- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Ben 7 yaşına kadar kullanmıştımInşallah kullanır canım kuzenlerimin bebekleri içinde (5 bebek ) birtek benim oglum kullandı. Dogumhaneden odaya çıktığında kuzenimin eşi hemen emziği ağzına dayamış oğlumun. Onun oğlu emzik kullanmadı o yüzde zor geçti bebekligi Ona hep emzik babası derim
Inşallah kızım da kullanır diyorum. Inşallah senin bebiş de kullanır canım.
en iyi doktorun bilir cnm ama 180 sınır sanırım 1. saat için 2. saat çok iyi bence ilk saat için 100 grlik şeker yapabilir tekrarAçlık şekerim 86 1. Saat 174 2. Saat 106 normalmi kızlar sizce
hoş geldin aramıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Kız mı erkek mi bebiş? istanbulu bilemiyorum arkadaşlar yazar o konuda.Merhaba arkadaşlar araniza yeni katılıyorum bizim minnoş 23 haftalık birsuru kayıptan sonra ilk kez bu kadar yaklaştık kavuşmaya dua edin. Mayıs sonu bekliyoruz inşaallah yanlız ben hala tam bir dr bulamadım 3 tane degistirdim şimdi medicana park bahçelievler deki meral arısal a gitmeye karar verdim hastane ve dr ile ilgili bilginiz varmı clixane ve corasprin kullanıyorum normal doğum olmaz dedi son dr um ben normal istiyorum tabi son anda bir sıkıntı olmazsa haberlerinizi bekliyorum
Ayy yok yapmasın muhtemelen onu yeme.bunu yeme dicek birazdan gidip gostericemen iyi doktorun bilir cnm ama 180 sınır sanırım 1. saat için 2. saat çok iyi bence ilk saat için 100 grlik şeker yapabilir tekrar
demez inş cnm dikkatli ol sen de referans ağırlığı neydi. benim 87-142-126 çıktı bana da 126 bebek ve sen zayıf olmadığınız için düşmemiş tatlı yeme dedi işte.Ayy yok yapmasın muhtemelen onu yeme.bunu yeme dicek birazdan gidip gostericem
Canım internetten baktım sonuclara 180 sinir yazıyordu işte ama 2. Saat düşük olduğu için sorun yok diye düşünüyorumdemez inş cnm dikkatli ol sen de referans ağırlığı neydi. benim 87-142-126 çıktı bana da 126 bebek ve sen zayıf olmadığınız için düşmemiş tatlı yeme dedi işte.
Bide ben çokta kilo almadım toplam 6-7 kilo aldım ay gidiyimde doktoruma bı gösteriyim en iyisidemez inş cnm dikkatli ol sen de referans ağırlığı neydi. benim 87-142-126 çıktı bana da 126 bebek ve sen zayıf olmadığınız için düşmemiş tatlı yeme dedi işte.
ben emzirme sütyeni denedim çok rahat gelmedi. Çok aman aman kilolu değilim ve bu yarım atletlerin en büyüğünden aldım, ama bu da bir ay sonra sıkar gibi geliyor. belki göğüs kısmı dolgulu olan atletlere geçerim. Göğüs altımdaki ağrı daha az ama hala ağrım var, bunalıyorum cidden. Başından beri sıkıntı çekmedim ama bu ağrı fena.Ben en başından beri onlardan kullanıyorum cnm göğüs uçlarım acıyor diye ama artık onlardan küçük gelmeye başladı sanırım penye olan büyük sütyenlerden alacağımpek de sevmem onları ama el mahkum ya da emzirme sütyeni rahat olur mu acaba.
Canım gösterdim doktora 2. Saat dusuk çıktığı için sorun yok dedi fazla tatlı tuketme dedidemez inş cnm dikkatli ol sen de referans ağırlığı neydi. benim 87-142-126 çıktı bana da 126 bebek ve sen zayıf olmadığınız için düşmemiş tatlı yeme dedi işte.
hoş geldin aramıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Kız mı erkek mi bebiş? istanbulu bilemiyorum arkadaşlar yazar o konuda.
O taraflarda oturmuyorum canım kızın sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah benim de kızımo olucak Betül bide oğluşum var ÖmerHoşbulduk :) kız bebişimiz zeynep zehra kızımız ablasi amin herkese nasip etsin inşaallah merakla bekliyorum cevap
O taraflarda oturmuyorum canım kızın sağlıkla sıhhatle doğsun inşallah benim de kızımo olucak Betül bide oğluşum var Ömer
Aminn canım çok şükür Allah nasip etti ikincide tatmayı Allah olmayan herkese nasip etsin inşallahMasaallah saglikla sıhhatle kucağına almak nasip olsun inşaallah ogluusda Allah bagislasin ne mutlu bir kiz bir erkek tutturmuşsunuz darısı isteyen herkesin başına :)
Aminn canım çok şükür Allah nasip etti ikincide tatmayı Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah
canım bakılan şeker senin değil ki bebişin şekeri, tatlıyı kesmek de onu korumak için. İnş güzel haberler ile dön. ben de çok kilo almadım 6-7 kilo ama 75 kiloyum, bebiş de haftasından önde kiloda benim 2. saat ondan çok azalmamış. yani 1 saat aç kalmışım ama 142 den 126 ya ancak düşmüş insülin direncim de var bebişten önce belki de ondan.Bide ben çokta kilo almadım toplam 6-7 kilo aldım ay gidiyimde doktoruma bı gösteriyim en iyisi
bak o atletlerin emzirme bölümü olanı var alabiliriz yani bebiş doğunca da kullanırız mantıklı.ben emzirme sütyeni denedim çok rahat gelmedi. Çok aman aman kilolu değilim ve bu yarım atletlerin en büyüğünden aldım, ama bu da bir ay sonra sıkar gibi geliyor. belki göğüs kısmı dolgulu olan atletlere geçerim. Göğüs altımdaki ağrı daha az ama hala ağrım var, bunalıyorum cidden. Başından beri sıkıntı çekmedim ama bu ağrı fena.
Hadi gözün aydın tatlı yemeyelim cnm mümkün olduğunca meyve ile idare edelim ya da bitter çikolata falan.Canım gösterdim doktora 2. Saat dusuk çıktığı için sorun yok dedi fazla tatlı tuketme dedi
Bende okudum bunu ve 2 kitap daha kızlar son ay tekrar bakacağım insan unutuyortgb34 Eki Görüntüle 2103337 canım kitap bu almak istersen, inşallah reklama girmez benim kitabım değil sonuçta dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?