2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Ben 85 alsam yeter bana sanirim ya.duz memurluk istiyorum kendi alanim fransizca tercuman alim cok az ayrica yds sinavi da istiyor duz memurluga geceyim yds calismaya baslar kendi alanima gecerim kurumlar arasi gecis falan hele bi atanayim da :)

Ben hala türk islam videolarını bitiremedim. Bugün de videolara devam etcem. Ben türk islam diyince anadolu selçuklu beylikleri de dahil ettim. Hepsine birlikte çalışıyorum. 3. Tura geçince direkt Osmanlıya başlamak istiyorum tarihten. Bugün de hedefim ramazan yetginin 17.18. ve 19. videolarını izlemek. Toplamda 100 video varmış. 100. Videoya bir gelsem keşke :)

Ben de kendime taplon olusturdum konular ve kitaplar olarak. Biten kitaba tık artıkça motive oluyorum. 50000 çok güzel hedef. Ben de başladığımda her dersten 10 soru bankası hedefledim ama sanırım 5 er kitap bitirebilecegum sanırım.

Bölümümüz nedir

Ben 85 alsam yeter bana sanirim ya.duz memurluk istiyorum kendi alanim fransizca tercuman alim cok az ayrica yds sinavi da istiyor duz memurluga geceyim yds calismaya baslar kendi alanima gecerim kurumlar arasi gecis falan hele bi atanayim da :)

Düz memurluk için 90 ni garantilemenizi tavsiye ederim.

Kızlar uzun zamandır yazmıyorum kimse yazmıyor diye ama çözmüş buralar. Ben de günlük gelirim bundan sonra insallah

Matematigi zayif olan biri icin cok zor olsa gerek

Mühendisim ben sizin bölüm nedir?

Kızlar ben bu hafta kamp programı yaptım kendime.
Sizlerle de paylasayim örnek olurum belki.
Ben benim hocam videolarını 3 aylık programla hepsini bitirdim. Sonrası ise soru çözmeye başladım.

Bu ay ise 1 ayda tüm derslerden birer soru bankası bitirmek için bir kamp programı hazırladım.

Her hafta bir dersin kitabı bitecek.
Ben kızım hafta sonu evde olduğu için her hafta 5 er günlük bir program yaptım.

Hesapta olmayan bir durum oldu ve 1 haftalığına memlekete gitmem gerek 19 unda. Bu yüzden 2 hafta kamp yapıp 1 hafta ara verecegim, sonrasında 2 hafta daha devam edeceğim inşallah.

Bu hafta günde 220 tane matematik sorusu çözmeyi hedefledim. İnşallah yapabilirim.

Sizlerin programları neler bu sıra ?

Güzelmiş programın baya :) Ben özelde çalışıyorum akşamları bir iki saat çalışabiliyorum. Yavaş ilerleyerek çalışıyorm ben. Her dersten bir ünite bitirerek ders değiştiriyorum. Nasıl çalışıyorsun derseniz, mesela türk islam devletlerine geldi sıra,
1. Önce konu anlatımlı bir kitaptan konuyu baştan sona bir kez anlayarak okuyorum. Aklımda tutmaya da çalışıyorum. Benzetmeler falan yaparak.
2. Sonra Benim Hocam Videosunu izliyorum.
3. Video ders notlarını aldım. Ordan hızlıca okuyarak tekrar ediyorum video yu.
4. Başka bir konu anlatımlı kitaptan daha çalışıp konu sonu sorularını çözüyorum.
5. Sonrasında 3 soru bankasından o konunun sorularını çözüp bitiriyorum.
6. Sonra da diğer derse geçiyorum.
Şimdiye kadar:
Türkçeden sözcükte anlam cümlede anlam bitti
Matematikten Temel matematik bölme bölünebilme bitti.
Tarihten Türk islam devleti ve beyliklerdeyim.
Vatandaşlıktan 2017 anayasa değişikliklerine çalıştım sadece.
Coğrafyadan da Coğrafi Konum bitti.

Bugün itibariyle daha çok çalışmaya kadar verdim bende. Ayın 15inde misafirim gelecek ve tahminimce 3 hafta bizde kalacak. O yüzden belki de 3 hafta boyunca hiç çalışamayacağım. Yatılı misafir zor oluyor çalıştığım için gelince yemek yap çay hazırla. İlgilen derken gün bitiyor zaten. Derse vakit kalmıyor maalesef.
Önümde bir haftam var. Sıkı çalışmam lazım. O 3 haftadan sonra ise daha da sıkı tutup açığı kapatmam gerekecek.

Masallah zaman az olmasına rağmen güzel çalışıyorsunuz
Hangi mühendislik acaba maçla ataniyirsunuz

Sınavın ertelenmesi sizin için çok iyi olmuş zamanınız fazlalaşır
Ben kendi adıma ertelenmesine üzüldüm ama
Kızım küçük krese gönderiyorum çok zor oluyor sınav ertelendiği için 2 ay daha gidecek

Bilgisayar alanım. 90 üstü almam lazım garanti atanmam için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…