Gozun aydin canim rabbim cok guzel bir hamilelik nasip etsin darisi ben ve diger hamilelik isteyen tum arkadaslarim basina insallahhh bide herhangi bir belirtin varmiydi acabaBu sabah gördüğüm çift ćizgi itibariyle Allah izin verirse ocak annesi olacağım. İkinci kez anne olmanın sevincini yaşıyorum. İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla kucaklarımıza alırız :)
Belirtim benim 3 gebelik yaşadım bununla beraber 1 i düştü en belirgin belirtim adet olmadan 1 hafta önce göğüs ağrım başlar hamile kalınca olmuyor başka da belirtim olmuyor bide çok çikolata canım ister bu sefer canım hiç istemedi.Gozun aydin canim rabbim cok guzel bir hamilelik nasip etsin darisi ben ve diger hamilelik isteyen tum arkadaslarim basina insallahhh bide herhangi bir belirtin varmiydi acaba
Ayrıca güzel dileklerin için Rabbim Razı olsun seni de bu yolda bekletmesin inşallahGozun aydin canim rabbim cok guzel bir hamilelik nasip etsin darisi ben ve diger hamilelik isteyen tum arkadaslarim basina insallahhh bide herhangi bir belirtin varmiydi acaba
Benim üçüncü olduğu için biraz tecrübeli sayilirim. Doktor henüz bana vitamin falan vermediği için ben de cileğin içinde folik asit var diye her gün bir miktar çilek yemeye çalışıyorum. Ayrıca sabah akşam birer bardak süt, peynir yoğurt ve muz tüketmeye gayret ediyorumSelamlar kızlar 2018 ocak anneleri olarak hamileliğimizin bu ilk haftalarında nasıl beslensek nelerden uzak kalsak da bebişlerimiz sağlıklı büyüse :)
Hayırlı olsun. Hoşgeldiniz aramızaBu sabah gördüğüm çift ćizgi itibariyle Allah izin verirse ocak annesi olacağım. İkinci kez anne olmanın sevincini yaşıyorum. İnşallah hayırlısıyla ve sağlıkla kucaklarımıza alırız :)
Teşekkür ederim :)Hayırlı olsun. Hoşgeldiniz aramıza
selam kızlar henüz adet olmadım bakalim beklemedeyim dün olmam gerekiyordu ama olmadım nedense kendimi hamile hissediyorum bu ay
sanmam çıkacağını çünkü çarşamba günü kan tahlili yaptım değerim sıfırın da altında çıkmıştı ama yine de yarın sabah yapacağım..kızımda da böyle olmuştu hemen çıkmamıştı çok geç öğrenebilmiştim hamile olduğumuhemen test yap, silikte olsa çıkar..
sanmam çıkacağını çünkü çarşamba günü kan tahlili yaptım değerim sıfırın da altında çıkmıştı ama yine de yarın sabah yapacağım..kızımda da böyle olmuştu hemen çıkmamıştı çok geç öğrenebilmiştim hamile olduğumu
İlk 3 aylık süreçte folik asit bebeğin zeka gelişimi açısından çok önemliymiş doktorun ve netteki araştırmalarımdan öğrendiğim gerçi oldukça tecrübeliymişsiniz bazen yiyeceklerden alınan folik asit yeterli olmayabilir bende peynir süt ve yoğurt hiç yemem ama mecbur yemeye başlamam gerek artıkBenim üçüncü olduğu için biraz tecrübeli sayilirim. Doktor henüz bana vitamin falan vermediği için ben de cileğin içinde folik asit var diye her gün bir miktar çilek yemeye çalışıyorum. Ayrıca sabah akşam birer bardak süt, peynir yoğurt ve muz tüketmeye gayret ediyorum
Sen ikisinide takip et tatlim :)Ben 5+5 hamileyim şimdi aralık annelerini mi takip etmeliyim Yoksa ocak annelerini mitahmini Doğum 31.12.2027 gösteriyor