2018 MAYIS Anneleri hadi tanışalım kaynaşalım ❤

Elmali soda gibi tadi canim ben yaptirdim icilmeyecek bisey degil yani. Benimki yuklemeden sonra siniri gecik cikti o ayri
Ne zaman yaptırdınız 24-28 haftalar arası yapılıyor erken değil mi daha.

Ayy canım senin daha kötü olmuş ya ben kolumu siper ettim neyseki vücudum çarpmadı sert yere ama şu an kolum sarılı ezilmis incinmis kipirdayamiyorum

Geçmiş olsun canım. Dün benim de bahçede ayağım kaydı yuregim agzima geldi hemde 2 kere. 3. De kesin yeri opucektim

Kızlar şu hamile yastıklarından alsak mı büyük olanlardan değil de küçükler var, benim gece uyumam çok zor oluyor artık. normal yastık da koyamıyorum. Sabah uyandığımda da midem ağrıyor sağa sola yan yatmışsam, sırt üstü yatınca da sırtım ağrıyor zaten bir de hep tekme yiyorum

Ben diktireli 1 ay oldu büyük rahatlık.
Yarım ay şeklinde esnek bi kumaşa diktirdim içine tomurcuk yünlerden doldurdum süper esnek olması vücut şeklini alıyor

bugün aşı oldum..gercekten cok hafif bir igneymis..hamile yastigi arkadas verdi bana suan kullanmiyorum ama cok rahat bisi cidden..sirtini göbegini destekliyor..tavsiyr ederim..detayli ulttasyon icinse.2 hafta sonraya randevu aldim Okan universitesi hastanesinden..bakalim nasil olacak..sizden geriden geliyorum baya ya..Haziran annesi mi olmaliydim acaba

Yarım ay şeklinde esnek bi kumaşa diktirdim içine tomurcuk yünlerden doldurdum süper esnek olması vücut şeklini alıyor

Fotosunu atabilirmisin tam canlandiramadim gozumde

Kızlar haftaya kontrolüm var 22.haftamda olcam şeker yüklenmesini yaparız dediler.
Normalde 24. Ve 28. Haftalar arası oluyo ya aklıma takıldi bi bilginiz var mı merak ettim.gerci olmasa niye yapılsın ki erkenden

Fotosunu atabilirmisin tam canlandiramadim gozumde
Atarım da benim telden yüklenmiyor foto denerim tabi yine.
Ölçüleri bacak aramdan 15 cm dışarda kalıyor kısalan kısmı da kafanın altına geliyor.ama esnek kumaş olması önemli.ic astarı nevresim kumaşıydı onu çıkardım mesela çok sert duruyor

uygun olunca resmini atsana canım yaaa hemen diktireyim ben de evde çok yastık var koyarım içine elyaftan.

Sağ üstte bekleme işareti oluyo atilmiyo foto
telefondan atacaksan uygulama ile atmıyorsun cnm internetten aratır gibi giriyorsun yani masaüstü görünümünde açıyorsun o zaman yüklenir.

Ayy canım senin daha kötü olmuş ya ben kolumu siper ettim neyseki vücudum çarpmadı sert yere ama şu an kolum sarılı ezilmis incinmis kipirdayamiyorum
Ayyy aman cok dikkatli olmak lazim canim cok aciyosa doktoruna sorup bi parol ic istersen

Kizlar bence seker yukleme testini doktorunuz istiyosa yaptrin cunku icilen seker iki dilim baklavaya denk geliyo yani gun icinde belki fazlasini aliyoruz o sekerin..
En azindan onlem alinir mesela yuklemeden sonra sinir 140 benimki 171 cikti yani gebelik sekerim varmis ve gizli sekerim. Doktorum diyetisyene yonlendirdi iciniz rahat etmesi acisindan yaptirin bence yuklemeyi ne oldugunu bilir bebeginiz icin onleminizi alirsiniz. Ben bundan oncesine kadar canim istiyo diye abanirdim sekere cikolataya artik cok cok aza indirdim dikkat etmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…