Tecrübelerde paylaştıkça güzel oluyo en güzel kanıtı burası zaten KKTeşekkür ederim canım, iyi ki varsınız sorarım sizlere :)
Buruna sıkılan sıvı da mı varmışben ne kadar çok şey bilmiyorum ya, nasıl büyütücem bu minnoşu bilmiyorum. Yakınımda hiç bebek büyüten olmadı, olsaydı da ilgilenmezdim herhalde.. kursa gidicem son ay sanırım
Keşke hiç hasta olmasalar da kullanmak zorunda kalmasak
Doğru canım lazım olursa alınır hmn eczaneden inşallah hiç lazım olmaz bol bol bizden emerler
Bişey diyimmi kitaplar iyi güzelde bazı çocuklar ezber bozduran cinsten oluyor lar
amin canim saglikla kavusalim bebislerimize insallahBenimki de kızAllah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
aslında mantıklı cnm ama bebişin sorun yoksa da alıştırmış olmaz mıyız? Sonra burun ne de olsa geliyor der miBuruna sıkılan su deniz suyu diye geçiyor
Serum fizyolojik yani kolumuza takılan serumlardan ben oğluma 1 lt lik alıyorum ve şırınga ile sıkıyorum eczanede tüplerde satılanlar çok pahalı su anda fiyatlarını bilmiyorum ama 1 lt serum 7 tl falan şırınganın yanındaki ile de burnunu çekiyorum
Eki Görüntüle 2103769
Ben en başından beri onlardan kullanıyorum cnm göğüs uçlarım acıyor diye ama artık onlardan küçük gelmeye başladı sanırım penye olan büyük sütyenlerden alacağımgünaydın kızlar,
Bu haftaki şikayetim göğüs altında ağrı, kaburgalarım batıyor sanki, iş yerinde çok rahatsızdım. Sütyende rahatsız ediyordu, dün gittim yarım atlet tipi olanlardan aldım da bugün az daha rahat ettim. Benzer sıkıntıları yaşayanlara tavsiyem olsun. Penti de 3 al 2 öde var, ordan aldım.
aslında mantıklı cnm ama bebişin sorun yoksa da alıştırmış olmaz mıyız? Sonra burun ne de olsa geliyor der mi
Ben en başından beri onlardan kullanıyorum cnm göğüs uçlarım acıyor diye ama artık onlardan küçük gelmeye başladı sanırım penye olan büyük sütyenlerden alacağımpek de sevmem onları ama el mahkum ya da emzirme sütyeni rahat olur mu acaba.
:) yani burun hazır suya alışırsa kendi nemlendirmeyi bırakır mı demek istedim cnm. sorun yokken kullanmasam mı öyle serum falan.Neye alıştırmazmiyiz canım anlamadım
Canım ben de çok istiyorum emzik kullanmasını ama sonra beni emmek istemezse diye korkuyorum öyle bi sorun oldu muBen oğluma toplu alışverişinde almıştım kiraz üçlü silikon emzik. Doğum sonrası odaya çıktığımızda bebeğime kuzenimin eşi hemen emziği vermiş ağzına oglum da almış. O oglum da cok çekmişti emzik almadığı için ben de onun sayesinde çok rahat ettim. Bende alicam emzik umarım inşallah kızım da kullanır.
86 iyi cnm. bakarken referans değerlere bakmayı ihtmal etme farklı oluyor çünkü.Şeker yuklemesini yaptırdım açlık değilde beklemek çok sıktı beni yarın cikicakmis sonuçlar ama nete dusuyo yavaştan açlık 86 çıkmış diğerlerini bekliyorum şimdi :
:) yani burun hazır suya alışırsa kendi nemlendirmeyi bırakır mı demek istedim cnm. sorun yokken kullanmasam mı öyle serum falan.
75/106 arası cnm referans iyi çıktı açlık diğerleri nasıl cikicak bakalım86 iyi cnm. bakarken referans değerlere bakmayı ihtmal etme farklı oluyor çünkü.
Canım ben de çok istiyorum emzik kullanmasını ama sonra beni emmek istemezse diye korkuyorum öyle bi sorun oldu mu
Oh maşallah canım ben de emzik kullanmasını istiyorum, hem çok tatlı oluyorlar hem de benim için de rahat olur insallahYok canım olmadi oglum emzik kullanıyordu ama biberon almadı 14 ay sadece anne sütü ile beslendi ek gıdayı kabul etmedi. Belki biberondan daha rahat sut geldigi icin emmek istemeye bilir bebek ama Kuzenimin oğlu gündüz anne çalıştığı için biberondan anne sütü içiyordu ama akşam annesi gelince hemen memesine saldırırdı.
14 aylık ken sütüm kesildi emziği ise 17 18 aylık ken emzigi kendi bıraktı.
Bazı bebekler emmeyi erken bırakıyor istemiyor ne yaparsan yap bırakacak yani bahanesi de emzik biberon vs oluyor
Oh maşallah canım ben de emzik kullanmasını istiyorum, hem çok tatlı oluyorlar hem de benim için de rahat olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?