- 30 Mayıs 2017
- 4.794
- 7.223
- 88
Gaziantep canımSen hangi sehirdesin canım ya merak ettim bide medical diyosun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nadir-kullanilan-erkek-kiz-isimleri-2018.1040335/Günaydın kızlar
Bir türlü oğluma isim bulamıyorum
Kız ismi alternatifleri çok ama bana göre erkek yok
Kız olsaydı rengin koyacaktım adını.Ben çok beğeniyorum bu ismi.
Var mı aranızda isim konusunu netleştiren
Ben de 6 almisim canım 69um şu an 70 sinirindayim hayatimda ilk defaKızlar kızlar +1 kilo daha almışım toplamda 5 kilo oldu ben tırsıyorum yaaa.. 74 kiloyum şu anda hiç böyle kilolu olmamıştım en kilolu halimle hamile kaldım zaten, ah on kilo verip de kalsaydım keşke eşşek kafam.
hareket şart ama çok ağrım oluyor cnm yürüyüş yapınca falan. akşam eve geliyorum yemekle uğraşıyorum mutfakta 1 saat ayaktasın bulaşık boşalt falan derken yemekten sonra hop uzanma çünkü popomun üstü ağrıyor resmen. Yürüyüş yapıncada öyle oluyorum işteLastMadOnEarth tgb34 kızlar ben artık çok dikkat ediyorum...56 yla kaldım ki bu da benim biraz toplu halimdi şimdi 62 yim 3 hafta önce 62yi görünce doktorum bana yan yan baktı hoop yavaş ol dedi ben de bu kontrole kadar kilo almamaya ant içtim...hamurişi tatlı ekmek yemiyorum zaten iyi gelmiyor ağzımın tadını bozuyor sabah peyniri marula sarıp yiyorum mesela ya da 1 tabak nar ekşili yeşillikle yumurta zeytin peynir vs öğlen yemeği okulda neyse artık...3te evde oluyorum 3-4 gibi yiyorum bir yemek daha ama hicbirinde karnımı tıka basa doldurmuyorum yemek aralarında meyve kabak çekirdeği 3-4 tane fındık ceviz aksamları da yoğurt süt...dün gece yürüyüse çıktım sitenin bahçesinde 40dk yürüdüm...9dan sonra falan anca müsait oluyorum pilatesimi yapmadan yatmıyorum...benim eltim gebelik diyabetiydi ve hep aç olduğunu böreği 1 dilim yerse yürüyüşe çiktığını anlatıyordu...bebeği de gayet sağlıklı şimdi 1 yaşında...demek ki çatlayana kadar yemeden de yatıp yuvarlanmadan da bebek besleniyor...ben oğlumda 25 küsür kilo aldım vücudum ağırlık taşımıyor bel fıtığı başlangıcı boyun düzleşmesi kireçlenme bir sürü ağrı sızı oldu bu kilolar yüzunden hepsini versem de ayarlarım bozuldu sonuçta...bence başarabiliriz
Valla ben 3-4 ay dolana kadar kustum sulu yemek çorba imkansızdı anca tost pide falan yiyordum bütün gün okulda ayaktayım diye de eve gelince yatıyordum bikaç hafta içinde 3 kilo aldım yerimden kalkamaz oldum kollarım bacaklarım çok güçsüzleşti kendimi toplamak zorundaydım 16.haftada işte böyle doktor da tepkili olunca yavaş yavaş hareketi çoğaltıp yemekleri azalttım haftaya salı ayrıntılı ultrason çrş kendi doktoruma gidicem inşallah hiç kilo almadan bebeğimi iyi beslemişimdir de böyle devam ederim...çünkü pilatesle benim bütün ağrılarım geçiyor ve dinçleşiyorum genelde öyle olur...sen ağrıların sebebini bulup önce onu halletmelisin o zamanhareket şart ama çok ağrım oluyor cnm yürüyüş yapınca falan. akşam eve geliyorum yemekle uğraşıyorum mutfakta 1 saat ayaktasın bulaşık boşalt falan derken yemekten sonra hop uzanma çünkü popomun üstü ağrıyor resmen. Yürüyüş yapıncada öyle oluyorum işte
