• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kizlar nasılsınız. bende durumlar ayni. kafami kaldiramiyorum. Yarin dr randevum var. ama icimde acayip korku var. iki kaybimda 8 ve 9 haftalarda kalbi durdu. simdi yine ayni senaryoyu yasar miyim diye endiseliyim. yarin saat 2 nasil olacak bilmiyorum.
Canım olumlu düşün inş bir şey olmayacak her gebelik farklı sonuçta hayırlı haberlerini bekliyoruz
Merak ettim kalbi durduğunu nasıl anlamıştın kanama falan mı olmuştu

Canım olumlu düşün inş bir şey olmayacak her gebelik farklı sonuçta hayırlı haberlerini bekliyoruz
Merak ettim kalbi durduğunu nasıl anlamıştın kanama falan mı olmuştu
hicbirsey yoktu canim.ne kanama ne sanci. kontrole gittigimde 10 gun once kalp.atiminin durdugunu soylediler. gelisimi 10 gun once durmus dediler.hersey gayet normaldi.

hicbirsey yoktu canim.ne kanama ne sanci. kontrole gittigimde 10 gun once kalp.atiminin durdugunu soylediler. gelisimi 10 gun once durmus dediler.hersey gayet normaldi.
Çok üzüldüm canım çok zor inşallah bi daha olmaz kimsenin başına gelmesin ya

Kızlar doğum hikayelerinde okumuştum son iki haftasında vajinasini zeytinyagiyla ovmus baya faydasini görmüş normal doğum isteyen olcak falanlar icin bence güzel bir bilgi ben not ettim yapicam insaAllah:anneadayı:

Kızlar doğum hikayelerinde okumuştum son iki haftasında vajinasini zeytinyagiyla ovmus baya faydasini görmüş normal doğum isteyen olcak falanlar icin bence güzel bir bilgi ben not ettim yapicam insaAllah:anneadayı:
Annemin doğumunu yaptıran ebe ona aynısını önermiş yapmış 6 çocuk doğurmuş bi tane dikişi olmamış canım ben ilkinde korktum denemeye ama bunda deneyecem inş dikişsiz doğum olur ya :nazar: çok zor yoksa bi hafta:emir_bebek:

Kızlar gözümde arpacık çıktı ya açıp kapatamıyorum hamilelikten mi nazardan mı acaba :110:

Bende hafif hissediyorum sağa sola döndüğümde. Dün randevum vardı tasdikledim resmen eller havaya yapıyor içeride, ağzına götürüyor ayaklarıyla kendini ittiriyor inanamadım 10+1 de :))
Ayyy ne güzel bir duygudur öyle görmek ben doktor araştırıyorum hala gittiğim doktorun cihazını beğenmedim hiç net göstermiyor

Etli olmaz. Neden etli istiosunki. Piyasada satilanlar etsiz hep. Onlardan ye ama etli yeme. Cig et kesinlikle yeme dedi doktor bana
Piyasada satılanların içinde bulyon lar oluyormuş tat versin diye kullanılıyormuş bende aşerdim aldım tam yiyecektim bi araştırayım dedim bi doktor sitesinde etsizde olsa sakıncalarını anlatmış kesinlikle yemeyin diye bende bi tane yiyip bıraktım

Kizlar bir giremedim.suraya oyle kotu geciriyorum ki k.pederle k.valide bana bakmaya geldi hafta da 2 defa 3 buyuk sise serumla 2 gun toparliyorum.ancak sinra yine pert.... aklim sizlerde oysaki

İyi akşamlar kızlar.. Aranızda İzmir'de olanlar var mı? Varsa hangi hastane ve doktorları tercih ettiniz?

Kizlar bir giremedim.suraya oyle kotu geciriyorum ki k.pederle k.valide bana bakmaya geldi hafta da 2 defa 3 buyuk sise serumla 2 gun toparliyorum.ancak sinra yine pert.... aklim sizlerde oysaki
Allah kolaylık versin canım ya. İnşallah bir an önce biter bulantilar.

Piyasada satılanların içinde bulyon lar oluyormuş tat versin diye kullanılıyormuş bende aşerdim aldım tam yiyecektim bi araştırayım dedim bi doktor sitesinde etsizde olsa sakıncalarını anlatmış kesinlikle yemeyin diye bende bi tane yiyip bıraktım

Ben de çıldırıyorum cig köfteye yaaa gozum dönüyor etli zaten sevmem ama etsizinn de hepsini yemem seçerim evde de hic yapamıyoruz nası olcak bilmiyorum ayy simdi bile canm istedi acılı ekşili üff :kk77::KK72:

Ben de çok korkuyorum normalde de randevum salı ama dayanamayıp yarın kontrol olurum heralde bi de geçen hafta bebeği göremedik. O kadar ki millete nasıl söylicem diye düşünmeye başladım. İnşallah rabbim sevindirsin bizi hepimizi

Benimde girmedi doktor iki gun snra baska doktr gordu kalbnide dinltti canim icini ferah tut

Ben de çıldırıyorum cig köfteye yaaa gozum dönüyor etli zaten sevmem ama etsizinn de hepsini yemem seçerim evde de hic yapamıyoruz nası olcak bilmiyorum ayy simdi bile canm istedi acılı ekşili üff :kk77::KK72:

Gece gece benimde canımı cektirdin kız :KK72:ağzım sulandi tövbe yarabbiiimm :KK45:

Kizlar nasılsınız. bende durumlar ayni. kafami kaldiramiyorum. Yarin dr randevum var. ama icimde acayip korku var. iki kaybimda 8 ve 9 haftalarda kalbi durdu. simdi yine ayni senaryoyu yasar miyim diye endiseliyim. yarin saat 2 nasil olacak bilmiyorum.
Gonlunu ferah tut canim. Herhangi bir igne ilac kullaniyormusun kan pihtilasmasi mi var?

Aynen benim de bu konuyu okuyup yazarken canım istedi ama yapacak birşey Yok ekşili köfteler yapılabilir evde en güzelide bu olur ama ben hiç yemek yapamıyorum kahvaltı hazırlamaya ne zaman teşebbüs etsem çıkarıyorum bulaşıkta yıkayamıyorum tiksiniyorum bulaşık makinasını açmıyorum kokusu beni benden alıyor aslında mutfağın kapısından adımımı atmak istemiyorum biran önce geçsin zaman

Back