- 7 Ocak 2017
- 2.345
- 2.736
- 40
24.25 ciktiSenin değerler kaç çıktı canım
canim benim.prolaktin yuksekti bu ay ilac kullandim. baskada birsey yapmadim. yumurtlama gununde gunasiri çalıştıkYada ozellikle yaptiginiz bisey varmi yumurtlama takibi yaptinizmi
Amin :) 4 gün geçtiHayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kac gun gecti bat in da ogrendin hamile oldugunu
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen de varım
Asilama nasil yapiyorlar detayli anlatirmisiniz esiniz yaninizdami oluyor spermleri ne zaman nasil aliyorlar bilgilendirirseniz sevinirimBenim biraz daha uzun sayılır. Ekimden beri istiyoruz bir ay ovulasyon testleriyle yaptım olmadı. Sonra doktora gittim prolaktin 32 çıktı ama doktor ilaç vermedi gün aşırı ilişkiye devam dedi. O ay yine olmadı ben yine gittim doktora ama daha düzgün bi doktor araştırıp gittim ve prolaktin im 74 çıktı. Dostineks kullandım ama yine olmadı. Sonra Şubat ayında ili aylık şehir dışına gitmek zorunda kaldım bu süreçte sürekli bunu düşündüm tabi. Martın sonunda geldim ve zaten ovulasyon tarihini de geçtiğim için bi işe yaramadı Mart ayı da yalan oldu. Nisanın 6 sonda adet oldum ikinci günü gittim doktora klomen ve çatlatma iğnesi dedi bende aşılamayı sordum çok yıpratıcı ve stresli bi süreç her ay olacak mı olmayacak mı diye beklemek çok zor. Doktor da beni aşılama yapmaya bi nevi ikna etti bende. Ve ilk klomen çatlatma iğnesi ve aşılama yaptırdığım ay hamile kaldım. Çok şükür. Normalde uzun süre çocuğu olmayanlar yaptırıyor aşılama. Ama ben sabredemedim daha fazla. Şükürler olsun ki ilk aşılama da da tuttu
canim maşallah ne kadar çabuk çıkmış testte daha adet olmadan ben kızımda adetim 15 gün geçmişti net belli değildi daha bugün yaptirdigim testte negatif cikti bakalim ama ağzımın hic tadı yok hamile gibiDaha benim adetim gecikmedi canm su An 5 gün var adetime
Benim de ilk belirtim ağız tadı bozukluğuydu. İnşallah vardır. Hayırlısı olsuncanim maşallah ne kadar çabuk çıkmış testte daha adet olmadan ben kızımda adetim 15 gün geçmişti net belli değildi daha bugün yaptirdigim testte negatif cikti bakalim ama ağzımın hic tadı yok hamile gibi
canim maşallah ne kadar çabuk çıkmış testte daha adet olmadan ben kızımda adetim 15 gün geçmişti net belli değildi daha bugün yaptirdigim testte negatif cikti bakalim ama ağzımın hic tadı yok hamile gibi
Amin. Hayırlı olsun hepimize. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin. Hayırlı olsun hepimize. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Benim de ilk belirtim ağız tadı bozukluğuydu. İnşallah vardır. Hayırlısı olsun
bizdede cok fazla birsey olmadi bir umut bekliyoruz iste.. bu ay diger aylardan farkli oln teksey cok kotu bas agrim var hic bitmeyenmerhaba kızlar :) bugun genetil tahlil sonucumu aldım. pıhtılaşma hivtı corasprin verdi.bugun başladım korunmadık bu ay ama yınede gun takıp etmedım cok fazla bısey olmadı. yineden bir ümit bekliyorum adet tarihimi inşallah aranıza katılacağım
bizdede cok fazla birsey olmadi bir umut bekliyoruz iste.. bu ay diger aylardan farkli oln teksey cok kotu bas agrim var hic bitmeyenmerhaba kızlar :) bugun genetil tahlil sonucumu aldım. pıhtılaşma hivtı corasprin verdi.bugun başladım korunmadık bu ay ama yınede gun takıp etmedım cok fazla bısey olmadı. yineden bir ümit bekliyorum adet tarihimi inşallah aranıza katılacağım
benim de ilk çocukta öyleydi testler negatifti ama ağzımın tadı hic yoktu o yönden ümitliyim bakalımBenim de ilk belirtim ağız tadı bozukluğuydu. İnşallah vardır. Hayırlısı olsun