Benim 5buçuk yaşında oğlum var yatarken ona üzülüyordum ilgilenemiyorum diye şimdi ben pilates yaparken o benim koçum oluyor 10a kadar sayıyor hadi sağa sola falan diyor hem oyun oynuyoruz hem spor yapıyoruz kendimizce ben yerde yuvarlanıyorum kalkamıyorum o güluyor falanhareket şart ama çok ağrım oluyor cnm yürüyüş yapınca falan. akşam eve geliyorum yemekle uğraşıyorum mutfakta 1 saat ayaktasın bulaşık boşalt falan derken yemekten sonra hop uzanma çünkü popomun üstü ağrıyor resmen. Yürüyüş yapıncada öyle oluyorum işte
Ya netten yapcam da daha önce yapmayan gebeler kendi başına yapmasın diyor doktorlar. Bu arada bir hoca ders verecekti o da gitmiş yok artıkValla ben 3-4 ay dolana kadar kustum sulu yemek çorba imkansızdı anca tost pide falan yiyordum bütün okulda ayaktayım diye de eve gelince yatıyordum bikaç hafta içinde 3 kilo aldım yerimden kalkamaz oldum kollarım bacaklarım çok güçsüzleşti kendini toplamak zorundaydım 16.haftada işte böyle doktor da tepkili olunca yavaş yavaş hareketi çoğaltıp yemekleri azalttım haftaya salı ultrason çrş kendi doktoruma gidicem inşallah hiç kilo almadan bebeğimi iyi beslemişimdir de böyle devam ederim...çünkü pilatesle benim bütün ağrılarım geçiyor ve dinçleşiyorum genelde öyle olur...sen ağrıların sebebini bulup önce onu halletmelisin o zaman
Ebru şallı dan bakarak yapabilirsin büyük topla olanları yapma sadece diğerleri basit yıllardır bilinen hareketler aslında çok sakıncalı bi durum yok kendini fazla zorlamadan zaten vücut esnedikçe hareketler kolaylaşılıyor...mesela 500ml lik şişeye su doldurup elinde şişelerle hafifçe dizlerini büküp kalkıyorsun...bu bile çok faydalıYa netten yapcam da daha önce yapmayan gebeler kendi başına yapmasın diyor doktorlar. Bu arada bir hoca ders verecekti o da gitmiş yok artıkBir çaresini bulcam böyle olmuyor gerçekten.
Bisey olmaz canım ayda 1 kilo az bile bide 5.aydasin.Kızlar kızlar +1 kilo daha almışım toplamda 5 kilo oldu ben tırsıyorum yaaa.. 74 kiloyum şu anda hiç böyle kilolu olmamıştım en kilolu halimle hamile kaldım zaten, ah on kilo verip de kalsaydım keşke eşşek kafam.
Kusmalar bitince kilolar ansızın geliyo bende anlamadım karnım şişti hop kililar geldi.suan kızım hafif hafif tekmeliyorrBende kilo alangillerden oldun bugün usg ye gore 22+0 ız
55 kiloyum 52 ile hamile kaldım 1.5 kilo verip 55 oldum yani 4.5 kilo almisim totalde
Oldukça hareketiyim aslında ama düzenli spor yapmaya fırsatım yok 64 kilo benim üst noktam umarım geçmem
Kendimi çok hantal hissediyorum hiç bu kadar kilolu olmamıştın
Bu kilo 1 2 haftada nasıl alındı aklım şaşıyor
Canım bu sabah ben de alarmla uyandım ama bi 10 dakika daha uyuyayim dedim, bizim sipa kıpır kıpır uyutmadıKizlaar selam. Bu sabah gozumu acar acmaz kizim guzel tekmelerle annesine gunaydin dedi. Sonra kahvalti yaptik karni doyduktan sonra daha bi guclu vurdu ve resmen beni yerimden sicratti. Hem cok tuhaf hem cok guzel. 21. Haftada bu kadar sert vuruyorsa 30 lu haftalari dusunemiyorum ben. Var mi benin gibi baska cok net hisseden ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?