Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinize teşekkürler kızlar. Ben de taç ve cotton box'a bakayım o halde. Zaten ilk aşamada yorgan yastık ben de almayacağım da beşiklere koruyucu takılıyor ya o tarz takım bir şey bulursam iyi olacak.
Park yatakların saklanması çok kolay oluyor canım. Küçücük bir çantaya giriyor sökülünce bu nedenle bende park yatak alcam. Benetonunkini düşünüyorum hatta. Kiracıyım ama kendi evim olsada park yatak alırdım. 3 4 yaşına kadar kullanabiliyor. Sonrada montessori yatak yaptırırız dedim. Park yatak hem hafif de istediğin odaya istediğin zaman taşıytaşıyabilirsin. Sallanma ve sabit kalma özellipide var.
Biraz zor anladım ama anladım :) özellikleri iyiyse ve içine sindiyse güle güle kullan canım. Firmanın çok hatası var size pusetsiz oldugunu söylemesi lazımdı ya da sonradan ek ücret istememesi lazımdı. Daha önce de söylemiştim air alan arkadaşım başta cok begenerek aldıgını ama aracın hantal oldugunu söylemişti. Maxi Cosi nasıl bilmiyorum ama bu durumda doğru tercih yapmış olabilirsiniz :) güle güle gezdirin bebişinizi.Kızlar bebek arabamı sonunda aldım ama alışımız bile olaylı oldu. Size de anlatayım da aldatılmış mıyız yoksa kısmetlimiymişiz sizin görüşleriniz nedir.
Biz en son casual cadillac aire karar vermiştik. Almaya ebebeğe gittik. Adam ne güzel anlattı vs eşim bir taraftan da mamas papasın bir modeline bakmaya başladı.sonra onu anlatmaya başladı adam. Şurası şöyle burası böyle derken bize nunanın bir bebek arabasını önerdi teşhirde yokmuş.bebek arabası ve pusetin yanında bir de araç için baza varmış. Yani baza arabada sabit kalacakmış puset direk üstüne konacaktı. İsofixli daha güvenlikli idi. Bir an kanımız kaynadı bunu duyumca. Air 1800 liraymış yalan olmasın nuna da o civardaydı. Şöyle de bir imkan vardı nuna geldi beğenmedik mi airi alabiliyorduk veya bir buçuk yıllık çek oluşturuyorlarmış. Tamam dedik alalım. Ordan başka bir satıcı geldi aslında nuna şöyle nuna böyle demeye başladı bu kişi de takım lideriydi. Sonra bize maxi cosi bebek arabasını önerdi. O da ellerinde yokmuş hatta daha yeni piyasaya girmiş ebebek sitesinde bile yok hatta doğru düzgün internette fotosu bile yok. Fiyatı duyunca şok olduk 1499 lira tanıtım fiyatı dedi. Tipini de beğendim. Puseti normalde 1000 lira. Tmm dedik bunu alalım zaten olmadı air alırız. Önce kasada renk sadece mavi ve kırmızı var dedi. İyi dedik kırmızı olsun dedik aldık. Dün kargo geldi gittik bir baktık araba pusetsizmiş. Sadece araç 1500 liraymış. Renk de bordo ve içinde puset için adaptör yok. Bize satan adam da izinliymiş. Bu durum da almak istemediğimizi söyledik. Bu arada arabayı da beğendik. Eve geldik satan adam aradı özür diledi ve firma ile görüşüp mağduriyetimizi gidereceğiz demiş. Bugün görüştüklerinde 1300 liralık puseti bize 650 vereceklermiş. İyi dedik öyle olsun ne yaplım. Bugün ben gidemedim yemekli misafirim vardı eşim gitti almaya sonra araba ve pustin fotosunu attı. Fiyat indirdikleri pusette dün ben gördüm 1000liradan 800 düşmüş bu fiyattan daha da düşecek alırsanız demişti. O puseti vermişler. Bu arada bugün itibari ile air 1800 den 2000 olmuş zam gelmiş maxi cosi de 2150 ye denk geldi Sonuç itibari ile maxi cosi mi air mi dedik ve maxi cosiyi aldık. Ama ben kendimi dolandırılmış gibi hissediyorum
Bayağı uzun olmuş kızlar kusura bakmayın. İçimi dökmek istedim size
İyi yapmışsın canım güle güle kullan. Bende sipariş verdimBen Kraft park yatak aldım. Oda da yapıyorum ama ilk zamanlar bizim yanımızda yatarken, sonra anane babanne ya da tatile giderken kullanmak için park yatak tercih ettim. Ayrıca yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla çocuklar onun içinde güvenli bir şekilde oynayabiliyorlar da. Çok içime sindi alırken, inşallah kullanırken de öyle olur.
