2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim göğüs damarlarım yeni belirginleşti.. ama karnımın guruldamaları bir buçuk haftadır var.. bazen ishal oluyorum bazen kabız oluyorum...

Bugün gidecektim normalde akşamdan beri ader olucak gibi karnım ağrımaya başlayınca olucam dedim.. gitmedim... ağrım geçti şuan ama bugün olmazsam yarın gidecem inşallah vardır ya..

Ya birde çok korkuyorum negatif duymaktan bıktım çok üzülüyorum artık korktuğum için hep erteledim..
O da ayrı bir durum ama ha kanda öğrenmişsin ha bi kaç gün sonra adet olmuşsun canım. En azından kafandaki sorulardan kurtulursun. Bebiş yoksa da adet söktürücü bi şeyler yaparsın

Canım benim olmadı ama annemin meşhur sorusudur . Adet gecikmem var dediğim de hemen karnın gurulduyormu diye sorar:))
Ayyy canım benim ya inşaallah Allah'ım hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin bana ve isteyen herekese lütfen dua et hamilelerin duası kabul olurmuş...

O da ayrı bir durum ama ha kanda öğrenmişsin ha bi kaç gün sonra adet olmuşsun canım. En azından kafandaki sorulardan kurtulursun. Bebiş yoksa da adet söktürücü bi şeyler yaparsın
Aynen canım haklısın.. yarın gidecem inşallah hamileyimdir ya.. dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş...

Evey
ana gercekten mi korktum iltihap mı var kis mi var yarına kadar olmazsam test yapayım iş yerindeyim suanda dk bir lavaboya gidiyom adet oldummu diye
Evet canım ben 5 gün o ağrıları çektim adet olcam sandım test yapmadım 5. Gün eşimin ısrarıyla çift çizgiyi gördüm hala ağrılarım devam ediyo özellikle çok ayakta kalınca merak etme stres yapma derim

Kizlar hamilelik takvimi pembe alanlarda görünüyor bu alanda görünmüyor nedenki

canım stres değilde heyacan yapıyorum ilk bebek mi

Bugün doktora gittik sonunda
5 haftalıkmış alttan muayene etti. 15 gün sonra yine gideceğim tetkikleri o zaman yapacak.
Kızımla gittik heyecanla çıkmasını bekliyor yavrum.
Ve çok yoruldumbaş ağrısu da geçmiyor

Evlilik için sağlık raporunda gebelik belli olur mu
Yavrucum trollemeye mi geldin? Her sayfaya aynı şeyi yazıyorsun. Cevabını da verdi insanlar. Neyin derdi almış seni? Evlenecekmişsin işte ne güzel. Korkma gebelik belli olmaz. Nikahı kıydıktan sonra kocana verirsin müjdeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…