- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
-
- Konu Sahibi FightForVictory
İnşallah istediğin başarıya ulaşırsin. Planin çok güzel.Merhaba Bende bugün aranıza katıldım İsmim Elif , 24 yaşındayım. 2016 Ortaöğretim KPSS ye girdim 83 puan aldım fakat bu puan atanmam için yeterli değil. Son üç ay düzenli çalışmayla aldım 83'ü .Matematik çalışamadım bile , yetişmedi. Anladım ki 3 ay gibi bir süre yetmiyormuş.Bende şimdiden başlamaya karar verdim. Hedefim 95 .. Kpss serüveninde yaşadıklarımı buraya yazacağım. Benim çalışma planım :
- Benim hocam youtube kanalından ders videolarını izlemek
- Her konu bittiğinde çözümlü sorular çözmek
- Bol soru bankası bitirmek
- Yanlış yaptığım soruları not alarak çalışmak
- Çıkmış sorular çözmek ve türkçe , coğrafya , vatandaşlık ve tarih derslerine çalışırken kısa kısa özetler çıkararak son aylar kala bunları tekrar etmek..
Önerileriniz varsa alabilirim. Matematikten eksik olduğum için önce matematik dersini bitirmeyi düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım bende çalışmaya başlayacağım benimde kızım 2.5 yaşında.tesekkur ederim onerin icin oğlum 2 bucuk yasinda ama surekli benmle oynamak istiyor telefonu elime almami bile istemiyor.matemetik icin kitap almayi düşünüyorum.araştırma yaptim bu 2 kitap arasinda kararsiz kaldim duydunuzmu bu kitaplari hangisini tavsiye edersiniz
İnşallah hepimiz başarırız :)İnşallah istediğin başarıya ulaşırsin. Planin çok güzel.
Canim pegem konu anlatımlı set ve soru bankası setinden başladım almaya. Bunlar elime ulaşsın, çalışmaya başlayayim devamı gelir.Tarihin pusulası konu anlatim
Tarihin pusulası soru bankasi
Pegem soru bankasi set
Benim hocam video defter notu seti
Kara kutu kitaplarının seti
Adım adım matematik
Asina mat
657 yayınları mat
657 yayınları türkçe
Bunlari öneririm.
Diğer Kitaplar hakkında bilgim yok.
Teşekkür ederim :)Merhaba kizlar. Gununuz aydin olsun. Cocuklara kahvalti yaptirip derse oturcam . Kahvaltidan sonra 1 saat internet haklari var o 1 saat sessiz sedasiz duracaklari icin ben de ders calisarak degerlendiriyim dedim. Öabt benim icin öncelikli. Öabt ve egitim bilimlerini oncelikle bitirip ardindan gy gk bitircem.
2016 da tarih ve cografyayi fullemistim. Tarihe kemal karakaya dan calismistim. Soru bankasi olarak hemen hemen bütün yayinlari cozmustum. Cografyayi engin hocanin videolarini izleyip bayram hocanin kitaplarini almistim . Bu iki dersle ilgili kritik nokta bol bol soru çözmek. Belki bi faydasi olur diye yazmak istedim .
Kolay gelsin canım.Merhaba kizlar. Gununuz aydin olsun. Cocuklara kahvalti yaptirip derse oturcam . Kahvaltidan sonra 1 saat internet haklari var o 1 saat sessiz sedasiz duracaklari icin ben de ders calisarak degerlendiriyim dedim. Öabt benim icin öncelikli. Öabt ve egitim bilimlerini oncelikle bitirip ardindan gy gk bitircem.
2016 da tarih ve cografyayi fullemistim. Tarihe kemal karakaya dan calismistim. Soru bankasi olarak hemen hemen bütün yayinlari cozmustum. Cografyayi engin hocanin videolarini izleyip bayram hocanin kitaplarini almistim . Bu iki dersle ilgili kritik nokta bol bol soru çözmek. Belki bi faydasi olur diye yazmak istedim .
Canim bu durum diger yayinevlerinde de oluyor. Siparis verecegin zaman firmayi arayip alacagin kitaplarin stokta olup olmadigini ogrenip oyle siparis verebilirsen bu sorun yaşanmaz. Epostayla da ogrenebilirsinBugün kargoya verilmiş kitaplarim.bir kitap ellerinde yokmuş
Kitap seç hep öyle yapıyor
Bahane olarakta yayın evi tedarik edememiş.
Geçen hafta komşum siparişinde de aynısını yapmıştı.
Aradım kızdım.bir suru
Ya stokta olmayanı koymadılar siteye, her siparişe bununla mı ugrasacagiz.Canim bu durum diger yayinevlerinde de oluyor. Siparis verecegin zaman firmayi arayip alacagin kitaplarin stokta olup olmadigini ogrenip oyle siparis verebilirsen bu sorun yaşanmaz. Epostayla da ogrenebilirsin
Maşallah canım.İnkılap Tarihi ile ilgili 9 video seyredildi. Bugün konu 3 defa okunacak ve çözülebildigi kadar soru çözülecek. Yarın bütün gün konu ile ilgili soru çözümü yapılacak.