2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

Maşallah canım.
Ben dershaneye gitmeye karar verdim haftada 2 gün. Öyle.daha programlı olacak diye düşünüyorum. 5 gün çalışmaya ara verdim ailem.geldi. ondan sonra 6 günlük coğrafya programim var ve sonra geometriye başlamayı.planliyorum.
Kolay gelsin. Teşekkür ederim :) başarılar dilerim :)

Osmanlı Duraklama ve Gerileme dönemi ile ilgili 4 video seyredildi. Konu 3 ayrı yerden calışıldı. Özet çıkarıldı. 292 soru varmış. Bakalım soru çözümü ne zaman bitecek.
Bütün sorular çözüldü. Yarın Osmanlı Gerileme döneminin özeti çıkarılacak ve soruları çözülmeye başlanacak.

Kurtuluş Savaşı Hazırlık Dönemi ve 1.TBMM ile ilgili videolar izlenildi.
Bu hafta bu konularla ilgili özet çıkarılacak. Toplamda 590 soru varmış. Soruların hepsi çözülecek.
Pazartesi özet çıkarılıp 3 defa okunur. Salı ve Çarşamba günleri de soru çözünür diye düşünmekteyim. Allah zihin açıklığı versin arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar uzun zamandir yazamadim. Çok zor zamanlar geçirdik maalesef o yuzden calismaya ara vermiştim bugun tekrar başliyorum. Ama calismalariniza baktigimda cok gec kaldigimi duşunuyorum oglum cok huysuzlaniyor durmuyor. Ne yapacam bilemiyorum. Yine de elimden geldigince çalismaya calisicam herkese başarilar dilerim şimdi uslu sayilardayim konu calismasi bitti test cozuyorum. Turkceden sozcuk turlerini ve dil bilgisini bitirdim bol bol soru cozdm. Şimdilik bu kadar

Kurtuluş Savaşı Hazırlık Dönemi ve 1.TBMM ile ilgili videolar izlenildi.
Bu hafta bu konularla ilgili özet çıkarılacak. Toplamda 590 soru varmış. Soruların hepsi çözülecek.
Pazartesi özet çıkarılıp 3 defa okunur. Salı ve Çarşamba günleri de soru çözünür diye düşünmekteyim. Allah zihin açıklığı versin arkadaşlar.
Özet çıkarıldı. 3 kez okundu. 590 sorunun 400 sorusu bitti.

Arkadaslar maalesef evde kötü bir kaza geçirdim. Islak zeminden hizli bir şekilde geçerken kolumun üstüne düştüm. Kolumdaki bantlarda ciddi yirtilma oldu. Sağ kolumu en az 3 hafta kullanamayacagim. Artık eskisi gibi ders çalışamıyorum maalesef.

Arkadaslar maalesef evde kötü bir kaza geçirdim. Islak zeminden hizli bir şekilde geçerken kolumun üstüne düştüm. Kolumdaki bantlarda ciddi yirtilma oldu. Sağ kolumu en az 3 hafta kullanamayacagim. Artık eskisi gibi ders çalışamıyorum maalesef.
çok geçmiş olsun canım ya

Ben de tekrar başlayacgım evliyim çocuğunm yok bayramdan sonra ideal diye kaear verdim oyuzden. Çok geçmiş olson bu arada çift yl için mi hazırlanıyorsunuz henüz vakit var inşlalalh en önemlisi stres olamamak sıkmayın içinizi ben 2017 de girdim ama ses yok alımlardan tekrar başa saracagım

X