2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bnm gebeliğim bgn 4+4
Heves ettik erkenden gittik ama daha nokta kadar belki dğil
Doktor haftaya çağırdı

Herkese selam kızlar,
Mesajları çok takip edemiyorum ama hamile olan herkesi tebrik ederim,
Negatif sonuç alanlarda inşallah en hayırlı zmn da tadarlar bu duyguyu

Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin bebeğini.

Kendi adıma konuşuyorum, inşallah durumum netleşsin de hemen güzel haberi vereyim burdan. Yarın akşam olumlu olumsuz 2. test sonucumu haber veririm.

Ben günde bir kez Folbiol kullanıyorum. Herkes ne güzel dileklerde bulunmuş. Hepsine amin diyorum. Allah gonlumuze göre versin.

Bgn doktor bana Pervin politize verdi
Multimedya vitaminmiş,içinde folik asitte varmış

Hamile kalan arkadaslar neler yaptigini bizimle paylasirsa belki bizde bi yol gosterirler valla sevinirim paylasin biz hamis kalamayanlarlada kizlar
Canim sadece kafan boş olsun....
Kizimda tedavi gordum yillarca oglumda mumkunatu yok dediler oldu kendiligunden ustelik
Şimdi surpriz bir yumurtamiz daha var adete 3 gun kala olan iliskiden ki onun dışında hiç ilişki olmadi10 ay 10 gunluk bir oglum 7 yasina girmek uzere bir kizim var

Allah sağlıkla kucağına almayı nasıl etsin bebeğini.

Kendi adıma konuşuyorum, inşallah durumum netleşsin de hemen güzel haberi vereyim burdan. Yarın akşam olumlu olumsuz 2. test sonucumu haber veririm.

İnşallah gönlüne göre olsun herşey

Kızlar bnm gebeliğim bgn 4+4
Heves ettik erkenden gittik ama daha nokta kadar belki dğil
Doktor haftaya çağırdı

Bende bugün gittim hemde bilerek bir şey görülmeyeceğini.
15 gün sonraya kaldı/

Ayrıca ben patlayacak gibiyim ya
İlk hamileliğimde hiç birisini yaşamadım şimdi gırtlağa kadar doluyum sanki

malesef kızlarr değerim 28 e düştü çatlatma iğnesinin etkisi geçti belli ki ..

Allah senden razi olsun hayit suyunu icmeyi ne zaman biraktin ve igneden 36 saat sonra 1 keremi ilisikiye girdin canim

Allah senden razi olsun hayit suyunu icmeyi ne zaman biraktin ve igneden 36 saat sonra 1 keremi ilisikiye girdin canim

Cümlemizden insaAllah canim..
Ögrendigim gün bitti galiba şişe.. Bi ay tam gidiyor iste gunde 1kere yarm cay bardagi suya karistirip ictim tam yetti..
Ve iliskide 36saat sonra oldu ve sonrasinda gün asiri iki kere daha tavsiye etti doktor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…