Merhaba kızlar bende 2. Bebeğime tüp bebek yöntemiyle hamileyim. Nisan 4 son adet tarihim. 10 gun önce erken gebelik testiyle öğrendim. Haftaya perşembe kontrol um var. İnşallah keseyide görürüz. Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin bebislerimiz i, olmayan herkese de nasip etsin inşallah. Çok dua ediyorum, Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
Merhaba arkadaslar bat 9 mayis 3 gun kaldi. arada siddetli arada hafif adet agrim var. kasik batmam var ani hareketlerde batiyor. midem eksiyor. Benim 2 oglum var 3. olacak kismetse ve geldigibi hissediyorum sanki. InsAllah saglikli saliha birde kiz evladim olur. Bugun kan testi yaptiracagim dua edin insAllah bebisim benimledir.
gunaydin kizlar.. bat 10mayis.henuz gelen giden ypk.dun erken gebelik testi yapdim cikmadi bisey..beıirtim sadece siddetli bas agrim var 4.5gundur surekli var..kasik batmasi oluyor arada..
gunaydin kizlar.. bat 10mayis.henuz gelen giden ypk.dun erken gebelik testi yapdim cikmadi bisey..beıirtim sadece siddetli bas agrim var 4.5gundur surekli var..kasik batmasi oluyor arada..
Merhaba canim benimde 9 mayis. İnsAllah bu ay hamis oluruz. Cok heyecanliyim. Benimde kasik agrim arada adet agrim oluyor. Kasiklarimda dolgun arada batma oluyor. Bakalim hayirlisi olsun
Merhaba bayanlar bende subat 2014 annelerinden sonra ocak 2018 annelerinde olmak istiyorum bat daha 6 gun var bakalim kismet artik. Hamile haberi alanlar insallah bebeklerini saglikla kucaklarina alirlar. Bir sorum olacak ates olcerek neye bakiyoruz ve hamileysen yuksekmi cikiyor. Cevaplarsaniz sevinirim
Herkese selam surpriz bir şekilde 3.bebegime hamile olduğumu ogrendim tabii biraz sok biraz şaşkınlık bugun 3.gün ogreneli nasipte varmış 1 kızım var 7 yaşına girecek 1 oglum var 10 ay 1 haftalık 30 yaşındayım 10 yıllık evliyim kızım ve oglum tedavilerle oldu bu surpriz yumurta
Merhaba bende bugün 14. Günümdeyim ikinci testi yaptırdım yükselmiş çok şükür. İlk değer 210 ikinci değer 479 çıktı. Tekrar kan vermeme gerek yokmuş. 15 mayısta muayene var