-
- Konu Sahibi FightForVictory
Hoş buldum teşekkür ederimKolay gelsin. Hoş geldin :)
Maşallah Allah bağışlasın öncelikle çocukla çok zor ama daha bilinçli olunduguna inanıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah puana gelince maalesef mülakatta 76 verildi ve atanamadim bu sene çift sene olduğu için bir yandan da memurluk için yukleneyim diyorum gk gy de en az 87 almak istiyorum Rabbim gonlumuze göre versin inşallahMasallah bayagi iyi puan almissiniz. Ben bu puanı alsam atanirim kesin. İnşallah alırım böyle bir puan ya. Bu arada benim kızım da 2 ay sonra 2 yaşında olacak allahın izniyle.
Masallah size :)Merhaba arkadaşlar yükselme dönemini bitirdim 150 soru çözdüm coğrafya iklim bitirdim 200 soru çözdüm matematik de problemler sayısal mantık grafik okuma ile ilgili toplam 300 soru çözdüm geometri de yeni başladım sayılır çembere kadar olan kısımla ilgili 200 soru çözdüm bugün ise gündüz türkçe soru çözümü yapacağım inşallah akşam tekrar tarih ile devam edeceğim Allah kolaylık versin hepimize
Merhaba arkadaşlar yükselme dönemini bitirdim 150 soru çözdüm coğrafya iklim bitirdim 200 soru çözdüm matematik de problemler sayısal mantık grafik okuma ile ilgili toplam 300 soru çözdüm geometri de yeni başladım sayılır çembere kadar olan kısımla ilgili 200 soru çözdüm bugün ise gündüz türkçe soru çözümü yapacağım inşallah akşam tekrar tarih ile devam edeceğim Allah kolaylık versin hepimize
Teşekkür ederimMasallah size :)
Hocam gündüz kızımla beraber yaklaşık iki saat kadar bakabiliyorum izin veriyor ders çalışmama ama bir şartla kitabımı boyayarak bende izin veriyorum sıkıntı olmuyor onu uyutuyorum öğle uykusuna iki saatte öyle çalışıyorum sonra bırakıp temizlik yemek hazırlayıp kızımla ilgileniyorum saat en geç 22.00 de kızım uyumuş oluyor tabi burada eşim destek oluyor saat 21.00 da ben derse oturuyorum saat 3.30 a kadar 6 saat falan da öyle çalışıyorum tabi bunu her zaman yapamıyorum misafir gelip gittiğinde saat gece 1 den sonra oturup sadece 1 saatlik soru cozuyorum ama kesinlikle yorgunum diye o günü boş bırakmamaya çalışıyorumMasallah cnm gunde kac saat ayirabiliyosun ben oglen iki saat en fazla oglum uyudugunda bide gece bi saat fln anca onda da hala antrenmanlarla mattayim bitiremedim henuz
Hocam gündüz kızımla beraber yaklaşık iki saat kadar bakabiliyorum izin veriyor ders çalışmama ama bir şartla kitabımı boyayarak bende izin veriyorum sıkıntı olmuyor onu uyutuyorum öğle uykusuna iki saatte öyle çalışıyorum sonra bırakıp temizlik yemek hazırlayıp kızımla ilgileniyorum saat en geç 22.00 de kızım uyumuş oluyor tabi burada eşim destek oluyor saat 21.00 da ben derse oturuyorum saat 3.30 a kadar 6 saat falan da öyle çalışıyorum tabi bunu her zaman yapamıyorum misafir gelip gittiğinde saat gece 1 den sonra oturup sadece 1 saatlik soru cozuyorum ama kesinlikle yorgunum diye o günü boş bırakmamaya çalışıyorum
Ben de calismaya ilk başladığım dönem de gece 3 e kadar çalışıyordum da artık yapamiyorum nedense. Yazısını okuyunca hafta da bir de olsa ypaşam iyi olur diyorum. Çok çalışmak lazım çok. Kaç gün gece saat 3 e kadar durabiliyorsunuz? Üst üste kaç gün mesala ?Hocam gündüz kızımla beraber yaklaşık iki saat kadar bakabiliyorum izin veriyor ders çalışmama ama bir şartla kitabımı boyayarak bende izin veriyorum sıkıntı olmuyor onu uyutuyorum öğle uykusuna iki saatte öyle çalışıyorum sonra bırakıp temizlik yemek hazırlayıp kızımla ilgileniyorum saat en geç 22.00 de kızım uyumuş oluyor tabi burada eşim destek oluyor saat 21.00 da ben derse oturuyorum saat 3.30 a kadar 6 saat falan da öyle çalışıyorum tabi bunu her zaman yapamıyorum misafir gelip gittiğinde saat gece 1 den sonra oturup sadece 1 saatlik soru cozuyorum ama kesinlikle yorgunum diye o günü boş bırakmamaya çalışıyorum
Teşekkür ederim, matematik mezunuyum. Uykusuzluga açıkçası bilmiyorum sadece son defa bu eziyeti çekeyim diyorum bu yüzden herhalde zor gelmiyor bitecek bu günler de gözüyle bakıyorum.Masallah gercekten azimlisin gece uykuszluga nasil dayaniyorsun cnm bolum neydi bu arada
Hocam ben ağustos 15 de derse başladım ilk hafta sadece geçip video izledim not almadım kafam kalkmıyordu çünkü. Ikinci hafta daha iyiydim tekrardan izledim o videolari ama not aldım ve ağustos 15 den bu yana bayram da dahil hiç erken uyumadim. Bayram da eti dolaba aldım. Temizliği yaptım saat gece 1.30 du dersin başına geçtim ama bildiğim konuya bakıp soru çözdüm uyudum bilmediğim konuyu yorgun kafayla yapamıyorum. Mesela ben erken kalkamam bir hafta deneyin olmazsa erken kalkmaya çalışın kişinin verim aldığı saatler farklı oluyor geneldeBen de calismaya ilk başladığım dönem de gece 3 e kadar çalışıyordum da artık yapamiyorum nedense. Yazısını okuyunca hafta da bir de olsa ypaşam iyi olur diyorum. Çok çalışmak lazım çok. Kaç gün gece saat 3 e kadar durabiliyorsunuz? Üst üste kaç gün mesala ?
Merhaba kızlar. Ben de katıldım aranıza. Daha bugün başlayacağım çalışmaya. Türkçe dil bilgisi için önerdiğiniz kısa ve öz bir video var mı
Hoş geldiniz arkadaşlar ☺Kızlar iyi Akşamlar;
bu sene kpss bende hazırlanmak istiyorum.
b grubu için size katılabilirmiyim