2018 KPSS-SINAVA HAZIRLIK-ÇALIŞMA GÜNLÜĞÜ

ben de son durum, mat ve tr den soru çözüyorum ( alt yapım sağlam) genelde tarih çalışıyorum, konu çalışıp tekrar ettiğim için yavaş ilerliyorum, osmanlıya bu haftasonu geçeceğim aksilik olmazsa, coğrafya da Tr nin yer şekillerini bitirdim, ondan da soru çözeceğim bu hafta.

Slm kizlar bende bugun calismaya basladim ama temelim sifir evliyim 15 aylik bi oglum var evde bis bos durmaktan cok sıkıldım bu temelle be bu hizda yapabilirmiyim onuda bilmiyorum ilk oncelik antremanlarla mati bitiricem sonra turkce tarih eklerim diyorum gunde en fazla 2 3 saat çalışabilirim bakalim basarabilcekmiyim

Merhaba kızlar bende calismaya baslicam .Ama iki küçük cocugum var ne zaman çalışacabilcem bilmiyorum.ancak gece birkaç saat calisabilirim hrld. Oylede yapabilirmiyim sizce.?Matematik 6 tane anca yapiyorum tavsiyeniz varmı bana ? Ortaöğretim mezunuyum. 2016 da 85 alabildm bir işe yaramadı .((
Bölümünüz nedir acaba 85 çok iyi almissiniz diğer derslerden de kaç yaptığınızı söyleyebilir misiniz acaba bende bu sen ilk gircem bölümüm din kültürü evliyim çocuk yok

Merhaba arkadaşlar. Ben her gün 1 saat de olsa elimden geldiğinde derse bakmaya calisiyorum. Benim doktora işleri vaktimi alsa da pes etmemek zorundayim. Tam olarak düzen saglansin daha iyi olacak.
Bu arada Mat, türkçe , geometri, tarih bitmiş oldu. Vatandaşlık ve cografya kaldı. Tarih tekrarına basladim. Bugün ilk konuyu tekrar ettim. Yarın ilk konudan soru çözülecek ve vakit kalırsa coğrafyaya baslanilacak. Kadinlar kulübüne çok az girme kararı aldim. Haftada bir gibi. Çünkü buraya girmek benim için vakit kaybi oluyor. Zaten okuldu, bebekti, ev hanımliligi sorumluluguydu derken ders çalışmak için bana kısıtlı vakit kalıyor. O yüzden her saatimin hesabını yapmak zorundayim.

Kızlar çalışma planiniz nasıl,her güne bir ders mi?Videoları ne ara dinliyorsunuz,konu anlatım kitabından önce mi sonra mı? Günde ortalama kaç soru cozuyorsunuz ?
Ben ilk önce tarih ramazan yetkin videolarıni dinledim. Sonra mesala ilk konu bitti diyelim.4 soru bankasindan o konuyla ilgili soruları çözdüm. Yapamadığım soruları kestim. Büyük bir resim defterine yapıştırdim. Tarih üzerinde yogunlasip 2 ayda bitirdim. Yani tek ders tek ders ilerledim..Bu biraz riskli oluyor. Diğer derslere zaman kalmayabilir. Yanı yeni başlayan biri benim yaptığımı yapmamalı.

Bende osmanli tarihini bitirdim inkılaba gectim bu benm icin buyuk ilerleme:)sinavin ekimde olmasindan dolayi rahatim yetistirmeme kaygim yok azda olsa temelim var daha once 82 almistim matematikle turkce en rahat ilerleyecegm konular o yuzden cografyadan sonra baslayacagm o derslere

Slm kizlar bende bugun calismaya basladim ama temelim sifir evliyim 15 aylik bi oglum var evde bis bos durmaktan cok sıkıldım bu temelle be bu hizda yapabilirmiyim onuda bilmiyorum ilk oncelik antremanlarla mati bitiricem sonra turkce tarih eklerim diyorum gunde en fazla 2 3 saat çalışabilirim bakalim basarabilcekmiyim

Bölümünüz nedir acaba 85 çok iyi almissiniz diğer derslerden de kaç yaptığınızı söyleyebilir misiniz acaba bende bu sen ilk gircem bölümüm din kültürü evliyim çocuk yok
Bende evliyim kızlar. 2.5 yasinda kızım var
2014 te 87
2016 da 84 aldım atanamiyorum

Önlisans mezunu idim. Bu sene lisans mezunu olarak gireceğim sınava ama lisans tan bu puanları almak çok daha zor.

Evde ders calisiyorum

Bende evliyim kızlar. 2.5 yasinda kızım var
2014 te 87
2016 da 84 aldım atanamiyorum

Önlisans mezunu idim. Bu sene lisans mezunu olarak gireceğim sınava ama lisans tan bu puanları almak çok daha zor.

Evde ders calisiyorum

Slm cnm iyi puanlar almışsın atanamaman kotu olmus lisans ne okudun bende isletme mezunuyum en son 83 lerde kapatmis sanirim

Slm cnm iyi puanlar almışsın atanamaman kotu olmus lisans ne okudun bende isletme mezunuyum en son 83 lerde kapatmis sanirim
CANIM işletim mezunuyum lisantan
Atanamadim onlisanstan çok zor günler geçirdim çok ağladım. Şimdi tekrar kalktım ders çalışıyorum. 32 yaşındayım. 2.5 yasinda kızım var. Bu sene atanmak kısmet ölü insallah

CANIM işletim mezunuyum lisantan
Atanamadim onlisanstan çok zor günler geçirdim çok ağladım. Şimdi tekrar kalktım ders çalışıyorum. 32 yaşındayım. 2.5 yasinda kızım var. Bu sene atanmak kısmet ölü insallah

Kucuk cocukla cok zor gercekten snei cok iyi anliyorum ama ben olsam pes ederdim kesin azmine hayran kaldim senin temelinde var cnm emeklerin bosa cikmaz bu sefer umarim azcik o azimden banada gönder:KK48:

Kucuk cocukla cok zor gercekten snei cok iyi anliyorum ama ben olsam pes ederdim kesin azmine hayran kaldim senin temelinde var cnm emeklerin bosa cikmaz bu sefer umarim azcik o azimden banada gönder:KK48:
Bende temeline güvenerek çalışmaya başladım ama ne kadar calisirsan çalış, emek verirsen ve, azim göster kismetse oluyor..

Arkadaşlar meraba bende 2018 e girmeyi düşünüyorum 29 yaşı dayım 4 yaşında oğlum var yaşım gec sanıyodum yalnız değilmişim bende pegem yayınlarını aldım 2 gün once başladım hergun her konudan 1 test çözmeye çalışıyorum bende paylasirim

Arkadaşlar meraba bende 2018 e girmeyi düşünüyorum 29 yaşı dayım 4 yaşında oğlum var yaşım gec sanıyodum yalnız değilmişim bende pegem yayınlarını aldım 2 gün once başladım hergun her konudan 1 test çözmeye çalışıyorum bende paylasirim
Kolay gelsin canim
Bende pegemin setini aldım
Kızımı kafese gönderiyorum. Imkanin varsa gondermeni tavsiye ederim
Bölümün nedir?

Gönderiyorum bende ve ayni zamanda çalışıyorum ama şanslıyım saat 11 den akşam 6 ya kadar boşum genelde o aralıkta is yerinde çalışıyorum biyoloji mezunuyum bende

X