- 26 Aralık 2014
- 1.917
- 1.130
- 88
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun Allah hepimizin ki tamamina erdirsin.Slm bayanlar bende 3. Bebegimi Allah kismet ederse ocagin ilk gunleri kucagima alcam. Sezeyan oldugu icin 2 hafta once olabilir. Cok bulantilarim vaaaaar. Insan ne cabuk unutuyormus. Unutmusum hamileligi. Gun sayiyorum 2 haftam kaldi ins. Gecer. Gecse baska sikintilar baslicak ama gecsiiin artik. Cocuklarimla ilgilenemiyorum.
Benım de oldu bi ara gectı canımHanimlar bisey danicagim bi kac gundur kokusuz sari akintim (cok ozur dilerim) oluyor acaba normal mi? Sizde de var mi? Bira fazlalasinca sizlerede sormak istedim.
Kızlar etli çiğköfte çok mu zararlı çok canım çekiyor ama yiyemiyorum toksoplazma mı ne o mikrop korkusundan rüyama girdi tahlil yaptırıyordum pozitif falandı
Etli olmaz. Neden etli istiosunki. Piyasada satilanlar etsiz hep. Onlardan ye ama etli yeme. Cig et kesinlikle yeme dedi doktor banaKızlar etli çiğköfte çok mu zararlı çok canım çekiyor ama yiyemiyorum toksoplazma mı ne o mikrop korkusundan rüyama girdi tahlil yaptırıyordum pozitif falandı
yeme canim etsiz olanindqn ye evde kendin yap etsizi.Kızlar etli çiğköfte çok mu zararlı çok canım çekiyor ama yiyemiyorum toksoplazma mı ne o mikrop korkusundan rüyama girdi tahlil yaptırıyordum pozitif falandı
Kizlar nasılsınız. bende durumlar ayni. kafami kaldiramiyorum. Yarin dr randevum var. ama icimde acayip korku var. iki kaybimda 8 ve 9 haftalarda kalbi durdu. simdi yine ayni senaryoyu yasar miyim diye endiseliyim. yarin saat 2 nasil olacak bilmiyorum.
insallah canim.Yok canım yok bu sefer farkı olacak
Güzel Düşün güzel olsun :)
Digerlerinde kanaman mi vardi canim?insallah canim.
hocbirsey yoktu canim. hersey gayet guzel gidiyorduDigerlerinde kanaman mi vardi canim?
Bu sefer guzel olacak hic endise etme
Insallah bu sefer hersey yolunda bosu bosuna strese sokma kendini.hocbirsey yoktu canim. hersey gayet guzel gidiyordu
Sizde de halsizlik bulanti oluyor mu ilaci aldıktan sonra. Beni mahvediyor ya. Aksam olani yatmadan once iciyorum ama sabah olan cok carpiyor beni
Ilk 3 ay surdu sanki bu sefer daha kotuyum. 4.5.6. Aylar guzeldir. Sonraki aylarda cok fazla nefes darligi ve odemim oluyor benim. Zor Allah kolaylik versin hepimizeHayirli olsun Allah hepimizin ki tamamina erdirsin.
Diger hamileliklerinizde ilk 3 aydan sonra bulantilariniz gecmis miydi?
En rahat aylar 4-5-6. aylar diyorlar dogru mu?
Ilk 3 aydan sonra hayal kirikligi yasamak istemiyorum da
Tuz ruhu ile çamaşır suyunu karıştırmışsanız klor gazı ç[/QUOTE]Neden 12. Haftada gel yine, dedi ki?
Ben de p.tesi gitmek nasip olursa gideceğim..
Cinsiyet konusunda birşey söyleyen oldu mu?
Bu arada hanımlar bugün banyo lavabo temizliği yaptim. Feci bi asitlik ilaç kullanmisim. Fırçayı suremeden ordan uzaklaştım. Kapı pencere suyu actim.
Çok sonra girip yıkamak zorunda kaldım o kokunun havanın gitmesi için.
Başıma ağrı girdi. Ve hafif bitkin düştüm.
Ama başka birşey olmadı.
Bebeğe birşey olmamıştır di mi
Sanirim solunum aldığı zamanlardi bu dönem...
Ben de çok korkuyorum normalde de randevum salı ama dayanamayıp yarın kontrol olurum heralde bi de geçen hafta bebeği göremedik. O kadar ki millete nasıl söylicem diye düşünmeye başladım. İnşallah rabbim sevindirsin bizi hepimiziKizlar nasılsınız. bende durumlar ayni. kafami kaldiramiyorum. Yarin dr randevum var. ama icimde acayip korku var. iki kaybimda 8 ve 9 haftalarda kalbi durdu. simdi yine ayni senaryoyu yasar miyim diye endiseliyim. yarin saat 2 nasil olacak bilmiyorum.
3 ayin gecmesine cok ta fazla kalmadi.Ilk 3 ay surdu sanki bu sefer daha kotuyum. 4.5.6. Aylar guzeldir. Sonraki aylarda cok fazla nefes darligi ve odemim oluyor benim. Zor Allah kolaylik versin hepimize
bekle canim 9.haftaya kadar gec dollenme olabiliyo. sakin hemen kurtaji düşünme.eczacimiz sakin hocam dedi. bazi gebeliklerde kalp atimi gec duyulabiluyo dediydi.Ben de çok korkuyorum normalde de randevum salı ama dayanamayıp yarın kontrol olurum heralde bi de geçen hafta bebeği göremedik. O kadar ki millete nasıl söylicem diye düşünmeye başladım. İnşallah rabbim sevindirsin bizi hepimizi
Canım yengem evde bi yoğurur maşallahı var oh canım çektiCanım. Zaten piyasada etli çiğ köfte yok ki etsiz var hep etsiz ye sen :)