- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.738
- 198
Canım idrar rengi normal şu renginde.. arada bi koyu renk oluyor yani sapsarı oluyor ama çok nadir... ama idrarım kokuyor... bide bugün ilk defa bişey oldu sabah kahvaltıda salatalık yedim.. idrarımdan salatalık kokusu geldi.. çok iğrenç oldu şuan bunları anlatmam zaten hamilesiniz midenizi bulandırsaysam özür dilerimEderim tabi ki dua etmez miyim. Başka belirti neler var mesela. Idrarinin rengi ne.
Bilmiyorum canım valla sana anlatmış demek ki.. ozaman Allah yardımcısı olsun ne diyelim...Tatlım o arkadaşın olayı başkaydı. Hastalık olmuş psikolojisi bozulmuş belki. Belki de şizofrendi. Yani normal insan davranışı değildi. Tamam soru soruyoruz hepimiz cevabımızı aldıktan sonra eyvallah. Ama verilen cevaplar yetmedi üstüne topic topic dolaşıp aynı soruyu sordu. Neyse amaaaannnn Allah kimseye dermansız dert vermesin. Kendi yolundan saptırmasın. Düşmez kalkmaz bir Allah. Allah uzak etsin
Yok canım bana anlatmadı. Birbirimize girdik zatenBilmiyorum canım valla sana anlatmış demek ki.. ozaman Allah yardımcısı olsun ne diyelim...
:))) göğüslerimde şiş ve ağrıyor bide kahverengi yuvarlak halka varya orada küçük kılcal damarlar çıktı... inşallah psikolojik değildir ya...Yok canım sende bu kadardan da midemiz bulanacaksa:) ama hamilelik de koyu sarı oluyor diye biliyorum benim de öyle. Tabi çok su için de rengi açılıyor. Burnun hassaslaşmış demektir bu çiş içinde salatalık konusunu hissettiğine göre:) ama yinede umitlendirmiyim seni yarın öğren:)
Aaa öyle mi demek ki kaçırdım.. hangi formda tartıştınız... görseydim destek atardım sana sıkıştırırdık köşeyeYok canım bana anlatmadı. Birbirimize girdik zatenneyse aman geçti bitti. Bu arada konuya tam hakim değilim ama batın geçti mi senin? Sanırım bebiş istiyodun
Sağol canım gerek kalmadı desteğe. Hesabını PasifledilerAaa öyle mi demek ki kaçırdım.. hangi formda tartıştınız... görseydim destek atardım sana sıkıştırırdık köşeye
Hayırlı olsunAllahım ya inşallah bende 2018 annesi olucamm :) dün kan testi yaptırdım 51,37 çıktı bugünh çok ağrım var ama inşallah bir sıkıntı olmazzz
rabbim her isteyene versin
O zaman yarın ilk idrarla yaphayal kırıklığına ugramak istemiyom yarın aksama kadar beklemeyi dusunuyom amadayanabilirmiyim
Tüh ya o kadar da ugrastın kısmetten öteye yol yokKizlar benim kan testi cikti 0.100 yani gebe degilim ne yazik ki bat 12 mayis gelir muhtemelen ikinci ay klomen ve ve catlatma ignesi kismet degilmis bu ay bana
İstemesek hemen olur da istiyoruz isteValla cok ugrasmistim kizlar ve yumurtlama takibi yapilmisti buna ragmen olmadi 10 gun boyunca hic ara vermeden yaptim olmayinca olmuyo
Ocak ayından beri istiyorumHamile kalan arkadaslar neler yaptigini bizimle paylasirsa belki bizde bi yol gosterirler valla sevinirim paylasin biz hamis kalamayanlarlada kizlar
Hamile kalan arkadaslar neler yaptigini bizimle paylasirsa belki bizde bi yol gosterirler valla sevinirim paylasin biz hamis kalamayanlarlada kizlar
Kesinlikle ben.korundugum.halde olduİstemesek hemen olur da istiyoruz iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?