- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
-
- Konu Sahibi FightForVictory
Kolay gelsin. Teşekkür ederim :) başarılar dilerim :)Maşallah canım.
Ben dershaneye gitmeye karar verdim haftada 2 gün. Öyle.daha programlı olacak diye düşünüyorum. 5 gün çalışmaya ara verdim ailem.geldi. ondan sonra 6 günlük coğrafya programim var ve sonra geometriye başlamayı.planliyorum.
Bütün sorular çözüldü. Yarın Osmanlı Gerileme döneminin özeti çıkarılacak ve soruları çözülmeye başlanacak.Osmanlı Duraklama ve Gerileme dönemi ile ilgili 4 video seyredildi. Konu 3 ayrı yerden calışıldı. Özet çıkarıldı. 292 soru varmış. Bakalım soru çözümü ne zaman bitecek.
sizin bölüm ne?Ya masallah cok guzel calisiyorsunuz .
Artik benimde bi yerden baslamam lazim.
Fen edebiyat .sizin bölüm ne?
benim de kamu yönetimiFen edebiyat .
Sizinki ne
Atanirsiniz insallah.benim de kamu yönetimi
inşallah canım zorlamak lazım ben de artık sıkıldım kaç senedir atanamıyorum çoluk çocuk meslek sahibi oldu insan utanıyorAtanirsiniz insallah.
Zor bi surec .
Bakalim bu sene zorlayacagim sartlari.
Özet çıkarıldı. 3 kez okundu. 590 sorunun 400 sorusu bitti.Kurtuluş Savaşı Hazırlık Dönemi ve 1.TBMM ile ilgili videolar izlenildi.
Bu hafta bu konularla ilgili özet çıkarılacak. Toplamda 590 soru varmış. Soruların hepsi çözülecek.
Pazartesi özet çıkarılıp 3 defa okunur. Salı ve Çarşamba günleri de soru çözünür diye düşünmekteyim. Allah zihin açıklığı versin arkadaşlar.
çok geçmiş olsun canım yaArkadaslar maalesef evde kötü bir kaza geçirdim. Islak zeminden hizli bir şekilde geçerken kolumun üstüne düştüm. Kolumdaki bantlarda ciddi yirtilma oldu. Sağ kolumu en az 3 hafta kullanamayacagim. Artık eskisi gibi ders çalışamıyorum maalesef.