- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
Bende cuma günü gidicem kontrole geçmez bu hafta. :) erkenden erkenden doktora gidip kendimi strese sokmak istemiyorum ama bu seferde beklemekle geçmiyor zaman
Ay geçen gün rüyamda bir misafir beklerken iki kişi geliyordu yemeklerim yeter mi diye ahlanıp vahlanıyordum hemen bebişime yordum tabi inşallah bi tane beklerken iki tane gelir
Benim de perşembe kontrolüm İnan zaman nasıl geçecek bilmiyorum :))
Ben gidiyorum fakat benim geçen günlerde kanamam olduğu için bugüne kontrole gidiyorum. Zaten hamileliliğimi öğrendiğimden beri 2 güne 1 gider oldum.
Canım sende durumlar nasıl? Hala var mı lekelenmen?
Kızlar doktor taburcu etti beni. 3 ay dinlen dedi. Kalp atışı uzaktan duyuldu. Küçük herhalde
Canım gözün aydın. Güzelce dinlen çok kendini yormadan. Senin neden yatışın yapılmıştı ben oraları kaçardım?
Kızlar bence kendinizde çok belirti aramayın, herkeste aynı şey olacak diye bişiy yok herkesin midesi de bulanmaz. Bende de bişiy yok sadece 1.5 gündür memelerim büyümüş gibi hissediyorum onun haricinde bir de bende şey oldu. Böyle nefes nefese kalıyorum. Oğlanın peşinden koşunca, iki kat merdiven çıkınca filan hemen nefes nefese kalıyorum sinir oluyorum kendime.