- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Sagol canım yatıyorum bakalımGeçmiş olsun canım dikkat et yat dinlen
Ne zaman yaptırdınız 24-28 haftalar arası yapılıyor erken değil mi daha.Elmali soda gibi tadi canim ben yaptirdim icilmeyecek bisey degil yani. Benimki yuklemeden sonra siniri gecik cikti o ayri
Kaçıncı haftanda yaptırdın yüklemeyiElmali soda gibi tadi canim ben yaptirdim icilmeyecek bisey degil yani. Benimki yuklemeden sonra siniri gecik cikti o ayri
çok geçmiş olsun canım,Sagol canım yatıyorum bakalım
Ayy canım senin daha kötü olmuş ya ben kolumu siper ettim neyseki vücudum çarpmadı sert yere ama şu an kolum sarılı ezilmis incinmis kipirdayamiyorum
Aman dikkat et canım verilmiş sadakamiz varmış valla benim kolum olmayaydi Allah korusun daha kötü olcakti çok korktumGeçmiş olsun canım. Dün benim de bahçede ayağım kaydı yuregim agzima geldi hemde 2 kere. 3. De kesin yeri opucektim
Ben diktireli 1 ay oldu büyük rahatlık.Kızlar şu hamile yastıklarından alsak mı büyük olanlardan değil de küçükler var, benim gece uyumam çok zor oluyor artık. normal yastık da koyamıyorum. Sabah uyandığımda da midem ağrıyor sağa sola yan yatmışsam, sırt üstü yatınca da sırtım ağrıyor zatenbir de hep tekme yiyorum
Ben diktireli 1 ay oldu büyük rahatlık.
Yarım ay şeklinde esnek bi kumaşa diktirdim içine tomurcuk yünlerden doldurdum süper esnek olması vücut şeklini alıyor
Atarım da benim telden yüklenmiyor foto denerim tabi yine.Fotosunu atabilirmisin tam canlandiramadim gozumde
uygun olunca resmini atsana canım yaaa hemen diktireyim ben de evde çok yastık var koyarım içine elyaftan.Ben diktireli 1 ay oldu büyük rahatlık.
Yarım ay şeklinde esnek bi kumaşa diktirdim içine tomurcuk yünlerden doldurdum süper esnek olması vücut şeklini alıyor
telefondan atacaksan uygulama ile atmıyorsun cnm internetten aratır gibi giriyorsun yani masaüstü görünümünde açıyorsun o zaman yüklenir.Sağ üstte bekleme işareti oluyo atilmiyo foto
Benden erken istedi doktorum 19+4 falandiKaçıncı haftanda yaptırdın yüklemeyi
Canim benden erken istedi doktorum insulin direncim oldugunu biliyodu 19+4 falandiNe zaman yaptırdınız 24-28 haftalar arası yapılıyor erken değil mi daha.
Ayyy aman cok dikkatli olmak lazim canim cok aciyosa doktoruna sorup bi parol ic istersenAyy canım senin daha kötü olmuş ya ben kolumu siper ettim neyseki vücudum çarpmadı sert yere ama şu an kolum sarılı ezilmis incinmis kipirdayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?