Herkese selam kızlar,
Mesajları çok takip edemiyorum ama hamile olan herkesi tebrik ederim,
Negatif sonuç alanlarda inşallah en hayırlı zmn da tadarlar bu duyguyu
Canim sadece kafan boş olsun....
Kizimda tedavi gordum yillarca oglumda mumkunatu yok dediler oldu kendiligunden ustelik
Şimdi surpriz bir yumurtamiz daha var adete 3 gun kala olan iliskiden ki onun dışında hiç ilişki olmadi10 ay 10 gunluk bir oglum 7 yasina girmek uzere bir kizim var
Kızlar merhaba galiba bende ocak annesiyim Galiba diyorum çünkü SAT a gore 27aralik oluyor doğumu ama benimki geç döllenme galiba adetten 42gun sonra değer 118di
Bende 15 aydir kalamiyordum iki kere klomen tedavisi gordum ikisindede 10 üzeri yumurta olustu ama gebelik olusmadi.. Bu ay icin doktorum artik rahim filmi cekilirsin ve baska bi yöntem deneriz klomen sana yaramiyor demisti.. Rahim filmi cektirdim bisey cikmayinca doktoruma madem tüplerdede bir sorun yok ozaman tedaviye devam etmek istemiyorum bosuna hormon yuklemesi yapmiyalm dedim.. Sadece bu ay kendiliginden yumurtam gelismismi bakabilirmisiniz dedim.. Bakti 1 tane gelismisti catlatalim dedi ilk defa catlatma ignesi vuruldum.. Ve iliskiden sonraki gün hacematta yaptirmistim.. Ve adetin ilk günü itibariyla hayit suyu icmeye baslamistim.. Yani rahim filmi hacemat hayit suyu ve igne.. Hangisi vesile oldu Allah bilir.. Ayrica rahim filmi adet bittikten sonraki gun cekildim iki gun iliski yasak dendi sonra doktorda igneden 36saat sonraya kadar yasak dedi yani tam 5 gun üzere iliskiye girdik bence onunda etkisi vardi.. Cunku bir hoca esinin spermleri birikmesi icin 5 gune ihtiyaci var demisti takmamistim hic ama nasib belkide dedigi gibiydi.. Kusura bakma canm cok uzattim ama benim hikayem böyle..
Cümlemizden insaAllah canim..
Ögrendigim gün bitti galiba şişe.. Bi ay tam gidiyor iste gunde 1kere yarm cay bardagi suya karistirip ictim tam yetti..
Ve iliskide 36saat sonra oldu ve sonrasinda gün asiri iki kere daha tavsiye etti doktor..