2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Belki kocasından değildir sürekli sorduğuna göre töbe töbe ya...

Allahım ya inşallah bende 2018 annesi olucamm :) dün kan testi yaptırdım 51,37 çıktı bugünh çok ağrım var ama inşallah bir sıkıntı olmazzz
rabbim her isteyene versin

Desene sen de ikinci kez Ocak annesi olacaksın benim gibi ben de geçen sene şubatta bekledim ama ocak oldu

speedy 2014 annesi idin dimi yanlıs mı hatırlıyıom nasılsın iyimisin

gozunaydın canım yeni gördüm allah kucagına almayı nasip etsin

Selam cnm nerden tanıyorum seni bilemedim
2014 şubat annelerindeydim ben ama 24 Ocak'ta Doğum yaptım tabi bozmadım şubat anneleriyle devam ettin.

BEN 2014 HAZİRAN ANNESİYİM TOPİKLERDE KATILIYODUM O DÖNEM COK FORUMDAYDIM

1. Trimester de Bebek bizim kanımızdan besleniyor , bu yüzden süt , ceviz gibi sağlıklı besinler bebeğe yeterli oluyormuş.
Biraz fazla kilo ile başladım ben maalesef bu nedenle ilk 3 ay neredeyse hiç kilo almamam gerekli

Günahını almak istemiyorum ama hangi sayfaya girsem aynı soru. Sinir oldum. Bilmediğiniz işlere niye kalkışıyorsunuz ya da korkacaksanız niye yapıyosunuz
Banada başta normal geldi ama her forumda gördüğüm için sanki kötü bi şekilde panik yapıyormuş gibi geldi...

Banada başta normal geldi ama her forumda gördüğüm için sanki kötü bi şekilde panik yapıyormuş gibi geldi...
Tatlım o arkadaşın olayı başkaydı. Hastalık olmuş psikolojisi bozulmuş belki. Belki de şizofrendi. Yani normal insan davranışı değildi. Tamam soru soruyoruz hepimiz cevabımızı aldıktan sonra eyvallah. Ama verilen cevaplar yetmedi üstüne topic topic dolaşıp aynı soruyu sordu. Neyse amaaaannnn Allah kimseye dermansız dert vermesin. Kendi yolundan saptırmasın. Düşmez kalkmaz bir Allah. Allah uzak etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…