• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar benim gibi canı ne isterse yiyen icen var mıı :KK43: dondurma cekiyor mesela patlamış mısır cekiyor hele ciiiipss vs vs tüketiyor musunuz ben daha hamileliğimde ilk defa dondurma yicem cok canm istedi cipsi cok az az canm isterse tüketiyorum var mı benm gibi olaaann :KK43: gelsin avokadolar gitsin pırasalar isterdim ama hic alısmamışım yapamıyorum iste. Yani aslında oyle cok zararlı beslenen biri değilimdir hic dısarda yemem kola,cay,meyve suyu yapay bisey icmem beyaz ekmek pek yemem falan ama hamilelikte sebzeye ozendikce pek basarılı olamıyorum

Ben de zararlı şeyler istiyorum devamlı
Doğru düzgün cips yemeyen ben, acayip cips istiyorum

Kızlar hazırlık yapan var mı ya neler yapıyorsunuz biraz fikir olsa. Erken ama ben Allah'ım güzel günlerde kullanmayı nasip et diye bişiler yapıyorum kendimi tutamıyorum
Ben cok istiyorum bisiler almak. Ama korkuyorum elim bögrümde kalirsam die o yuzden 6. 7. Aya kadar bisi almam die dusunuorum

günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız ben istifar etmeye basladim yatarken birseyim yok ayakta dolanirsam kusuyorum calisamiyorum ayranla duruyorum ..
kızlar bende park yatak istiyorum tabiki daha cok erken inşallah nebegimiz buyur büyür kucagimiza almak nasip olur

kızlar ya benim kafam dünden beri çok karışık. sat 1 nisan buna göre bebeğimin 10 haftalık olması gerekiyor. dün dediğim gibi kese de bebek var mı yok mu diye işyerime yakın bir hastaneye gittim. bebişimin kalp atışını gösterdi doktor. ve beş haftalık gebesin ultrasona göre dedi. bu eşimle denediğimiz tarihe denk geliyor. ama sata göre 10 haftalık olman gerekiyor dedi. kafam çok karıştı. YARDIM LÜTFEN
Canm bizim SAT aynı seninle bende dün Dr gittm grc döllenme olduğu için bnada 5 buçuk haftalıksın dedi olabiliyomuş öyle kesenin durumuna göre hesaplıolar

günaydın kızlar hayırlı sabahlar nasılsınız ben istifar etmeye basladim yatarken birseyim yok ayakta dolanirsam kusuyorum calisamiyorum ayranla duruyorum ..
kızlar bende park yatak istiyorum tabiki daha cok erken inşallah nebegimiz buyur büyür kucagimiza almak nasip olur

Biz de park yatak alacağız gibi duruyor canım

Piyasadaki en kullanışlı en çok ovulen o

Hayırlısoyla yatsinlar bebetolarimiz:)

Kızlar ya benim 8. Hafta bugün bitmiş oluyor ama usg de bebeği göremedik daha. Salı usg normalde ama heralde yarın giderim doktora. Görmek istiyorum artık aksilikten korkuyorum. :KK43:

Günaydın kızlar benim dünden beei biraz agrilarım başladı sanki doktor normal dedi ama ben yine de korkuyorum bide mide şişkinliği ve gaz agrisi çok oluyo. Belkide ben o agrıları karıştırıyorun insan hep korkuyla yaşıyo valla:(

Günaydın kızlar benim dünden beei biraz agrilarım başladı sanki doktor normal dedi ama ben yine de korkuyorum bide mide şişkinliği ve gaz agrisi çok oluyo. Belkide ben o agrıları karıştırıyorun insan hep korkuyla yaşıyo valla:KK43:
Ağrı normal rahim büyüyor. Ay bizim kadar hamile iken farkında olmayan bir sürü kişi var. Korkudan öleceğiz galiba

Hanimlar bisey danicagim bi kac gundur kokusuz sari akintim (cok ozur dilerim) oluyor acaba normal mi? Sizde de var mi? Bira fazlalasinca sizlerede sormak istedim.

Kızlar etli çiğköfte çok mu zararlı çok canım çekiyor ama yiyemiyorum toksoplazma mı ne o mikrop korkusundan rüyama girdi tahlil yaptırıyordum pozitif falandı :(

Kızlar etli çiğköfte çok mu zararlı çok canım çekiyor ama yiyemiyorum toksoplazma mı ne o mikrop korkusundan rüyama girdi tahlil yaptırıyordum pozitif falandı :KK43:
Canim cig et yasak. Evde yalanci cigkofte (etsiz cigkofte de diyorlar) tarifine bakip sen evde yap istersen

Slm bayanlar bende 3. Bebegimi Allah kismet ederse ocagin ilk gunleri kucagima alcam. Sezeyan oldugu icin 2 hafta once olabilir. Cok bulantilarim vaaaaar. Insan ne cabuk unutuyormus. Unutmusum hamileligi. Gun sayiyorum 2 haftam kaldi ins. Gecer. Gecse baska sikintilar baslicak ama gecsiiin artik. Cocuklarimla ilgilenemiyorum.

Back