Biraz zor anladım ama anladım :) özellikleri iyiyse ve içine sindiyse güle güle kullan canım. Firmanın çok hatası var size pusetsiz oldugunu söylemesi lazımdı ya da sonradan ek ücret istememesi lazımdı. Daha önce de söylemiştim air alan arkadaşım başta cok begenerek aldıgını ama aracın hantal oldugunu söylemişti. Maxi Cosi nasıl bilmiyorum ama bu durumda doğru tercih yapmış olabilirsiniz :) güle güle gezdirin bebişinizi.
Cnm önce sen hangisini alacağına karar ver sonra dolaş bence.anne yani olanlar 6aya kadar kullanılıyor sonra tekrar başka bişi almak zorunda kalacaksın.ahsap beşik de eğer evin müsaitse taşınma gibi bı durum olmayacaksa mantıklı.ama mesela ben tayinciyim ve yazları geziyorum park yatak en mantiklisi geldi onu aldım.hem anne yani olarak da kullanılıyor,sallanıyor,taşınabiliyor,2 kademeli 4-5 yaşına kadar kullanılabilir.Kizlar hala besik bulamadık,sizce mpbilya besik mi park yatak mi yoksa anne yani mi hangisini alayim bi fikir verin nolur.magaza magaza dolaşmaktan ayagima kara sular indi
Yün battaniye ne kadarı canım?Kızlar selam,
Dün LCW'den 2 tane bebek pike takımı ve bir yün battaniye aldım. Pike takımları 35 tl'ye düşmüştü, biri kayıp balık nemolu, diğeri zürafalı çok güzeller. Aklınızda olsun bakma fırsatınız olursa. Nasılsa ilk zamanlar yorgan kullanılmıyor bebeklerde. Pike takımını da uygun bulmuşken almak istedim.
Park yatak da fileler var yanlarında bebebği görebiliyorsun. Yani anne yanı olarakda kullanılıyor. 2 kademeli eğilmene gerek kalmadan alırsın bebeğini. 2.çocuğa da kullanıcam ben toplayıp kaldıtınca 1 çanta kadar büyüklüğü oluyor. O nedenle tercih ettim.Kizlar hala besik bulamadık,sizce mpbilya besik mi park yatak mi yoksa anne yani mi hangisini alayim bi fikir verin nolur.magaza magaza dolaşmaktan ayagima kara sular indi
Hangi marka ve ne kadara aldin canim?bizde tayinciyiz ama park yataklara bakinca ne bilim hosuma gitmiyor.ustelik yeni dogdugu zamanlar yukari katona çıkarınca nedense guvenliksiz geliyor cocuk dusuvercekmis gibi.mobilya da tasininca paramparca olur diymiCnm önce sen hangisini alacağına karar ver sonra dolaş bence.anne yani olanlar 6aya kadar kullanılıyor sonra tekrar başka bişi almak zorunda kalacaksın.ahsap beşik de eğer evin müsaitse taşınma gibi bı durum olmayacaksa mantıklı.ama mesela ben tayinciyim ve yazları geziyorum park yatak en mantiklisi geldi onu aldım.hem anne yani olarak da kullanılıyor,sallanıyor,taşınabiliyor,2 kademeli 4-5 yaşına kadar kullanılabilir.
Hangi marka ve ne kadara aldin canim? Ust tarafina koyunca yeni dogdugunda,sanki dusuvercek gibi geliyor.fermuarli ya,dayaniksiz gibi geldiPark yatak da fileler var yanlarında bebebği görebiliyorsun. Yani anne yanı olarakda kullanılıyor. 2 kademeli eğilmene gerek kalmadan alırsın bebeğini. 2.çocuğa da kullanıcam ben toplayıp kaldıtınca 1 çanta kadar büyüklüğü oluyor. O nedenle tercih ettim.
Ben Kraft relax marka aldım park yatagı. 750 tl'ye. çocuklar büyüdükleri zaman içinde oynamayı da seviyorlar, hem istediğin odaya, tatile, anane babanne evine taşıyabiliyorsun. Fileli bölümden kendi girip çıkıp oyun oynayabiliyor büyüyünce.Hangi marka ve ne kadara aldin canim? Ust tarafina koyunca yeni dogdugunda,sanki dusuvercek gibi geliyor.fermuarli ya,dayaniksiz gibi geldi
Benimde eskiden hiç hoşuma gitmezdi görüntüsü ama artık kullanısina bakıyorum cnm üst kat o kadarda yüksekte değil benim aldığım e bebekten daha dün aldıkHangi marka ve ne kadara aldin canim?bizde tayinciyiz ama park yataklara bakinca ne bilim hosuma gitmiyor.ustelik yeni dogdugu zamanlar yukari katona çıkarınca nedense guvenliksiz geliyor cocuk dusuvercekmis gibi.mobilya da tasininca paramparca olur diymi
Lcw de battaniye bilemeyeceğim ama linkini atayım ben bundan aldım iki günde elimde oldu çokta güzelmiş.Yün battaniye ne kadarı canım?