2018 Mayıs Anneleri Zayıflıyor

gunaydin kizlar..kac gundur dikkat etmeme ragmen gram kilo veremedim 70kilodayim ayni.sekeri ekmegi azalttim simdilik.migren var bende cok acliga dayanamiyorum kafa gidiyo hemen.kendimi.cok.sisko hiss ediyorum hantal hantal geziyorum valla sikildim bu durumdan

Filler ve çocukları belgeseline hazırlanıyoruz sanki ben kendime yeni hamile elbiseleri aldım şişman şişman onları giyiyorum napiim, kollar falan tavuk döner gibi oldu
su yoruma sesli guldum valla :) kendimizi motive etmemiz gerek ..benim kocam kacacak bu gidisle yavastan basladi laf sokmalar .halbuki oyle aman aman siskofa degilim boy 1.66 kilom.70. kendimr ceki duzen vermem gerek ama 2cocukla nasil yaaa

su yoruma sesli guldum valla :) kendimizi motive etmemiz gerek ..benim kocam kacacak bu gidisle yavastan basladi laf sokmalar .halbuki oyle aman aman siskofa degilim boy 1.66 kilom.70. kendimr ceki duzen vermem gerek ama 2cocukla nasil yaaa
Valla kuzum koca kaçarsa kaçsın, zaten köşe bucak ben ondan kaçıyorum :)) göbek altı aylık kaldı ona mı yanayım, her yanım çatladı ona mı yanayım, su gibi terliyorum o da var maşallah sen de kilo falan yok boşver,164 boyumla 90 kiloyum.. tek çocukla veremedim çeki düzen sen nasıl vericen hem ne gerek var, ne tatlıdırsın sen şimdi 70 kilo olsam şimdi yarım kilo şöbiyet söylerdim kendime, oturur yerdim valla

Merhaba herkese ben de 2018 mayıs annesi ve kilolarıyla başı dertte olan insanım her yeni bi güne uyandığımda az yiyecem tatlı yok ekmek yok abur cubur yok desemde daha fazla yediğimi farkettim kendime hakim olamıyorum tutamıyorum neyapacam cok bunaldım 87 yle doğuma girdim 78 le çıktım 2 hafta içinde 70 e düştüm sonra sürpriz bi şekilde 80 e yükseldim şuan güncel kilom 80 boyum ise 170 cm karnımın bacaklarımın çatlaması da cabası

Canım bebegin ömürlü olsun, maşallah dogumda iyi vermişsin. Annem sürekli ilk iki ay kilo alınır sonra verilir diyor :) ben de 86 ya düşmüştüm bi baktım 90 olmuşum yeniden bugün iki aylık olduk, bakalım vermeye başlayacak mıyım :) düzen oturtamıyoruz bebeklerin ağlamasından gazından vs. Yavaş yavaş yürüyüşlere falan başlarsak düzelecek inşallah bozma moralini.. çatlaklar zaten aldı başını gidiyor, eşim tatile gidelim diyor, bu göt göbek ve çatlaklar naparım bilmem

Selam kizlar. Ben de nisan annesiyim.74le hamile aldim. 84le dogum yaptim. Simdi 72.5kg yum.kendi capimda dikkat ediyorum. Firsat buldukca buraya yazip size dahil olmayi düşünüyorum. Yalniz diyetimize gelen misafirler ya da gidilen gezmeler sekte vuruyor diye düşünüyorum..
Ben bugun gezmeye gidicem mesela .bakalim nolacak

alemsin canim sen :) elbiselerim olmiyo yenilerinide almak iatemiyorum ya zayiflarsam diye :)) emzirirken. hergun ekstra 700kalori harciyoruz bunu degerlendirmemiz lazim canim.dikkat etmekle baslasak arkasi eminim gelecek.mesela ben.bugun aylar sonra ilk kez spor yaptim hatta sguat yaptim
benim popo dumduz ne giysem yakismiyo

aramiza hosgeldin hepbirlikde bol eksiler goruruz insallah :)

hosgeldin.cnm evet ilk olarak dikkat etmekle baslamak gerek .sutumuzu koruyarak saglikli zayiflayalim .mesela ben neredeyse 10gundur cayi sekerli icmeyi biraktim beyaz ekmegi biraktim.bunlari yapa bilmek bile buyuk basari benim icin.2cocuklu fit anne olmak istiyorum

Benim de popomun maşallahı var, bağımsızlığını ilan etti resmen,:) şaka bir yana vericez canım inşallah, neler atlattık bunu da atlatıcaz..

kızlar dukan bira diye bi çay var, 15 gün yapıyosun 5 gün ara sonra 15gün daha. yediklerimize de dikkat edersek baya kilo verdiyormuş. emziren anneler de yapabiliyormuş ben emzirmiyorum gerçi ama siz de yapabilirsiniz yani. yine de bi araştırın ama.

2 yemek kaşığı yeşilçayı 15 dk 750ml suda demliyoruz. sonra süzüyoruz. soğuduktan sonra içine 1 şişe sade soda ve yarım limonun suyunu koyuyoruz. içip içip duruyoruz. ertesi gün yine aynı.

ben poşet çayları açtım 6 poşet çay 2 yemek kaşığı yeşil çay yapıyor denedim. 1 paketten 25 tane çıkıyor bu da 1 paketin 4 gün yetmesi demek . 15 günde 4 paket yeşil poşet çay gidiyor yani.

daha napayım amme hizmeti hesaplamaları bile yaptım bugün ilk gün, maymun iştahlıyım ama inşallah yapabilirim. deneyip sonucu yazcam

Bu da kolaymış, ben üşenmesem yoğurt soda limon yapıcam ama genelde sağda solda uyuyakaldıgım için :) bak benim bildiğim tarifte şöyle, 3 kaşık yoğurt bir şişe sodayı ayran gibi yapıyorsun, bir kaşık limon suyu ekleyip akşamları içiyorsun daha önce benim kilo vermeme yardımcı olmuştu, hem yazın ferah oluyordu

Ona başladım canım hatta içine 1 çay kaşığı da toz zencefil atıyordum ama midem bulandı ya benim yoğurt çok sevmedigimden galiba ama çok etkili olduğunu duydum ben de belki ona da başlarım ay yapıştı kaldı bu kilolar 68de takıldım 15 kilo versem üniversite halime döncem çıtı pıtı ayyy

Ben dukan diyetini yapıp kilo verdim bunuda pek severim bi zaman bulabilsem canım diyetime geri döncem ama sıpa hiç durmuyo ki
Valla şu bebekler dursa eski halimize 8 ayda döneriz bence ama sıpalar nefes aldırmıyor ki

Bekarken 46 kilo olan ben şuanda 64 kiloyum ve vermek gibi bı durumum.yok sanırım çünkü çocuk emdikce için.kaziniyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…