- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
kız ben en son ortaokulda 46 kiloydum muhtemelBekarken 46 kilo olan ben şuanda 64 kiloyum ve vermek gibi bı durumum.yok sanırım çünkü çocuk emdikce için.kaziniyo resmen
O kilodayken bile zayıf gorunmuyodum Cok fazla boyum kısa çünkü 1.53 şimdi bu halim bana berbat geliyo manyak kocamda böyle seviyokız ben en son ortaokulda 46 kiloydum muhtemelhatta belki ortaokulda bile değilmişimdir hep şişko bi velet oldum abov maşallah sana
Kız ben 48 kilo verdim 10 ayda içimden bi sen çıkmış tüüüü yazıklar olsun banaaa.. ben emzirmiyorum da ama stresten her yerim kazınıyo ne yapcaz bilmemBekarken 46 kilo olan ben şuanda 64 kiloyum ve vermek gibi bı durumum.yok sanırım çünkü çocuk emdikce için.kaziniyo resmen
Ah kuzum ahh bilmiyor.napicaz böyle canımda hep abur cubur istiyo ppff havalarda ısınmadiki adamakıllı sucuk gibi terleyip eriyelimKız ben 48 kilo verdim 10 ayda içimden bi sen çıkmış tüüüü yazıklar olsun banaaa.. ben emzirmiyorum da ama stresten her yerim kazınıyo ne yapcaz bilmem
Valla ben sucuk gibi terliyprum ama yine de kilo alıyorumAh kuzum ahh bilmiyor.napicaz böyle canımda hep abur cubur istiyo ppff havalarda ısınmadiki adamakıllı sucuk gibi terleyip eriyelim
Ayy ne biliyim canım nasıl gidicem bu kilolar kıyafet yakışmıyor resmenValla ben sucuk gibi terliyprum ama yine de kilo alıyorum
Bende alcam ondan ama çok sıcak simdi deli var diye bağırtmasın beni :)paraya kıydım yamuna korse sipariş ettim sonum hayrola
ama kullanmayıp bi kenara atarsam benim herif beni tefe koyar çalar
Evet cok sıcak ama sicak falan gözüm görmüyo ortalarda dana gibi dolasiyomBende alcam ondan ama çok sıcak simdi deli var diye bağırtmasın beni :)
oh maşallah bizde sayalım yerimizdeKızlar dün sabah 1 kase pul biberli sumakli yoğurt, öğlen çeyrek ekmek ton balığı kavun elma, akşam da semiz otu yemegi yedim 5 kaşık.ayrica dukan bira içtim 2.gunumdu. şu an tam 67 kiloyum, 800 gr gitmiş 3 gunde
Başlayin kuzum valla insan daha da hevesleniyo verince. Dün eşim beni kahvaltıya götürdü sabah, inat ettim yalnızca sade türk kahvesi içtim valla. Yavaş yavaş mide küçüldükçe de aliscaz inşallahoh maşallah bizde sayalım yerimizde
Başlayamam ki açlıktan bayılcak gibi oluyorum :))Başlayin kuzum valla insan daha da hevesleniyo verince. Dün eşim beni kahvaltıya götürdü sabah, inat ettim yalnızca sade türk kahvesi içtim valla. Yavaş yavaş mide küçüldükçe de aliscaz inşallah
Ben de öyle valla gözüm dönüyor açlıktan, karnım kazınıyor resmen.. hayatımda tüketmedigim kadar hamur işi tüketiyorumBaşlayamam ki açlıktan bayılcak gibi oluyorum :))
İcimizi çekiyor sipalar oğlum emmemisti bir senede aldığım bütün kilolar gitmişti bakalim.bunda nolcam :))Ben de öyle valla gözüm dönüyor açlıktan, karnım kazınıyor resmen.. hayatımda tüketmedigim kadar hamur işi tüketiyorum
Ayy bugün aile doktoru bana dedi ki, sen Harika bi kadınsın, göbeğin çirkin falan değil muhteşem çünkü sen orda bir mucize büyüttün, göbekli ol ne olacak, mayasında güzel olan şişman da güzeldir, ki sen şişman degil taze annesin dediBu sabah uyandım ve yine şişkoyum! Ne tarafa doğru keseyim bileklerimi?
Sen kim köpek ayolll deseydin! Nefret ediyorum şu her konuda fikri olan insanlardan yaa.. hadsiz! Ben de fındığımı gece uykusuna yatırdımm biraz dinlenip ütü yapmayı planlıyorum ve bugün cok fazla da yemedim alkışlayın beni :)Ayy bugün aile doktoru bana dedi ki, sen Harika bi kadınsın, göbeğin çirkin falan değil muhteşem çünkü sen orda bir mucize büyüttün, göbekli ol ne olacak, mayasında güzel olan şişman da güzeldir, ki sen şişman degil taze annesin dedineyse böyle bi moralim yerine geldi, bi iyi hissettim derken kayınvalideme uğradık, akrabaları varmış ilk defa görüyorum benim yaşlarda bi kadın, demez mi bana Doğum sezeryan herhalde, göbeğin kalmış, korse mi giysen dedim benim için bi mahsuru yok, sizi niye rahatsız etti çok güzel bozuldu ama içim rahat etti