2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın günaydınlarr..enerjim tavan ama neye yarar kociş iş için il dışına çıktı umarım erken döner ama dönmezse ben peşine gidecem oğlanı alıp yeni hamişler hoşgeldiniz sefalar getirdiniz. ilk hamileliğimde hamilelikten sonra forumları takibe başşlamıştım. şimdi hamile kalmadan burada olmak çok daha başka heyecan veriyor insana.ama olsun. bir tane mis kokulum var bir tanede süt kokulumu rabbimden istiyorum herkes gibi.allah gönlümüze göre versin hepimizin inşallah

Canım adetin başlangıcından ölçmen lazım ki yükselme var mı anlayabilelim yumurtlama olduğunda yükselme olur canım
Adet basında dgl ama yumurtlamadan once ölçmeye basladım yumurtlama gunu 36.9 cıktı ondan once 35.7 36.4 cıvarıydı

günaydın kızlar anne adaylarını tebrik ediyorum olmayan arkaslarıda insallah diğer aya olur bana gelince adet olmadım beklemedeyim sol kasık agrısı devam
amin canım cok sukur bal yavrulara sahibiz kac yasında ilk yavrusun ?

Ya kızlar benim agrim var değer de normal değil diye bi aile hekimime gidiyim kan veriyim dedim gittim doktor da ebe de moralini bozdu doktor tutunamayan bilir falan dedi klasik doktor sözleri ebe de geç döllenmeyle gore de değer çok düşük dedi düşük yapcaksan boyle olur dedi agrim da var dedim ağzını bükerek yani falan dedi düşük yapabilcegimi söyledi yani. Çok moralin bozuldu

uzulme canim doktorlar en sonda diyecegi lafi en basta demeye meraklilar. kan verdin mi peki tekrardan.

Arkadaşlar Yaş Şehir Sat Tah doğum tarihi kaçıncı çocuk olduğunu yazarsanız sizide listeye ekleyim

benim ilk bebeğim 11 aylık daha

4 yaşını bitirdi canım.ah bazen kafamı vuruyorum duvarlara dört sene nasıl geçti anlamadım diye.ama sonra düşünüyorum oğlumun her anını doya doya yaşadım.ikincisi de bunu yaşasın.annesiyle babasıyla abisiyle .hakkımızda hayırlısı olsun rabbim içimden geçeni biliyor inşallah bu ay hepimize nasip eder.adetim dün bitti iş şu bi hafta çalışmak lazım inşallah eşim erken dönerde bu ay da geçen ay olduğu gibi boş geçmez.geçen ayda en verimli zamanlarda il dışındaydı

Oglumda da kizimdada farkli belirtiler farkli seyler yasadim ama degismeyen net seylerden biri tat algim alt ust oluyor ve dehset bir gaz sorunu yasiyorum

Bakalım bunda neler yaşayacağız.
Kızında 5,5 ay kustum üstüne bide kolumda damar yolu ile geziyordum sürekli serum taktılae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…