2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Ben en bastan başladım vatandaşlık hukuk ve sosyal düzen tarih orta asya matematik sayılar çözdüm bugün daha devam ediyorum

En yaşliniz benim sanırım :) Yaş 35 + iki çocuk + ilk KPSS .
Temelim olmasına ve biraz hirsli olmama güveniyorum başka da bir şeyim yok :)

İşletme mezunuyum ben de , coğrafya ve Türkçe ile başladım,hepimiz için hayırlısı olsun...

Ben en bastan başladım vatandaşlık hukuk ve sosyal düzen tarih orta asya matematik sayılar çözdüm bugün daha devam ediyorum

Kolaylıklar diliyorum

Arkadaslar ben günlük hepsinden çalışıyordum.cok bölündüğünü farkettim.vatandaslikla başladım onu bitirip diğerlerine geçicem

Iyi akşamlar arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ben de 26 yaşındayım 2 yaşında bir kızım var matematik mezunuyum daha önce girip 85 aldım ama olmadı bu sene son deyip bir daha başladım. Matematik de sıkıntım yok gibi sadece soru cozuyorum günlük 100 soru. Tarih de osmanlı devleti yükselme donemindeyim günlük bir ders çalışıyorum akşam konu çalışıp sabah o konunun sorusunu cozuyorum o akşam başka dersin konu anlatımına geçiyorum türkçeyi bitirdim coğrafya da iklim konusundayim vatandaşlık ise anayasa hukukundayim inşallah bu sene bizim senemiz olur ve hepimiz ataniriz Allah yardımcımız olsun inşallah

Kolay gelsin. Hoş geldin :)

Ne güzel sohbet etmişsiniz kızlar. Çalışmalar nasıl gidiyor? Ben 3 gün tarihteki ilk konuyu tekrar ettim. Bir türlü tam oturmamisti. Bu defa oldu gibi.

Masallah bayagi iyi puan almissiniz. Ben bu puanı alsam atanirim kesin. İnşallah alırım böyle bir puan ya. Bu arada benim kızım da 2 ay sonra 2 yaşında olacak allahın izniyle.

Bugün cografi konum özetine çalıştım. Sadece 20 soru çözdüm. Çok verimli geçmedi günüm. Birazçık bunalma var gibi bende..ama toparlarim kısa sürede eminim. Yapmak zorundayim yani. Yapan nasıl yapıyor sonuçta öyle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…