2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Gayet normal hic moraliniz bozulmasın şuan bende aynı heyecandayım sürekli kendimi telkin ediyorum stres yapmamam konusunda 2 günde bir kan verip değer kontrolü yapıyorum halbuki herşey olacağına varıyor :)

Bende öyle senin gibiyim hem herkese Söylemek istiyorum hemde kimse bilmesin istiyorum, inşallah herşey yolunda gider kızlar
Inşallah canım :) benim şimdiden herkes biliyor Allah utandırmasın istemdışı bir şekilde duyuldu da duyuldu :)

Gayet normal hic moraliniz bozulmasın şuan bende aynı heyecandayım sürekli kendimi telkin ediyorum stres yapmamam konusunda 2 günde bir kan verip değer kontrolü yapıyorum halbuki herşey olacağına varıyor :)
Aynen öyle kızlar Sürekli değer yükseldimi diye merak ediyoruz sonuçta Bende kist var 4cm ve de rahimde minik bi perde hamile kalmamın zor olduğunu söylemişlerdi bu yüzden de sürekli merak ve stres içindeyim açıkçası ama dediğin gibi herşey olacağına varıyor

Ben kan tahlili vermedim idrarda gördüm rahimde görünmesi için beş hafta bitmesini bekliyorum ama İnsülin direncim var ilaç kullanıyorum yarın arasammi aramadan mı bilemedim birde öksürüyorum oksurdu en migren bulanıyor

Bence aramalısın en azından bilgi almalısın

Merhaba kızlar bende geçtiğimiz gün öğrendim çok şükür degerim 429 çikti sabah gitcem doktora heyecan sardi ne diycek kac haftalik falan insallah saglicakla kucaklarimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…