amin inşallah canimAynen bende çok saskinim süpriz oldu bize 1 buçuk yıllık evliyim hiç korunmadik ama bebek içinde acele etmiyorduk ilk defa bu ay eşim istedgini söyledi bide bende dış rahatsizligi vardı hiç kafama takmadim disciye gttim rahatsizlandm acile gittim test yaptilar çıktı:) inanin hep diolardi kafaya takmayinca olur diye ama öyle bise imkansiz diye dusunuodm ama Allahima binlerce şükürler olsun bana da bu duyguyu yaşattı inşallah sağ salim de kucagima almayı nasip eder
Aynı benimde 3.ay insallah olur hepimizinevet cnm kısa döngüm benim kızımda da düşünmeye başladığımız zaman 2 ay kadar 5 ,6 gün hep gecikmişti 3.ay hamile kalmıştım inşallah bakalım senin de öyle olur bu ay alırsın müjdeli haberi
Hep duygusalim zaten ben ama icimde garip bir heyecan var ilkinde boyle degildim daha sakin beklemistim bu sureci tahlil bile bi hafta gecikti de yaptirdim bunda beklemek zor geliyorİkinci çocuğu olan çok var galiba..
Sizde benim gibi fena duygusalmısınız. Gün boyu normaldim akşam olunca bir garip oldum.
Benim tam tersi kızındaki heyecanım yok,Hep duygusalim zaten ben ama icimde garip bir heyecan var ilkinde boyle degildim daha sakin beklemistim bu sureci tahlil bile bi hafta gecikti de yaptirdim bunda beklemek zor geliyor
günaydın canım.niye bu kadar dert ediyorsun önümüzdeki ay var daha.bak bende adet oldum. herşeyde bir hayır vardır deyip yolumuza bakmalıyız. rabbim ol deyince zaten olacaktır merak etme. ocak değilde şubat annesi oluveririz hayırlısıyla merak etme sen ve lütfen kafana takma.atesim 36.3 adet olcam galiba.. kismet bakaıim
Benim de ilk belirtim adetten 15 gün önce göğüs ağrısı siskinlik ve eksi şeyleri çok yemem sonrada zaten 9 gün filan vardı adetime bulantı ve ağrı sonrada mutlu haberim:)
kizlar merhaba.bende varim demek isterim :))kasik sancilariniz cok oluyormu sizinde ?
test yapsan belli olurSelam kızlar Bende hamile olabilecekler arasındayımBenim zaten 2 tane evladım var Allah bağışlarsa. Ve küçük 7 aylık. Adetim 2 gün gecikti.psikolojim yerle bir. Test yapmaya korkuyorum. Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah olmayanlara versin ama benim için paydos. Ya hamileysem ne yapıcam yapım koşullarından dolayı imkansız hamile kalmam ama ne kadar bunu desemde ya sızıntı olduysa diye kendimi yiyip bitiriyorum
Merhaba kızlar benimde ocak gözüküyor ilk tüp bebek denememiz ve sonuç pozitifff inş herkese sağlıklı evlat ve hamilelik nasip olsun inşşşş
gorunmez canim 2000 degerlerindeyken ustten görünür. ama cumartesiye gidersen gorursun keseyi.bende aralık ayında bir düşük yaptıktan sonra bu ay hamile kaldım. sat 2 nisan salı günü beta 957 çıktı doktora gitmek için biraz bekleyim diyorum 950 de bişey gözükmez sanırım.ben bu dokuz ayı nasıl geçiririm bilmiyorum