- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
- Konu Sahibi FightForVictory
Bende isletme mezunu oldum yeniSiz ne mezunusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende isletme mezunu oldum yeniSiz ne mezunusunuz
Ben en bastan başladım vatandaşlık hukuk ve sosyal düzen tarih orta asya matematik sayılar çözdüm bugün daha devam ediyorum
En yaşliniz benim sanırım :) Yaş 35 + iki çocuk + ilk KPSS .
Temelim olmasına ve biraz hirsli olmama güveniyorum başka da bir şeyim yok :)
İşletme mezunuyum ben de , coğrafya ve Türkçe ile başladım,hepimiz için hayırlısı olsun...
Kolay gelsin. Hoş geldin :)Iyi akşamlar arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ben de 26 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var matematik mezunuyum daha önce girip 85 aldım ama olmadı bu sene son deyip bir daha başladım. Matematik de sıkıntım yok gibi sadece soru cozuyorum günlük 100 soru. Tarih de osmanlı devleti yükselme donemindeyim günlük bir ders çalışıyorum akşam konu çalışıp sabah o konunun sorusunu cozuyorum o akşam başka dersin konu anlatımına geçiyorum türkçeyi bitirdim coğrafya da iklim konusundayim vatandaşlık ise anayasa hukukundayim inşallah bu sene bizim senemiz olur ve hepimiz ataniriz Allah yardımcımız olsun inşallah
Masallah bayagi iyi puan almissiniz. Ben bu puanı alsam atanirim kesin. İnşallah alırım böyle bir puan ya. Bu arada benim kızım da 2 ay sonra 2 yaşında olacak allahın izniyle.Iyi akşamlar arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ben de 26 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var matematik mezunuyum daha önce girip 85 aldım ama olmadı bu sene son deyip bir daha başladım. Matematik de sıkıntım yok gibi sadece soru cozuyorum günlük 100 soru. Tarih de osmanlı devleti yükselme donemindeyim günlük bir ders çalışıyorum akşam konu çalışıp sabah o konunun sorusunu cozuyorum o akşam başka dersin konu anlatımına geçiyorum türkçeyi bitirdim coğrafya da iklim konusundayim vatandaşlık ise anayasa hukukundayim inşallah bu sene bizim senemiz olur ve hepimiz ataniriz Allah yardımcımız olsun inşallah
Masallah bayagi iyi puan almissiniz. Ben bu puanı alsam atanirim kesin. İnşallah alırım böyle bir puan ya. Bu arada benim kızım da 2 ay sonra 2 yaşında olacak allahın izniyle.
Ziraat mühendisliği. En son 2 ay önce alim olmuştu. Tarih yanlış olabilir. Ama yakın süre içinde alim oldu yani. 76 ile kapattı bölüm puanını. Hayırlısi. Ben 85 alıp garantilemek istiyorum atama işini.Senin bölüm ne cnm burdakiler hep evli cocuklu sanirim
Sağolun efendim :) amin inşallah. Sizinde gönlünüzdeki her neyse rabbim yaşatsin insallah..Kolay gelsin arkadaşlar inşallah atanırsınız
Sağolun efendim :) amin inşallah. Sizinde gönlünüzdeki her neyse rabbim yaşatsin insallah..