2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Doktor benim 5+3 olacak güne kese görmek için randevu verdi bu cumartesiye demekki o günler görünmeye başlıyorrr.iyi olur herşey hepimiz için inş

Merhaba kızlar benimde ocak gözüküyor ilk tüp bebek denememiz ve sonuç pozitifff inş herkese sağlıklı evlat ve hamilelik nasip olsun inşşşş
Amin canım ne güzel inşallah Allah sevincimizi tamamına erdirir bebişlerşmizi sağlıcakla alırız kucağımıza

gorunmez canim 2000 degerlerindeyken ustten görünür. ama cumartesiye gidersen gorursun keseyi.

bende pazartesi gidiyim diye düşünüyorum ama ya o sırada bişeyler gözden kaçarda geç olursa diyede korkuyoruz
ama sabretmeyi öğrenmek lazım :) güzel düşünüyorum artık hepimiz için herşey çok güzel olacak inşallah :)

kötüyü çağırmayin iyi düşünün iyi olsun. artik tek degilsin. senden etkilenen bir kuzun var.sen mutlu olursan o da mutlu oluyo. üzülürsen o da üzülüyor bunu unutma.

Çok haklısın ama düşük psikolojimi alt üst etti. bi görsem rahatlayacağım inşallah :)

Yaptım test. Kızlar başta tek çizgiydi sonra testi atmadım baya bekledikten sonra yaklaşık 4 saat sonra silik ikinci çizgi çıkmış
canim yarim saat sonraki testler geçersiz ama ümidini kırmak gibi olmasın insallah hayırlısıyla hamilesindir de yine de kendini çok kaptırma kan tahlili yaptır en sağlamı o

Eczane testleri erken donemde sonuc verir mi ki yapip sonuc alan oldu mu

Hemen sonuç verme gibi özelliği yok aslında mesela önce benim kanda çıktı hcg degerin yükseldikçe idrar da cikio yoksa cikmio benim degerim 138 ve üstü oldugunda yaptım çıktı erken yapma bence adetinin günü gecsin oyle yap

Eczane testleri erken donemde sonuc verir mi ki yapip sonuc alan oldu mu

merhaba,benimde ilk silik çizgiydi ama 2 dakika geçtikten sora silik çizgiyi görmüştüm.akşamına kan testi yaptrımıştım.kandada çıkmıştı ama değeri azdı.adetimede 5 gün vardı.senin testinin üstünden baya zaman geçmiş ama.2-gün sonra falan tekrarla istersen.rabbim gönlüne göre versin.

Benim 2 günde 2 kat arttı ama değerler adet gelmeden 5 gün öncesinde de yüksek çıktı. Kızlar bi de siz progesteron hormonunu ölçtürdünüz mü benden doktor onu da ölçtürmemi istedi. 130 çıktı o da. Normal dedi doktor ama değerim sanki biraz yüksek gibi geldi nettende baktım da yüksek olmasının sebebi çoğul gebelik plabilşrmiş.

silik pembeyse pozitif ol bilir griyse drgil
Silik olduğu için renk belli olmuyo ama gri gibi sanki.
canim yarim saat sonraki testler geçersiz ama ümidini kırmak gibi olmasın insallah hayırlısıyla hamilesindir de yine de kendini çok kaptırma kan tahlili yaptır en sağlamı o
tatlım benim 2 tane var çok şükür. Bidaha istemiyorum mümkünse olmayım hamile filan

Canim ben yapmadim daha alti yedi gun var adetime meraktan yapsam mi diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…