2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Progestan iğnesi olan kimse yok mu? Çok ağrılı oluyormuş iğne ve sonrası. Sizde de böyle mi oldu?
Canım ben ilk gebeliğin de vurulmuştur bikere eve geldim bu yandı anlatamam ama normalmiş ama çok çok koyu değil ben sadece bu süre sonra başladığı için biseymioldu acAba dedim ama yağlı oldu için yakiyormus

Doktordan geliyorum. Ultrasonda baktı ve kese etrafında kanama var dedi. İğne vermişti ama bende büyük bir iğne korkusu var yaptıramamıştım. Fitil kullansam olmaz mı dedim haftada 1 kez yaptır bari dedi :KK43: düşük riskim devam ediyor yani.
Kalp atımına baktı ama göremedi, cuma günü idrara sıkışık gel kalp atımına bakalım dedi.
Kızlar aranızda progestan iğne olan var mı? Doğru söyleyin nolur, iğne zor mu oluyor?
Ben de kullanmıştım bebeğime bişey olmaktansa küçücük iğneyi kullanmıyı 5 dk sürecek acıyı tercih ederim canım sen. Şimdi iğneden korkuyosun ama çocuğunu düşünsen o sana hiç gelir korkma yaptır bence ha bu arada iğne ilaçtanda fitilden de çok iyi bence 2 ay boyunca felaket kanamam olurdu özel günlerimde bile öyle görmezdim iğne kullandım 10 gün geçti

Benim de perşembe kontrolüm İnan zaman nasıl geçecek bilmiyorum :))

Canım sende durumlar nasıl? Hala var mı lekelenmen?

Canım gözün aydın. Güzelce dinlen çok kendini yormadan. Senin neden yatışın yapılmıştı ben oraları kaçardım?

Kızlar bence kendinizde çok belirti aramayın, herkeste aynı şey olacak diye bişiy yok herkesin midesi de bulanmaz. Bende de bişiy yok sadece 1.5 gündür memelerim büyümüş gibi hissediyorum onun haricinde bir de bende şey oldu. Böyle nefes nefese kalıyorum. Oğlanın peşinden koşunca, iki kat merdiven çıkınca filan hemen nefes nefese kalıyorum sinir oluyorum kendime.
Ağrılarım vardı kasık ağrısı sancı ağrısı gittim düşük tehlikesi var dendi o yüz den yapıldı

Doktordan geliyorum. Ultrasonda baktı ve kese etrafında kanama var dedi. İğne vermişti ama bende büyük bir iğne korkusu var yaptıramamıştım. Fitil kullansam olmaz mı dedim haftada 1 kez yaptır bari dedi :KK43: düşük riskim devam ediyor yani.
Kalp atımına baktı ama göremedi, cuma günü idrara sıkışık gel kalp atımına bakalım dedi.
Kızlar aranızda progestan iğne olan var mı? Doğru söyleyin nolur, iğne zor mu oluyor?
Ben senin yerinde olsam iğne vurur dum. Benim hap verdi bana. Iğne istemiş tim. Ama iğne çok etkili oluyor

Korkma lutfen bebisini kucagina alacagini dusun. Igne icin ondan mahrum kalma . Anne olacaksin bunu dusun

Ben de kullanmıştım bebeğime bişey olmaktansa küçücük iğneyi kullanmıyı 5 dk sürecek acıyı tercih ederim canım sen. Şimdi iğneden korkuyosun ama çocuğunu düşünsen o sana hiç gelir korkma yaptır bence ha bu arada iğne ilaçtanda fitilden de çok iyi bence 2 ay boyunca felaket kanamam olurdu özel günlerimde bile öyle görmezdim iğne kullandım 10 gün geçti

Ben senin yerinde olsam iğne vurur dum. Benim hap verdi bana. Iğne istemiş tim. Ama iğne çok etkili oluyor

Korkma lutfen bebisini kucagina alacagini dusun. Igne icin ondan mahrum kalma . Anne olacaksin bunu dusun

Kızlar yaptırdım sonunda, biraz ağladım ettim ama öyle korkulacak bişey yaşamadım, çarşamba bi daha yaptıracağım sabah akşam da fitil. Geçecek bu günler. Saolun.

Progestan iğnesi olan kimse yok mu? Çok ağrılı oluyormuş iğne ve sonrası. Sizde de böyle mi oldu?
Canım ben bir hafta sabah akşam oldum o iğneyi yakıyor biraz yağlı iğne ama tek korkun iğne olsun bence boşuna takıyorsun. Çocuğunun sağlığı daha önemli

X