cnm bende geçen aydan beri ikinciye niyetliyim gecen ay olmadı bu ay bakalım kısmet ama kalbini ferah tut bende ilk kızımda hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım çok sükür birsey olmadı ne zaman bat senin yakınmı
bugun 28. Gunum.. Genelde 28 ile 33 arasi degisiyor.. İlk gebeligimde gogus uclarimda asiri hassasiyet olmustu.. Suanlik bi belirti biso yok. Aksine adet olacakmisim gibi kasik agrisi var.. Hayirlisi olsun.. Okuyamadim tum yazilanlaro belki yazmissindir Senin durumun nedir bu ay icin var mi umut..
Merhaba kızlar bende 5+3'teyim,grubu yeni gördüm artık buradayımzorlu bi tüp bebek sürecinden sonra çok şükür hamileliğimi öğrendim.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi inşallah.
Merhaba,çok teşekküler inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz.
İlk muayenem önümüzdeki cumartesi heyecanla bekliyorum.Sizde durum nasıl muayene oldunuz mu hiç?
Bende aynısını düşünüyorum iki gün arayla iki kan testi yaptım.onun dışında hiçbir haber alamadım içerden cunartesi muayenem var ama çok meraklanıyorum herşey yolunda mı değer arttı mı diye.
Merhaba,çok teşekküler inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz.
İlk muayenem önümüzdeki cumartesi heyecanla bekliyorum.Sizde durum nasıl muayene oldunuz mu hiç?
Ben bir kere muayene oldum yeri hazır ama kese gözükmüyor dedi istersen vajinadan bakabilirim dedi kabul etmedim bende persembe gunu gitmeyi düşünüyorum ayın 5 inde bhcg 741 cikmisti benim
Bende aynısını düşünüyorum iki gün arayla iki kan testi yaptım.onun dışında hiçbir haber alamadım içerden cunartesi muayenem var ama çok meraklanıyorum herşey yolunda mı değer arttı mı diye.
Adetime son 9 gun kaldi ama galiba gene gecikme olacak cunku gec yumurtlama oldu hissettim bebek istediğimden beri düzen falan kalmadı 4 5 gun gecıyor bu ay bal corek otu yedım sogan kuru de 9 gun ıcebıldım artık oldugu kadar olmadığı kader dıyorum bu arada sabah atesim 36.6 cıktı gebelik varsa ne zaman yükselmesi lazım adete yakın mı bilen yazabılırse sevinirim kızlar
günaydın kızlar anne adaylarını tebrik ediyorum olmayan arkaslarıda insallah diğer aya olur bana gelince adet olmadım beklemedeyim sol kasık agrısı devam
Kızlar günaydın. Nasılsınız bakalım bugün? Bende çaktırmadan yavaş yavaş mide bulantısı yokluyor sanki bu arada @Videsupra burada mı. Bugün dr a gidecekti ne yaptı acaba. Umarım hamile çıkar çünkü çok inandırmış gibiydi kendini güzel haberlerle gelir inşallah
Kızlar merhaba galiba bende ocak annesiyim Galiba diyorum çünkü SAT a gore 27aralik oluyor doğumu ama benimki geç döllenme galiba adetten 42gun sonra değer 118di