Evet ya geçmiyor ben daha kimseye söylemedim içim içimi yiyor hemen söylicemAyy zaten şuan tek korkum o umarım keseyi görürüz evet ama erken öğrendiğimiz için beklemesi daha zor sanki günler geçmiyo
Inşallah görünür canim ancak benim doktorumun dediği değer 1500 olduğunda vajinal ultrasonda görünür sizin 2000mis keşke o şekilde baktirsaydiniz karin ultrasonundan görünmesi için daha ufacık[/. Kese görünmeyince baya moralim bozuldu kan verdim ve sonrasında çıktım çünkü 9 gün önce değer 16 çıkmıştı hemen negatıf düşündüm ama sonra sonucu öğrenince umutlandım tabi o Yüzden baktırmadım
Bende öyle senin gibiyim hem herkese Söylemek istiyorum hemde kimse bilmesin istiyorum, inşallah herşey yolunda gider kızlarEvet ya geçmiyor ben daha kimseye söylemedim içim içimi yiyor hemen söylicem
Inşallah canım :) benim şimdiden herkes biliyor Allah utandırmasın istemdışı bir şekilde duyuldu da duyuldu :)Bende öyle senin gibiyim hem herkese Söylemek istiyorum hemde kimse bilmesin istiyorum, inşallah herşey yolunda gider kızlar
Aynen öyle kızlar Sürekli değer yükseldimi diye merak ediyoruz sonuçta Bende kist var 4cm ve de rahimde minik bi perde hamile kalmamın zor olduğunu söylemişlerdi bu yüzden de sürekli merak ve stres içindeyim açıkçası ama dediğin gibi herşey olacağına varıyorGayet normal hic moraliniz bozulmasın şuan bende aynı heyecandayım sürekli kendimi telkin ediyorum stres yapmamam konusunda 2 günde bir kan verip değer kontrolü yapıyorum halbuki herşey olacağına varıyor :)
Inşallah canım :) benim şimdiden herkes biliyor Allah utandırmasın istemdışı bir şekilde duyuldu da duyuldu :)
Inşallah canım :) benim şimdiden herkes biliyor Allah utandırmasın istemdışı bir şekilde duyuldu da duyuldu :)
Merhaba,hayırlı olsun sizedeMerhaba bende yeni öğrenenler senin Allah kısmet ederse 18 ocak hesaplanıyor doğuma Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Hadi hayırlı olsun canım Allah hepimize tamamına erdirsin inşallahMerhaba bende yeni öğrenenler senin Allah kısmet ederse 18 ocak hesaplanıyor doğuma Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Bence aramalısın en azından bilgi almalısınBen kan tahlili vermedim idrarda gördüm rahimde görünmesi için beş hafta bitmesini bekliyorum ama İnsülin direncim var ilaç kullanıyorum yarın arasammi aramadan mı bilemedim birde öksürüyorum oksurdu en migren bulanıyor
Yarın arayacağım gel derse giderimBence aramalısın en azından bilgi almalısın
keseyi gorursun canim kalp atisina daha var.Bu arada bugün beta hcg değerim 1100dü. c.tesi günü tahmin ediyorum 1500u geçer 2000ne dayanır kalp atışlarını duyar miyiz ki
Adet gecikmenin kaç gün sonra bu değer çıktı kese göründüBu arada bugün beta hcg değerim 1100dü. c.tesi günü tahmin ediyorum 1500u geçer 2000ne dayanır kalp atışlarını duyar miyiz ki
adetten 4 gün sonra ama henüz kese görmedikAdet gecikmenin kaç gün sonra bu değer çıktı kese göründü
Inşallah canım hepberaber en kısa sürede görürüz kalp atışlarını ocaktada sağlıklı şekilde kendilerini :)keseyi gorursun canim kalp atisina daha var.