2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Merhaba hanımlar. Ben bugün keseyi gördüm çok şükür. Haftaya da kalp atışı için çağırdı. Allah ım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
çok sevindim sizin adınıza.çarşambaya bnmde randevum var.inş bende görebilirim.kalp atışı için hangi gün çağırdı.bide normal ultrasonla mı görüldü kese?

çok sevindim sizin adınıza.çarşambaya bnmde randevum var.inş bende görebilirim.kalp atışı için hangi gün çağırdı.bide normal ultrasonla mı görüldü kese?
Evet normal karindan ultrason la görüldü. Kalp atışı için haftaya tekrar gidicem. Siz de çarşamba keseyi görürsünüz inşallah

merhaba kızlar bende hamile olduğumu geçen hafta öğrendim Allah nasip ederse Ocak ayına denk geliyor doğumum :) bende faktör 5 var igne başlanması gerekiyormuş bana once bebegi ultrasonda gorelim dediler halbuki hemen baslansa daha mi iyiydi hic bilemedim var mi aranizda boyle bir durumda olan ? Bu arada topic hayirli olsun

Bu arada bugün beta hcg değerim 1100dü. c.tesi günü tahmin ediyorum 1500u geçer 2000ne dayanır kalp atışlarını duyar miyiz ki

Merhaba kızlar bende erken öğrenenlerdenim bat bugündü ama 10 gün öncesinde öğrendim Bugün kese göremedim ama değer 2040 çıktı cumartesi gel görelim dedi doktor umarım görürüz Herkese hayırlı olsun ,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

P puki vajinal ultrason ile mi bakıldı yoksa karından mı bakıldı size ?

Benimde yarın bat ama hamile olduğunu bilmek ne güzel beklemiyorum bile batı. Şimdi sadece keseye odaklandım. Yarın 3000 e yaklaşmamız lazım inşallah keseyi de görebiliriz

Benimde yarın bat ama hamile olduğunu bilmek ne güzel beklemiyorum bile batı. Şimdi sadece keseye odaklandım. Yarın 3000 e yaklaşmamız lazım inşallah keseyi de görebiliriz
Ayy zaten şuan tek korkum o umarım keseyi görürüz evet ama erken öğrendiğimiz için beklemesi daha zor sanki günler geçmiyo

Karından baktı sadece bişey göremeyince kan testi yapıldı değer yüksek çıkınca da cumartesi gel deri ama baya stresliyim Umarım kese görünür
Inşallah görünür canim ancak benim doktorumun dediği değer 1500 olduğunda vajinal ultrasonda görünür sizin 2000mis keşke o şekilde baktirsaydiniz karin ultrasonundan görünmesi için daha ufacık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…