- 6 Mayıs 2017
- 6.441
- 7.738
- 198
Belki kocasından değildir sürekli sorduğuna göre töbe töbe ya...Yavrucum trollemeye mi geldin? Her sayfaya aynı şeyi yazıyorsun. Cevabını da verdi insanlar. Neyin derdi almış seni? Evlenecekmişsin işte ne güzel. Korkma gebelik belli olmaz. Nikahı kıydıktan sonra kocana verirsin müjdeyi
Günahını almak istemiyorum ama hangi sayfaya girsem aynı soru. Sinir oldum. Bilmediğiniz işlere niye kalkışıyorsunuz ya da korkacaksanız niye yapıyosunuzBelki kocasından değildir sürekli sorduğuna göre töbe töbe ya...
Test yapsan cıkar aslında8 mayıs canım
speedy 2014 annesi idin dimi yanlıs mı hatırlıyıom nasılsın iyimisinAslında herkeste belirti farklı oluyor.
Kendini dinleme gecikirse idrar testi yap
hayal kırıklığına ugramak istemiyom yarın aksama kadar beklemeyi dusunuyom amaTest yapsan cıkar aslında
gozunaydın canım yeni gördüm allah kucagına almayı nasip etsinBugün doktora gittik sonunda
5 haftalıkmış alttan muayene etti. 15 gün sonra yine gideceğim tetkikleri o zaman yapacak.
Kızımla gittik heyecanla çıkmasını bekliyor yavrum.
Ve çok yoruldumbaş ağrısu da geçmiyor
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canim. Aramıza hoşgeldinAllahım ya inşallah bende 2018 annesi olucamm :) dün kan testi yaptırdım 51,37 çıktı bugünh çok ağrım var ama inşallah bir sıkıntı olmazzz
rabbim her isteyene versin
Hoşbuldukkİnşallah sağlıkla kucağına alırsın canim. Aramıza hoşgeldin
❤❤❤şimdilik böyle bı göz kırpayım ,emin değilim netleşmedi inşallah burda güzel zamanlar geçirmek nasip olur,bikaç gün inanayım kesinleşsin,sindireyim 2.kez ocak annesi olmaya geleyim sağlıcakla inşallah
speedy 2014 annesi idin dimi yanlıs mı hatırlıyıom nasılsın iyimisin
gozunaydın canım yeni gördüm allah kucagına almayı nasip etsin
BEN 2014 HAZİRAN ANNESİYİM TOPİKLERDE KATILIYODUM O DÖNEM COK FORUMDAYDIMDesene sen de ikinci kez Ocak annesi olacaksın benim gibi ben de geçen sene şubatta bekledim ama ocak oldu
Selam cnm nerden tanıyorum seni bilemedim
2014 şubat annelerindeydim ben ama 24 Ocak'ta Doğum yaptım tabi bozmadım şubat anneleriyle devam ettin.
BEN 2014 HAZİRAN ANNESİYİM TOPİKLERDE KATILIYODUM O DÖNEM COK FORUMDAYDIM
Ayyy canım benim ya inşaallah Allah'ım hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin bana ve isteyen herekese lütfen dua et hamilelerin duası kabul olurmuş...
Yavrucum trollemeye mi geldin? Her sayfaya aynı şeyi yazıyorsun. Cevabını da verdi insanlar. Neyin derdi almış seni? Evlenecekmişsin işte ne güzel. Korkma gebelik belli olmaz. Nikahı kıydıktan sonra kocana verirsin müjdeyi
Vallahi delirtti kaç saattir. Neyse ki kurtulduk. Aldığı cevapların hiçbiri memnun etmedi bizim ergenusu. Üstüne bir de atar yedik:)) ay çok alemsin ya
Evet canım allah nasip ederse ilk bebek olucak inşallah hayırlı haber alırsın ☺canım stres değilde heyacan yapıyorumilk bebek mi
Gözünaydın canım inşallah sağ salim doğar minnoş kalp atışını duydunuzmu alttan muayenedegozunaydın canım yeni gördüm allah kucagına almayı nasip etsin
Banada başta normal geldi ama her forumda gördüğüm için sanki kötü bi şekilde panik yapıyormuş gibi geldi...Günahını almak istemiyorum ama hangi sayfaya girsem aynı soru. Sinir oldum. Bilmediğiniz işlere niye kalkışıyorsunuz ya da korkacaksanız niye yapıyosunuz
Tatlım o arkadaşın olayı başkaydı. Hastalık olmuş psikolojisi bozulmuş belki. Belki de şizofrendi. Yani normal insan davranışı değildi. Tamam soru soruyoruz hepimiz cevabımızı aldıktan sonra eyvallah. Ama verilen cevaplar yetmedi üstüne topic topic dolaşıp aynı soruyu sordu. Neyse amaaaannnn Allah kimseye dermansız dert vermesin. Kendi yolundan saptırmasın. Düşmez kalkmaz bir Allah. Allah uzak etsinBanada başta normal geldi ama her forumda gördüğüm için sanki kötü bi şekilde panik yapıyormuş gibi geldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?