2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
amin inşallah canim

Yaa bende aranıza katılmak istiyorum bat 8 mayıs, Allahımmm inşallah hamileyimdir de gelirim aranıza dua edin bana 2 yıl olcak olmadı daha bebişim..

Bu arada hepinize hayırlı olsun ❤

İkinci çocuğu olan çok var galiba..
Sizde benim gibi fena duygusalmısınız. Gün boyu normaldim akşam olunca bir garip oldum.
Hep duygusalim zaten ben ama icimde garip bir heyecan var ilkinde boyle degildim daha sakin beklemistim bu sureci tahlil bile bi hafta gecikti de yaptirdim bunda beklemek zor geliyor

Hep duygusalim zaten ben ama icimde garip bir heyecan var ilkinde boyle degildim daha sakin beklemistim bu sureci tahlil bile bi hafta gecikti de yaptirdim bunda beklemek zor geliyor
Benim tam tersi kızındaki heyecanım yok,
Bugün kan verdim mesela muayeneye gitmedim hiç gitmek istemiyorum da ne olacağını bilince nsan monoton oluyor galiba , kuzumun kardeş heyecanı mutlu ediyor tabi
Ama yetememek aklına geldikçe üzülüyorum

Bat 9 mayis 3. Bebegim olacak. Dun aksam itibariyle arada kasik batmalarim basladi sarimsi akintim var. Goguslerim sisti. Gece usumeleri ani acikmalar var. Eger hamileysem ki suphelerim yaniltmaz pek 16 ocak dogum gorunuyor. Sezeryan oldugu icin ocagin ilk haftasi olabilir. Hakkimizda hayirlisi olsun.

atesim 36.3 adet olcam galiba.. kismet bakaıim
günaydın canım.niye bu kadar dert ediyorsun önümüzdeki ay var daha.bak bende adet oldum. herşeyde bir hayır vardır deyip yolumuza bakmalıyız. rabbim ol deyince zaten olacaktır merak etme. ocak değilde şubat annesi oluveririz hayırlısıyla merak etme sen ve lütfen kafana takma.

Benim de ilk belirtim adetten 15 gün önce göğüs ağrısı siskinlik ve eksi şeyleri çok yemem sonrada zaten 9 gün filan vardı adetime bulantı ve ağrı sonrada mutlu haberim:)

kizlar merhaba.bende varim demek isterim :))kasik sancilariniz cok oluyormu sizinde ?

Mrb hanımlar bende hamileyim bilmiyorum ama dün gece sol göğüs ucuma çok acı girdi şuan ona ve çevresine dokununca çok acıyor.. inşallah bende hamileyimdir bir önceki mutluluğum yarım kalmıştı inşallah bu kez olur. . Ne olur bana da dua edin.. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Selam kızlar Bende hamile olabilecekler arasındayımBenim zaten 2 tane evladım var Allah bağışlarsa. Ve küçük 7 aylık. Adetim 2 gün gecikti.psikolojim yerle bir. Test yapmaya korkuyorum. Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah olmayanlara versin ama benim için paydos. Ya hamileysem ne yapıcam yapım koşullarından dolayı imkansız hamile kalmam ama ne kadar bunu desemde ya sızıntı olduysa diye kendimi yiyip bitiriyorum

test yapsan belli olur

Merhaba kızlar benimde ocak gözüküyor ilk tüp bebek denememiz ve sonuç pozitifff inş herkese sağlıklı evlat ve hamilelik nasip olsun inşşşş

bende aralık ayında bir düşük yaptıktan sonra bu ay hamile kaldım. sat 2 nisan salı günü beta 957 çıktı doktora gitmek için biraz bekleyim diyorum 950 de bişey gözükmez sanırım. ben bu dokuz ayı nasıl geçiririm bilmiyorum

gorunmez canim 2000 degerlerindeyken ustten görünür. ama cumartesiye gidersen gorursun keseyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…