2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

canım nazarmı deydi sana acaba bir an önce iyileşirsin Rabbim bebeğinede sanada şifa versin asla bırakma

Evet çift yıllarda sinava giriş hakkımız var. Vakit bana kısıtlı gibi geliyor maalesef ya. Bebek var evlilik sorumlulukları var. Bence her boş bulduğum zamanlar calismaliyim.

canım nazarmı deydi sana acaba bir an önce iyileşirsin Rabbim bebeğinede sanada şifa versin asla bırakma
Bende nazar degmis olabileceğini düşünüyorum. Düşmeden önce çok iyi gidiyordu çalışmalar. Düştüm eskisi gibi olamadı maalesef. Yine elimden geleni yaptım vicdanim rahat.

Kolumda sargı bezi dolaşırken bebeğim de ateşlenme başladı. Bebek düzelmek üzereyken ben de soğuk algınlığı başladı ve hala tam düzelmis sayilmam. Neyse bakim bu kötü durumlar yine de ders çalışmaya engel değil. Bahanelerin arkasına sığınmak yanlış.

Bu arada kurtuluş savaşı hazırlık dönemi ve TBMM Dönemi konusunun soruları bitti.
Kurtuluş savasi Muharebeler dönemi konu çalışma bitti.
4 kaynakta toplam 649 soru varmış. 420 soru bitti. Geriye kalan sorular da biterse yeni konunun videosuna bakacağım. Yılmak yok calismaya devam.

Bu arada hastalıklarla bogustugum bu dönem içerisinde doktora sinavina ve doktora sınavını geçtim. Artık eskisi gibi öğrencilik hayatına dönüyorum. İnşallah benim için hayırlı olan böyledir. İnşallah ders çalışmam fazla engellenmez de çalışmalarım duzgün bir şekilde devam eder.

vaaoooww süpersin, ben daha tarihin ilk konularında sürünüyorum

hepinize maşallah guzel arkadasşlarım.. inş gönlümüzdeki olur arkadaşlar ders çalışma progamıız nasıl Allah rızası için bir fikir verir misiniz.. gunde kaç ders çalışıyorsunuz

vaaoooww süpersin, ben daha tarihin ilk konularında sürünüyorum
Teşekkürler efendim :)
hepinize maşallah guzel arkadasşlarım.. inş gönlümüzdeki olur arkadaşlar ders çalışma progamıız nasıl Allah rızası için bir fikir verir misiniz.. gunde kaç ders çalışıyorsunuz
Ben ders ders ilerliyorum. Kişiden kişiye degisir ders çalışmanın verimli olmasi. Bende ders ders gitme verimli oldu. Bütün dersler bitsin tekrarı her gün en az 3 dersin sorularını çözme olarak ilerleyecegim.

Her hangi bir konuyu bitirdikten sonra 3 ayrı kaynaktan soru çözümü yaparak ilerliyorum.

Kurtuluş Savaşı Muharebeler dönemi sorularinin tamamı bitti.
Atatürk dönemi iç politika ve Atatürk Dönemi dış politika videolari seyredildi. Konu çalışıldı. 140 soru çözüldü. Kalan sorular yarın her hangi bir sıkıntı çıkmazsa bitirilecek inşallah.

Merhaba kızlar bende calismaya baslicam .Ama iki küçük cocugum var ne zaman çalışacabilcem bilmiyorum.ancak gece birkaç saat calisabilirim hrld. Oylede yapabilirmiyim sizce.?Matematik 6 tane anca yapiyorum tavsiyeniz varmı bana ? Ortaöğretim mezunuyum. 2016 da 85 alabildm bir işe yaramadı .((

Mat 6 tane yapabildıginiz halde aldığınız puan gayet iyi bence. Kendinize güvenin her fırsatta çalışın. Isterseniz yaparsiniz bence

Günde 1 saat de olsa hiç çalışmamaktan iyidir derim.

Arkadaslar Atatürk iç politika dış politika bitti.
Atatürk ilke ve İnkılap tarihinden toplam 970 soru çözüldü. O konu da bitti.
Çağdaş Türk Dünya Tarihi video seyretme var sırada. Zor bir konu gibi ama inşallah basarabilecegim.

Kızlar çalışma planiniz nasıl,her güne bir ders mi?Videoları ne ara dinliyorsunuz,konu anlatım kitabından önce mi sonra mı? Günde ortalama kaç soru cozuyorsunuz ?

kızlar foruma girmekte cok zorluk yasıyorum ve foruma girmrmr engel oluyor boyle dakıkalar alması. hem telden hem tabletten hem de bilgisayardan foruma girdiğimde tarayıcı o kadar yavas kı

kızlar foruma girmekte cok zorluk yasıyorum ve foruma girmrmr engel oluyor boyle dakıkalar alması. hem telden hem tabletten hem de bilgisayardan foruma girdiğimde tarayıcı o kadar yavas kı

kızlar son dururmumdan bahsedeyım
kızımı krese verdım ben de calısmaya basladım 1 haftadır
sımdılık video dınlıyorum ve 2 soru bankasından soruları cozuyorum
ocak ayına kadar bu sekılde ılerleyıp sonrasında tekrar ve bol sorulara baslayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…