2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
  1. 1- @Hayrosgiller -15.11.2017- :emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    2- @TurkuazM -02.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    3- @deryali08 -06.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    4- @yanne -07.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    5- @pamukprenses60 -08.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    6- @dortyapraklipapatya -08.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    7- @nev_ra -11.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    8- @chiLL-13.12.2017-:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    9- @pamukkksekerrr -15.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    10- @Serpilzorlu-16.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    11- E Esseyel -18.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    12- @Bebegimgelsin -19.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    13- @2306 -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    14- @bshk1993 -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    15- @denizxx -20.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:
    16-@asya ali -22.12.2017:emir_bebek::anne::nazar::nazar::nazar:sağlıkla buyusunler inşallah.. rabbim biz bekleyenlerinde kucagimiza almayı nasıp etsin inşallah ...
  2. @MeLoDi ellerine sağlık liste çok guzel oldu
Ayyyyy bu listede Birgün biz de olucaz mııııı Herkese hayırlı olsun arkadaşlar sağlıkla büyütün inşallah

Merhabalar herkeze günaydın
Ben aranıza çok geç katılmıştım hatırlayan varmı bilmiyorum ankaradan.
Ayın 20 sinde bende dogum yaptım.minik bir oğluşum oldu. arkadaşlar.36.5 haftalık sancı ve kasılma ile gittim bebeğimin kalp atışları yavaşladıgı için hemen spinal sezeryan oldum.çok şükür saglık durumumuz iyi evimize gectik.rabbim darısı gün sayanalara olur inşallah.bu arada gögüslerim çok fena çatladı lansinoh kullandım devamlı ama hiç bir faydası olmadı.önerebileceğiniz hemen yaraları iyleştirecek bir krem varmı arkadaşlar

Hayirli olsun cnm Allah anali babali buyutsun gogus kalkaninin iyileşmeye cok yardimci oldugunu soyluyolar onu dene istersen :KK43:

kizlar herkese gunaydin,bobrek agrisini dindiremedigimiz icin dun sabah sezaryanla (spinal)dogum gerceklesti.cok sukur bebegim iyi 3050 kilo 49 cm dogdu.38+1 de dogum olmus oldu.biraz fazla aglayan bi bebek.ve gercekten sut konusu cok onemliymis.sukur emme yetisi var ama hic sutum yok.anne memesi agizdazken enhektorle vermeyi denedi hemsiler.ama bu sabaha karsi pes ettik artik.cok agladi acliktan.allahtan biberon almistim yanima.biberonla verdikte bebegim uyudu sukur.mutlaka biberon ve sut sagma makinanizi yaniniza alin.herkese hayirli dogumlar diliyorum
Hayirli olsun canim saglikla buyut yawrunu :)

Kızlar normalde bu hafta kontrol var esim haftaya gidelim diyo bizim durumlar sıkısık sizce bı sorun olur mu rahat edemiyorum kızım da hic boyle iki haftada falan cagırmamıstı en son 37 haftada gittim 40 da da dogurmustum

Kızlar normalde bu hafta kontrol var esim haftaya gidelim diyo bizim durumlar sıkısık sizce bı sorun olur mu rahat edemiyorum kızım da hic boyle iki haftada falan cagırmamıstı en son 37 haftada gittim 40 da da dogurmustum
Tatlim en son ne zaman kontrolun vardi 2 hafta varsa arada para almamalari lazim benim doktor oyle ama sen bilirsin gitmezsen kizarmi doktor ya sancilarin olarsa felaket tellalligi yapmayim ama kendinide en iyi sen bilirsin sanci kasilma durumlarin nasil

Bence doktoruna danışıp öyle karar ver canım, aramızda 1 hafta var, bizim 2 haftadır haftalık kontrollere döndü,artık 35ten sonra haftalık kontrolleri önemsiyorlar. Gidemezsen de canını sıkma, hareketleri sürekli takip et..

Benim de aklıma takılan bebek evde narkozsuz yapılınca acı çekiyor mu ki..
Canım evde lokal anestezi uygulanıyor
Yani sadece o kısım uyusturuluyor
Ama genel anestezi dediğimiz tamamen bayıltma oluyor
Buda 1 yaşından önce uygulanması önerilmiyor
Tabi bu benim bildiğim yanlışta olabilir

Evet yumurtalik sorunuda olabilio arkadaşım yaptirmak istiyodu ama yumurtaligi yerleşmemis boyle giderse ameliyat olucakmis simdi nette biraz arastirdimda 7. ila 10. gun arasi en ideali yaziyo
Bu yumurtalık olayı doğunca çocuk doktoru u söylüyor kafama takıldı

