- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
-
- Konu Sahibi FightForVictory
Iyi akşamlar arkadaşlar beni de aranıza alır mısınızben de 26 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var matematik mezunuyum daha önce girip 85 aldım ama olmadı bu sene son deyip bir daha başladım. Matematik de sıkıntım yok gibi sadece soru cozuyorum günlük 100 soru. Tarih de osmanlı devleti yükselme donemindeyim günlük bir ders çalışıyorum akşam konu çalışıp sabah o konunun sorusunu cozuyorum o akşam başka dersin konu anlatımına geçiyorum türkçeyi bitirdim coğrafya da iklim konusundayim vatandaşlık ise anayasa hukukundayim inşallah bu sene bizim senemiz olur ve hepimiz ataniriz Allah yardımcımız olsun inşallah
Masallah bayagi iyi puan almissiniz. Ben bu puanı alsam atanirim kesin. İnşallah alırım böyle bir puan ya. Bu arada benim kızım da 2 ay sonra 2 yaşında olacak allahın izniyle.
Maşallah Allah bağışlasın öncelikle çocukla çok zor ama daha bilinçli olunduguna inanıyorum Allah yardımcımız olsun inşallah puana gelince maalesef mülakatta 76 verildi ve atanamadim bu sene çift sene olduğu için bir yandan da memurluk için yukleneyim diyorum gk gy de en az 87 almak istiyorum Rabbim gonlumuze göre versin inşallah
canım zaten erken hazırlanmaya baslamıssın, hıc kaygı etme.Doktora burslu olarak kazandim. Eğer burslu olmasa dondururdum. Sonucta benim önceliğim kpss'ydi. Şimdi dua ediyorum. Bir şekilde ilerleme devam etmeli. Elimden geleni yapmalıyım. Bilmiyorum ya. Bazen diyorum ki calismaya başlayalı 11 ay olmus. Bazı arkadaşlar yeni başladı calismaya..çok emek verdim gerçekten. Geçmişteki bu kadar emek var üzülme yaparsın diyorum işte. Neyse bakalim içimi döktüm bende.
Teşekkürler kolay gelsin sana daMerhabalar bu grubu yeni gördüm. Bir iki sayfa yorumları okudum.
Ben de çalışmaya başladım, 2016'da da hazırlanmıştım ama aldığım puan ile şimdiye kadar atanamadım.
Tekrar hazırlanıyorum. Kursa yazıldım fakat kurs henüz başlamadı. Kursa yazılma amacım da bana disiplin katsın,kaynak,deneme sağlasın.
Pekçok kişi video izleyerek çalışıyor. Ben de öyle yapıyorum. Kendim okuyunca masal okur gibi oluyor, kalıcı olmuyor diye düşünüyorum.
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Teşekkürler kolay gelsin sana da
Ben ders han tercih etmedim çünkü hafta içi de dersaneye gidersem çalışacak zaman kalmıyordu bana
Bolu nedir sizin
Kızlar geometrinin üstüne pek dusmemistim diğer seneler. Bu sene geo ve dil bilsinden eksiğim kalmasın istiyorum. Dil bilgisi için fazla yayın yok sanırım. Tecrube diye bir yayının olduğunu gördüm onu alacağım
Geometri ise antrenmanlarla geometri alacaktım ama bir de 0 geometri diye bir kitap gördüm. Hakkında bilgisi olan var mi
Benim de hedefim aynı. İnşallah başarırım ya. Son 2 ders kaldı bakalım insallah.merhaba kızlar
aslında gırıp gunluk bıldırım yapsak, motıve olur bıze de.
benım 2014 te topıgım vardı burada cok guzel motıvasyon olmustu. 87 puan almıstım.
ama atanamadım
2016 ya 3 ay kala calısabıldım 84 puan aldım yıne atanamayacagım gıbı gorundugu icin tekrar hazırlanıyorum.
benım kızım da 3 ay sonra 3 yasına girecek. krese gıdıyor gun ıcınde ancak o zaman calısabılıyorum.
hafta sonları calısamıyorum.
dershaneye gıtmeme kararı aldım, onlar sımdı basladılar ben cogu derse yarıladım cografya ve anayasa bıttı bıle denılebılınır.
hedefım aralıkta tamamen konuları bıtırmek sonra bol tekrar ve soru deneme insallah.
Ben geometri için ygs geometri kitabını almıştım. Onu çözüyorum hoşuma da gitti.Kızlar geometrinin üstüne pek dusmemistim diğer seneler. Bu sene geo ve dil bilsinden eksiğim kalmasın istiyorum. Dil bilgisi için fazla yayın yok sanırım. Tecrube diye bir yayının olduğunu gördüm onu alacağım
Geometri ise antrenmanlarla geometri alacaktım ama bir de 0 geometri diye bir kitap gördüm. Hakkında bilgisi olan var mi
Türkçe bitmişti ben de ama tekrar yaparken dil bilgisinin eksik olduğunu fark ettim. O yüzden ben de Önder dönmez konu anlatim dil bilgisi ve aynı hocanın soru bankasi kitabını aldım. Daha gelmedi nasıl bir kitap fikrim yok ama önerilen bir kitapti.Kızlar geometrinin üstüne pek dusmemistim diğer seneler. Bu sene geo ve dil bilsinden eksiğim kalmasın istiyorum. Dil bilgisi için fazla yayın yok sanırım. Tecrube diye bir yayının olduğunu gördüm onu alacağım
Caanim kızın kaç yasinda, sen bunları yaparken ona ki bakıyor ?Doktora dersleri beni bunaltiyor. Ama hayırlısı olsun ne yapalım. Doktora dersi ve ev haricinde boş vakilerim re hep dersin basindayim daha ne olsun. Elimden geleni yapayım da vicdanim rahat olsun.