırlısı olsun rabbim içimden geçeni biliyor inşallah bu ay hepimize nasip eder.adetim dün bitti iş şu bi hafta çalışmak lazım inşallah eşim erken dönerde bu ay da geçen ay olduğu gibi boş geçmez.geçen ayda en verimli zamanlarda il dışındaydı
benim oglusumda 3 yaşında kardese ihtiyacı var bunu hissediyorum inşallah sizinde benimde en kısa zamanda 2. bebişleri olur oo kısmet hic kafanızı takmayın yumurtlama gununu kacırmayın siz yanına gidin sehir dısına
kızlar doktora gittiniz mi, sizden hangi testler istedi.
benim doktorum özel hastanede yaptırma , devlette yaptır dedi ama ben bunun için devlet hastanesi kadın doğumdan randevu alsam doktor direk yaptırtır mı?
Merhaba kızlar aranıza sanırım bende katılmış oluyorum cumartesi kan verdim beta değeri 224 çıktı telefondaki adam en kısa zamanda doktorunuzla görüşün dedi zaten önceki gebelik testlerim silik çıkıyodu en son 6 nisanda adet gördüm hesabıma göre adetim biter bitmez hamile kaldım
Merhaba hanimlar persembe dr a gidicem kese olustumu diye.gecen hafta gorunmemisti daha yeni oldugu icin.dua edin lutfen hayirlisiyla keseyi gorelim.2. Cocugum olacak allahin izniyle
Hayırlı olsun topiğin canım bebişinde .. yavrumun ilk haberini bugün aldım bende ,ancak doğum erken gelirse yada sezeryan olursa aralık ayı da olabilir (Normal doğum fobisi olan toy anne )
Merhabalar bende geçen hafta cumartesi hamile olduğumu öğrendim. Kan testinde değerim 677 çıktı. şuan 4 hafta 5 günlük .haftaya inş doktora gideceğim. İnş hepimiz bebeğimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.