Merhabalar herkeze günaydın
Ben aranıza çok geç katılmıştım hatırlayan varmı bilmiyorum ankaradan.
Ayın 20 sinde bende dogum yaptım.minik bir oğluşum oldu. arkadaşlar.36.5 haftalık sancı ve kasılma ile gittim bebeğimin kalp atışları yavaşladıgı için hemen spinal sezeryan oldum.çok şükür saglık durumumuz iyi evimize gectik.rabbim darısı gün sayanalara olur inşallah.bu arada gögüslerim çok fena çatladı lansinoh kullandım devamlı ama hiç bir faydası olmadı.önerebileceğiniz hemen yaraları iyleştirecek bir krem varmı arkadaşlar
karbonat lı su dene bir canım

Canım saç kesim işini biraz daha araştır istersen
Ben buradan doğru yanlış birsey demek istemiyorum ama bir haftalık bebeğin kafasına makina, jilet vs. Degdirilmesinden yana değilim o yüzden ben bir kaç yerinden makasla kestirmeyi düşünüyorum sonrasında da zaten bütün saçının ağırlığından çok sadaka vereceğimize eminim :) önemli olan sünneti yerine getirmek
Akika kurbanının zamanı kısıtlı değil ayarlarsın bütçeni inşaallah
bir yapılma şekli vardır bence ben de tam bilmiyorum da .. ama yurt dışında bunu yapan bir annenin yorumunu okumuştum bebeği kontrole götürünce doktor bu yeni bir araştırma sizin bilginiz var mı diye sormuş.. yeni araştırmaya göre bu bebekleri daha zeki yaptığına dair bir makale yayınlandığını söylemiş. aklımda kalmıştı

Dogumun en kotu yani her kafadan bir ses cikio asiri baskici cevre annem de kizimin dogumunda usur bebek usur die deli gibi kombi yaniodu mart sonu nisan bixim evde deli gibi kombi yandi sicak lohusayi mahfediyor diyorum anne yaa bunaliyorum bebegi sariyor sarmaliyor o bunaldikca agliyor....annemi 40 gunun sonunda gonderdim kombiyi kistim bebekte sakinlesti bende anlatiyorum simdi hemen kusuyor yoooo ben yakmadim o kadar dior gece yanimda annemin kalmasini istemedim o kadar panikliyor ki ....migreni aziyir tansiyonu cikiyor ben daha kotu oluyorum ......biraz bozuldu ama cok korumaci ben 35 yasindayim anneme gore 7 .......
Seni öyle iyi anlıyorum ki canım senin bebeğin stresi var zaten bide onlar stresten hastalanıyorlar yardım edecem derken daha fazla zarar veriyorlar : (((

Su cahil islere o kadar sinirleniyorumki yaa bizim hastanemiz ilk gunden itibaren anne sütünü mamayla destekleyip sariligi engelliceksiniz dedi kuzenime hem hemsireler hem doktoru zaten verilen iki kasik bisey bi bildikleri varki öyle diyorlar bu herseyi bilen insanlara sinir oluyorum
Aynen canım onları dinleseydim belki cok daha artacaktı sarılığı bebeğimin iyi ki inlememiş im aynı durumu yaşayan olur belki diye yazdım eğer sütünüz yoksa n'olur ac bırakmayın bebeklerinizi.: (

Bi de Badekuti sen yazmıştın bayaa önceden ama.hep aklımda

Bebek aglayinca annen Kaplan gibi atilirmis ya senden önce. Okuduğum an inşallah kimse Yaşamaz anne kendi ilgilenir ya da ilgilenebilir demiştim
Evet canim ya aglatma arsiz olur diye diye kucaga alistirdi hic geleneksel bir kadinda degildir aslinda ama torun olunca o entel halinden eser kalmadi bende yasimda kucuktu tecrubesizdim ne derse ok.şuan kizimla resmen aşk yaşiyor o gunlerden belliymis......aman aman sakin kucaga alistirmayin besiginde ilgilenip sakinlestirin ya da iste yaninizda bi yerlerde ama kucaktan kucaga gezmesin herkes gidio elinizde ayda 1 kilo 1 kilo buyuyen aglak kucaga alismis bir bebetoyla kaliveriyosunuz.ben kizimla tuvalete bile cok gittim katiliyordu aglamaktan.bu arada simdi kontrolden ciktim nstye falan girdim.bebek asagi inmis drum ayakta kalma dedi.aksi gibi son anda yapmam gereken bir suru isim var.dinlen bol bol dedi.bakalim ne kadar dinlenebilirsem.......

X